Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Aktivitelerİ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=218)
-   -   HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25131)

minegül 10-28-2008 22:18

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 447863)
Dün başbakanımızla beraberdik konuştuk biraz tam kalkıyordum cumhurbaskanımız neyse brazda kendisiyle sohbet ettik gençlerin sıkıntıları varmı diye sordu başbakanımız ne cevap verceğimi şaşırdım çekinme söyle dedi var ama ufak meseleler dedim tamam o zaman dedi olursa şikayetleriniz akparti foruma yazın dedi oradan çözeriz dedi tamam dedim bende sonra kendisine telefon geldi acele çıktılar sonra görüşürüz dediler mesala yani hkaye sonuçta ben yazdım ben oynadım...

Cidden güzel senaryo...Tekrar yazmak istersen çağır bende gelirim o güzel sohbete:):D

Alıntı:

sümeyra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 377638)
''Artık ayşe hayatta fatihse suçsuzdu...herşey tekrar düzelmişti....''

Güven bir kez sarsılmış ve bu güzel aşk hikayesi dönülmez bir yola girmişti
Artık ayşe için fatihi tamamen unutmak ve yoluna devam etmek vardı...
Artık anlamıştı... aşk imkansızdı...

Herşeyin düzelmiş olması Fatih' in düşüncesiydi.Ayşe ona sadece aylardır neler çektiinin hesabını sormak için bulmuştu. Ve de hesap sorma günü geldi. Artık karşı karşıyaydılar...

bayonet 10-29-2008 00:01

bu hikayeyi yazanlarda mazide kaldı :D artık mutlu son :D

HUZUR 10-29-2008 00:25

Evvett hikayeye başlıyalım yeniden.

Hava soğuk ve yağmuru bir günde çıktı Ali evinden...

bayonet 10-29-2008 00:27

biraz zor baslanır bu hikaye bitti başka hikaye başlatalım :D:D

sesli34 10-29-2008 01:55

şemsiyesini yanına almamış hunharca gelen yağmur damlalarından kendi vücüdünu koruyamıyordu başını kaldırdı etrafıına baktı karşısında dikilmiş olan ak sakkallı dededen şemsiye istedi

feyza kayar 10-29-2008 11:13

dede şöyle bir baktı gence.evden çıkarken aklın nerdeydi, niye almadın şemsiyeni der gibi :)

cilveloy 10-31-2008 11:41

ya arkadaslar basdan beri okuyorum bu adam basda dedeydi sonra topal bi genc oldu dindar oldu günahkar oldu tekrar dindar oldu günahkar oldu yani bi hikaye bukadar mahvedilir di helal olsun adamın basına en az 10 kişiyi toplasanız okadar sey 10 kişinin basına gelmezdi gercide neyse ben ce basdan bi hikaye yazcaksanız eger güzel bi hikaye olsun derim ben

cilveloy 10-31-2008 12:03

said di gencin adı ve yagmurun onu hasta edecegini düşünemiyecek kadar kafası yelliydi asıkdı ve simdi sırılsıklam asıkdı dede semsiye satıyordu cokda güleryüzlü bir dedeydi kendisi ve gence gülerek bakıyordu kendi gencliği canlanmısdı birden gözünün önünde nede güzeldi günler di o günler sevdiği kızı alma hayaliyle yatıp kalklan bi genc onların askı bulunugu kasabaya destan olmusdu bütün zorluklara ragmen almısdı ama sevdiği kızı simdi ise yalnız dı ve semsiye satıyordu cünkü 55 yııllk hayat arkadasnı 1 ay önce kaybetmişdi...

cilveloy 10-31-2008 13:38

bakma dedi said dedeye bakma öle düşünemedim napayım asıgım dede asıgım dedi sanki tüm dünyaya duyurmak istiyordu askını

Yıldırım 01-13-2009 15:49

süper bir hikaye konusu buldum toz-pembe...
Chp den baykal iktidar oluyor hem çocuklarada okuturuz hayal güçleri gelişir:yehoo:

All times are GMT +3. The time now is 01:16.