![]() |
SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...
Alıntı:
|
Fethullah Gülen cemaati nin olmadığını Fethullah gülen söylüyorken
haala bunu iddia etmek YALANCILIK VE İFTİRACILIKTAN başka bi şey değildir.. FETHULLAHÇILAR YOKTUR KARDEŞİM FETHULLAH CI CEMAATİ YOKTUR KARDEŞİM FETHULLAH HOCACI VEYA FETOCU DİYE BİR GURUP VEYA CEMAATTE YOKTUR.. OLMAYAN Bİ ŞEYİ HAALAA VAR GİBİ SAĞDA SOLDA BİRİLERİNE SATAŞMAK İÇİN VEYA BİRİLERİNİ ÜRKÜTMEK İÇİN KULLANANLAR İFTİRACIDIR VEYA ART NİYETLİDİRLER..VEDE YALANCIDIR.. |
Vakit Ve Zaman....
|
Alıntı:
|
STAR, TARAF, ZAMAN, SABAH 4'ünden şaşmam.
|
Ortalığı kariştırmak için burda olduğunuz belli . . .
Fethullah gülen zaman gazetesinde yazılar yazıyor yada zaman okuyor diye sizin demenizle Fethullah gülen e ait olması gerekmez ve değildir de . .Anlaşılmıştır herhalde baska ortalık söleyecek lafınız yoksa eğer ! . .. |
Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar.. bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur.. burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler.. BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM.. |
Tamam sinirlenme... ;)
Kimin ne olduğunu biz biliyoruz. Onlar kendilerini kandırıyorlar. Bizde onlara konuşunca kendimi duvara konuşmuş gibi hissediyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
ULUSALCILARDAN VE SİYASETEN DÜŞMAN OLANLARDAN VE DTP LİLERDEN VE DE ERGENEKONCULARDAN BAŞKA KİMSE BU TABİRİ KULLANMIYOR.. NEDEN KULLANILDIĞINIDA DAĞDAKİ ÇOBANA SOR İSTERSEN.. O GAZETE BİLE OKUMADIĞI HALDE DOĞRUYU SÖYLEYECEKTİR.. |
All times are GMT +3. The time now is 07:37. |