Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25427)

Mcht_Ln 05-13-2008 13:52

SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki magazin önemli ama toplumda bu yanlış yerlere gidiyor. . .Ben bir kaç defa hürriyet gazetesi ve posta gazetesi aldım oda kupon için almıstım . . .

Ve magazin sayfasında gerçi ayrı sayfası yok gazetesın yarısı magazin :-\

Neyse konuya geleyim size soruyorum mesela çağla şikel emre altuğla nişanlandı yok bu sene şunlar trendy olacak . . .Bunların topluma ne faydası var ben bunları Tv den de izlerim . . . Bu türkiye doğru yada gerçekleri magazinle görmeyecek.

ABD'de ve Avrupada da magazin haberleri veriliyor. Magazin haberleri okuyarak, ülke ters bir yöne gitmez. Kişinin örnek aldığı sanatçılar vardır. O sanatçılar hakkında bilgi edinmesi en doğal hakkı. Magazin de bunları karşılar.

ABD'nin halini bilmiyorsun galiba.Sokakların nasıl pislik olduğunu, suç oranlarının ne derece yüksek olduğunu...Öyle olacaksak bırak ekonomi kötü olsun!

fütüvvet 05-13-2008 13:53

Fethullah Gülen cemaati nin olmadığını Fethullah gülen söylüyorken
haala bunu iddia etmek YALANCILIK VE İFTİRACILIKTAN başka bi şey değildir..

FETHULLAHÇILAR YOKTUR KARDEŞİM
FETHULLAH CI CEMAATİ YOKTUR KARDEŞİM
FETHULLAH HOCACI VEYA FETOCU DİYE BİR GURUP VEYA CEMAATTE YOKTUR..

OLMAYAN Bİ ŞEYİ HAALAA VAR GİBİ SAĞDA SOLDA BİRİLERİNE SATAŞMAK İÇİN VEYA BİRİLERİNİ ÜRKÜTMEK İÇİN KULLANANLAR İFTİRACIDIR VEYA ART NİYETLİDİRLER..VEDE YALANCIDIR..

TUYEM 05-13-2008 13:55

Vakit Ve Zaman....

Canan ERDOĞAN 05-13-2008 13:56

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı

OLMAYAN Bİ ŞEYİ HAALAA VAR GİBİ SAĞDA SOLDA BİRİLERİNE SATAŞMAK İÇİN VEYA BİRİLERİNİ ÜRKÜTMEK İÇİN KULLANANLAR İFTİRACIDIR VEYA ART NİYETLİDİRLER..VEDE YALANCIDIR..
ANLAMAZLAR ...

By_ÇAKIR 05-13-2008 13:56

STAR, TARAF, ZAMAN, SABAH 4'ünden şaşmam.

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:57

Ortalığı kariştırmak için burda olduğunuz belli . . .

Fethullah gülen zaman gazetesinde yazılar yazıyor yada zaman okuyor diye sizin demenizle Fethullah gülen e ait olması gerekmez ve değildir de . .Anlaşılmıştır herhalde baska ortalık söleyecek lafınız yoksa eğer ! . ..

fütüvvet 05-13-2008 14:01

Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun
her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar..
bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz
emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur..
burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler..
BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM..

By_ÇAKIR 05-13-2008 14:03

Tamam sinirlenme... ;)

Kimin ne olduğunu biz biliyoruz. Onlar kendilerini kandırıyorlar. Bizde onlara konuşunca kendimi duvara konuşmuş gibi hissediyorum

Liberal_Demokrat 05-13-2008 14:03

Alıntı:

Arkadaşlar inanın ortalığı karıştırmak veya sizleri germek için yazmıyorum. Öyle bir amacım yok. Sadece bilgi edinmek istiyorum. Yalnız arkadaşım Fethullah Gülen cemaatini nasıl inkar edersin? Türkiye'nin her yerinde Fethullahçıların öğrenciler için yurtlar açtığı ve evler satın aldığı da bilinen bir gerçek. Fethullahçıların Emniyette kadrolaştığı da başka bir gerçek. İnkara gerek yok. İnkar politikasıyla bir yere varamayız.

fütüvvet 05-13-2008 14:06

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Arkadaşlar inanın ortalığı karıştırmak veya sizleri germek için yazmıyorum. Öyle bir amacım yok. Sadece bilgi edinmek istiyorum. Yalnız arkadaşım Fethullah Gülen cemaatini nasıl inkar edersin? Türkiye'nin her yerinde Fethullahçıların öğrenciler için yurtlar açtığı ve evler satın aldığı da bilinen bir gerçek. Fethullahçıların Emniyette kadrolaştığı da başka bir gerçek. İnkara gerek yok. İnkar politikasıyla bir yere varamayız.

YALANCILARDAN
ULUSALCILARDAN
VE SİYASETEN DÜŞMAN OLANLARDAN
VE DTP LİLERDEN
VE DE ERGENEKONCULARDAN BAŞKA KİMSE BU TABİRİ KULLANMIYOR..

NEDEN KULLANILDIĞINIDA DAĞDAKİ ÇOBANA SOR İSTERSEN.. O GAZETE BİLE OKUMADIĞI HALDE DOĞRUYU SÖYLEYECEKTİR..

All times are GMT +3. The time now is 07:37.