Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26277)

Kırık_Çocuk 04-23-2008 14:06

1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması

ilginiz için teşekkür ederim bakanım
yaa boylede çok mesafeli oluyor biz bir hükümetiz yahu :)

ENGİNEER 04-23-2008 19:57

Kabinede çatlaklar oluşmaya başladı...

Diktatör lazım bu foruma diktatör!

(:

LüGaT 04-23-2008 20:08

Minyeli Abdullah'ın İngiliz güdümlü Mısır devletinin yargıcına dediği gibi:

"Mısırın bütün kurumları yıkılsa adalet ayakta kalsa Mısır'a birşey olaz ama bütün kurumları sağlıklı işleyip adalet kurumu yıkılsa Mısır kendini kurtaramaz."

Görevimizin hakkını veririz inşallah.

ENGİNEER 04-23-2008 20:09

Eyüp sana güveniyorum kardeşim..Hem hukukçusun zaten yaparsın layığıla görevi...

LüGaT 04-23-2008 20:11

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Eyüp sana güveniyorum kardeşim..Hem hukukçusun zaten yaparsın layığıla görevi...

Eyvallah Emre dostum, sen de Kayserilisin elinden hiçbir şey kaçmaz Allah'ın izniyle :)

ENGİNEER 04-23-2008 20:12

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Eyvallah Emre dostum, sen de Kayserilisin elinden hiçbir şey kaçmaz Allah'ın izniyle :)

Demek ki kabineyi oluşturan hatıra göre felan değil cidden düşünerek oluşturmuş (:

AKPLİGENÇ 04-23-2008 20:14

gönül isterdi ki benimde ismim yazılsın o listeye lakin biz daha yeniyiz :)
akpli kardeşlerime güvenim sonsuzdur.! :-*

mavera 04-23-2008 23:37

Alıntı:

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demek ki kabineyi oluşturan hatıra göre felan değil cidden düşünerek oluşturmuş (:

askolsun emre kardesim :)..herhalde arkadaslarin az, cok yorumlarindan öne cikan meziyetlerine göre olusturdum ;)

Necip Fazil 04-23-2008 23:45

Görünen o ki, çoğunluğun oyunu almış bulunuyoruz. Hükümet sözcüsü dostumuz ( benide kapatın ), hükümetin resmen kurulmuş olduğunu ilan edebilir.

VesseLam

Benide_Kapatın 04-24-2008 02:51

SON DAKİKA

SON DAKİKA

SON DAKİKA

1. AkPartiForum Hükümeti bakanları toplantısı sona erdi. Yeni Hükümet Sözcüsü Benide_Kapatın, toplantı gündemini açıkladı Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Benide_Kapatın, 1. AkPartiForum Hükümeti listesinin mevcut mevzuata göre düzenlendiğini belirterek, ''Bazı bakanlıkların bünyesinde değişiklikler yapılabilecektir. Bununla ilgili kısa bir değerlendirme yapıldı. Bunun ayrıntısına girme imkanım bugün yok. Çünkü çalışma henüz bitmiş değil'' dedi.

Benide_Kapatın, 1. AkPartiForum Hükümeti 'in Başbakan Necip Fazil başkanlığındaki ilk Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, bugün 1. AkPartiForum Hükümeti'nin kurulduğunu anımsatarak, hükümetin, Akparti forum’a,ülkeye, millete ve demokrasiye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini söyledi. Benide_Kapatın, dün tüm yurtta coşkuyla kutlanan 23. Nisan Ulusal Egemenlij ve Çocuk Bayramı'nın da yüce millete , geleceğimiz olan çocuklarımıza ve onun ayrılmaz parçası olan Meclis 'e ve herkese kutlu olmasını temenni ederek, ''1920'den bugüne kadar iftihar kaynağı olan millet iradesinin gösterildiği günü bize ve çocuklarımıza armağan eden başta Büyük Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazileri rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz, hükümet adına bu temennilerimizi arz etmek istiyorum'' dedi.

Bugün Bakanlar Kurulunun ilk toplantısını yaptığını anımsatan Benide_Kapatın, En kısa zamanda Bakanlar Kurulu listesi ve 1. AkPartiForum Hükümeti'nin programının Ak Forum’un bilgisine sunulacağını belirtti. Benide_Kapatın, şöyle devam etti:

''Dolayısıyla o gün iki işlem birlikte yapılacaktır. Esasen bu konu üzerinde bir süreden beri çalışma yapılıyordu. Her parti seçime giderken bir seçim beyannamesi hazırlıyor, kamuoyunun bilgisine sunuyor. Hükümet programları da iktidar olunması halinde bu seçim beyannamesi de bir icraat programı haline geliyor. Dolayısıyla, biz bu hazırlıkları zaten seçim öncesi yapmıştık. Bugüne kadar geçen süre içerisinde seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza vaat edilen hususları hükümet programı olarak milletimize ve Yüce Meclis'in bilgisine, takdirine ve onayına sunmuş olacağız.Amacımız AkPartiForum’u daha iyi yerlere taşımak dedi..''

1. AkPartiForum Hükümeti'nin Başbakan Necip Fazıl’ın başkanlığında yapılan ilk toplantısında, hükümet programıyla ilgili değerlendirme yapıldığını bildiren Benide_Kapatın, Bakanlar Kurulu toplantılarının her zaman olduğu gibi uygun görüldüğü zamanda ;) yapılacağını söyledi."dedi.

Hükümet Sözcüsü Benide_Kapatın, bugün açıklanan Bakanlar Kurulu listesinin yürürlükteki mevzuata göre hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

''Önümüzdeki günlerde çalışmalar devam ediyor. Bazı bakanlıkların bünyesinde değişiklikler yapılabilecektir. Bununla ilgili kısa bir değerlendirme yapıldı. Bunun ayrıntısına girme imkanım bugün yok. Çünkü çalışma henüz bitmiş değil. Dolayısıyla bunu önümüzdeki günlerde size ayrıntılı bir şekilde ifade etme imkanı bulabileceğiz. Ayrıca 3 Başbakan Yardımcısı olmak üzere 9 devlet bakanlığı var. Bu Devlet Bakanlıklarının görev alanlarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapıldı. Birkaç gün içinde o da netleşecek. Dolayısıyla hangi devlet bakanları hangi görevlere bakacak, bununla ilgili de kısa sürede size bilgi sunmuş olacağız. Hükümet programını takiben eylem planını da yine sizlerin bilgisine sunacağız. Hükümet programına paralel olarak hangi işlerin ne kadar sürede bitirileceği ve hangi takvime bağlı olarak bu hizmetlerin sürdürüleceği ilgili bir planı da sizlerin önüne koymuş olacağız.''

Dedi..

AK Haber

All times are GMT +3. The time now is 23:45.