Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Son Moda evlenme teklifi :D (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26519)

Düş Sokağı Sakini 04-24-2008 19:14

Son Moda evlenme teklifi :D

tabiki arkadaşlar sadece şakalaşıyoruz. az öncede dedim gönüller bir olsun saygı olsun. sucuklu yumurtada istemiyorum ;)

Sukût-u_Hayal 04-24-2008 19:14

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
tabiki arkadaşlar sadece şakalaşıyoruz. az öncede dedim gönüller bir olsun saygı olsun. sucuklu yumurtada istemiyorum ;)

sen sucuklu yumurtadan vazgeçtiysen ben da pırlanta dan vazgeçerim ... :D

Eşref 04-24-2008 19:15

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hakan_53 Nickli Üyeden Alıntı
Dünya malına bukadar önem verme bence.
Herşey ALLAH'tan gelir.
ALLAH'a gider unutma...

çok doğru bir söz HAY'dan geldik HUY'a gideceğiz. (not: bir yerde okumuştum Haydan geldik derken ALLAH tan geldik ALLAH a gideceğiz anlamı varmış.) :-*

Yanlışın olmasın? Haydan gelen huya gider derken, nerden geldiği belli olmayan hayırsız paranın veya malın elden kolayca çıkacağı anlatılıyor o deyimde. Ama dediğin gibi bir anlamı varsa ben bilmiyordum.

Necip Fazıl 04-24-2008 19:15

O zaman sana sucuksuz yaparızz :D

Düş Sokağı Sakini 04-24-2008 19:16

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı

sen sucuklu yumurtadan vazgeçtiysen ben da pırlanta dan vazgeçerim ... :D

bu kadar çabuk ikna olacağını bilseydim, önceden vazgeçerdim :D

Sukût-u_Hayal 04-24-2008 19:17

Forumda yanlış anlaşıldım sanki mal mevki meraklısı biri gibi hissettim kendimi bir an .. :-\

isimsiz 04-24-2008 19:19

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Dünya malına bukadar önem verme bence.
Herşey ALLAH'tan gelir.
ALLAH'a gider unutma...

çok doğru bir söz HAY'dan geldik HUY'a gideceğiz. (not: bir yerde okumuştum Haydan geldik derken ALLAH tan geldik ALLAH a gideceğiz anlamı varmış.) :-*

Yanlışın olmasın? Haydan gelen huya gider derken, nerden geldiği belli olmayan hayırsız paranın veya malın elden kolayca çıkacağı anlatılıyor o deyimde. Ama dediğin gibi bir anlamı varsa ben bilmiyordum.

o halk arasında kullanılan anlamı ama lafı söyleyenler aslında onu kastedmek istemiş zamanla değişmiş tabi. mesela abdal a malum olur sözü gibi oradaki abdal derviş anlamındaki abdal ama şimdi aptala malum olur diye kullanılıyor.

Necip Fazıl 04-24-2008 19:19

Alıntı:

Forumda yanlış anlaşıldım sanki mal mevki meraklısı biri gibi hissettim kendimi bir an .. :-\

eee biraz öyle olduu

Üç mevsim 04-24-2008 19:19

Off baydınız baydınız 8 sayfa oldu yeter... :D Amaan ne muhabbet meraklıymısıymışınız ya, konuştuğunuz da bişey olsa, incir çekirdeğini doldurmaz :D Alemsiniz ya :)

Düş Sokağı Sakini 04-24-2008 19:21

Alıntı:

Alıntı:

eee biraz öyle olduu

ben kardeşime kefilim. öyle biri değil ;)

All times are GMT +3. The time now is 09:38.