![]() |
Almanya'yı Yenebilecek Miyiz?
korkmuşlar baya ya :D
|
Biraz önce spor haberlerinde dinledim. Sağlam ve oynayabilecek durumda olan 14 futbolcumuz varmış. :o Üstelik 2 si kaleci. Bu durumda kulübede 2si futbolcu 1i kaleci, toplam 3 yedeğimiz olacak. Yani 3 futbolcu değişikliği bile yapamıyoruz. Ancak 3. kaleciyi futbolcu niyetine sahaya sürebiliriz. İşimiz zor. Başarırsak dillere destan olur.
|
Allah yardımcımız olsun ne diyelim.. 2 oyuncu değişikliği hakkımız var ozaman bir nevi.bir futbolcu sakatlansada tolga zengin girecek mecburen değilmi 2 si dışında.
|
Hırvatlar ayıkmıştı zaten
o yuzden son dakkada attılar yemeyelim diye yine yediler ne çare.. Uyuyan devi uyandırmayın hooop..! |
Bu oyuncu çağırma işinde de ayrımcılık yaptılar.96 Kupasında Almanya'ya futbolcu eksik diye izin vermişler.Alman'a var bize yok! >:( >:(
Gerçi çağırsan ne kadar yararı dokunur orası şüpheli.Formsuz, tatilden çıkıp gelen adamda bişey yapamaz ki. :( |
oo mcht_ln anlamıyormusun önümüzü kesmeye çalışıyorlar Ama türm Müslümanların duaları biizmle siz şu haberi okumadınızmı:
Filistine bir gazetecimiz gitmiş çatışmalar içersinde ortam. Türkiye maçında her yer sessizleşmiş bir kaç evin penceresinden bakmış bu gazeteci herkes türkiye maçını izliyor ve ellerini açıp dua ediyorlar. |
Rıdvan Dilmen maç sonrası yoorumunda da yukarıdan da yardım geldi dualarla ve güzel akıllara durgunluk veren mücadeleyle kazandık
|
kesin yeneceğiz :) :)
|
Yer Gök İnlesin
Bu Sesi Dinlesin Hep Seninleyiz TÜRKİYEM :) Kazanıcaz İnşaallah. :) |
1 2 3 :o mucizelerle kazandık Allahım nolur bu sefer de diyorum... İnşAllah kazanırız... :-\
|
All times are GMT +3. The time now is 04:09. |