Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Ya AK PARTI olmasaydi?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5664)

mavera 10-17-2007 00:59

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:05

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

:D :D :D :D

mavera 10-17-2007 01:09

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

:D :D :D :D

evet samanizmi mhp liler iyi bilir 8)..

ibrahim44 10-17-2007 01:11

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

icraatı hatırlatmamın gereği varmı kardeş hepimiz nasıl çalıştıklarını biliyoruz sen merak etme demekki bişey ler yapmışki benim bu kadar sevgimi kazanmış ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:14

Ya AK PARTI olmasaydi??

akparti vardı..ve ben oyumu saadete verdim..ama bundan sonraki seçimlerde bakacaz...akp olmasaydı....bizim aile hep akp ye verdi...her halde onlarda saadete verirdi....

kayısıkentli44 10-17-2007 01:18

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......
kafama yatsaydı BBP olurdu belki... ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:21

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

kayısıkentli44 10-17-2007 01:23

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:26

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..

kayısıkentli44 10-17-2007 01:29

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı sahibi: feyk 1905 üzerinde

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..
yaaa sevioz die bırakmayacakmı.....artık kullanıolar hocayı.....
birde olmasaydı deniooo...şimdi var mı var.....
konuşmaya gerenk yok... ;)

All times are GMT +3. The time now is 00:15.