Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   kürtçeye hayır (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5933)

Seyda 08-27-2007 17:01

kürtçeye hayır

arkadaslar gaz olmayalim (: sakin olalim.. butun sayfalari tek tek okudum..
mavera & mesut bana en yakin kisiler gibi geldi bu konuda..
ben zaza'yim.. ama zazaca bilmiyorum. kalkip "aa beni asimile ettiler. yok iste dilimi caldilar vs vs" de demem. kucukken hep mehter marslariyla buyumus bi adamim. Ceddime de Turklugume de kimse tarafindan laf soyletmem. lakin konu bence tamamen dis kaynakli.. dunyada bu hep var olmustur olacaktir. nedir bu? "icerden bolmek, karistirmak" insan bi lafi cok duyunca pek onemsemiyor ama olay sirf karsitliklar meselesi. kapitalizm kominizm gibi aynen.

"yaratilani sev yaradandan oturu" & "Gel ne olursan ol gel" bence bu ufku gormek hissetmek, kaniksamak da bitiyor olay...

Onlybullet34 08-27-2007 17:03

kürtçeye hayır

Arkadaşlar konu çok yön saptırdı ..Bazı arkadaşlar Türkçeye ve Türklüğe dil uzattığı için Sabrım kalmadı ve doğruları yazmaya çalıştım.

kobbal 08-27-2007 17:05

kürtçeye hayır

dediğim gibi benim yengem has bir kürt ve bende bu konuya acayip sinirlendim baktım konu kapatılmıyor
ve bundan sonra olacak kavga ve kırgınlıktan sorumlu kişidir herkesin önünde yemin ediyorum

sabır kalmadı artık

kürtlere laf eden türk değildir

ben hem türküm hem kürt hem laz

kobbal 08-27-2007 17:05

kürtçeye hayır

çünkü türkiyeliyim

mavera, 08-27-2007 17:06

kürtçeye hayır

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar konu çok yön saptırdı ..Bazı arkadaşlar Türkçeye ve Türklüğe dil uzattığı için Sabrım kalmadı ve doğruları yazmaya çalıştım.

kardes böyle töhmet altinda birakici konusman yanlis..burada fikir alisverisi yapiyoruz..kimse kimsenin Türklügüne laf edemez...
hepimiz kendimizce dogrulari yazmaya calistik..ama dogru, ama yanlis orasini bilemeyiz..ben senin fikirlerine saygi duyuyorum ayni saygiyida senden bekliyorum..
selametle...

POLAT 08-27-2007 17:07

kürtçeye hayır

Herkesin kandilini kutlarım bu günde bu konuya ara verelim lütfen

mavera, 08-27-2007 17:08

kürtçeye hayır

Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
dediğim gibi benim yengem has bir kürt ve bende bu konuya acayip sinirlendim baktım konu kapatılmıyor
ve bundan sonra olacak kavga ve kırgınlıktan sorumlu kişidir herkesin önünde yemin ediyorum

sabır kalmadı artık

kürtlere laf eden türk değildir

ben hem türküm hem kürt hem laz

mehmet kardesim yangina da körükle gitmenin anlami yok..aslinda bu tür konularin tartisilmasi cok normal ama bizler bu konulari tartisma olgunlugunda degiliz..fikirlere saygi duymuyoruz kendi fikirlerimizi zorla karsidakine empoze etmeye calisiyoruz..
biraz daha anlayis, biraz daha empati, biraz daha az önyargi sorunu cözecektir ;)

Ak_Kelebek 08-27-2007 17:08

kürtçeye hayır

şu mübarek günde böyle konu açana ben hakkımı helal etmiyorum...

mesudum47 08-27-2007 17:09

kürtçeye hayır

sabahtan beri buradayım.... ben çıkıyorum....

bu konudaki fikirlerim belli ve büyük kısmını da yazdım...

şimdilik selametle kalın sonra görüşürüz...

Slav u Rez

POLAT 08-27-2007 17:10

kürtçeye hayır

mavera kardeşim uzatmasak tamam kapatalım artık kırıcı olunmaya başlandı

All times are GMT +3. The time now is 04:29.