![]() |
AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi
tavırlarınızda bir değişiklik görmediğim sürece kimseye hakkımı helal etmem ;)
|
Alıntı:
ben tavirlarimda bir yanlislik oldugunu düsünmüyorum, eger öyle bir izlenim verdiysem dedim, hakkinizi helal edin, kim olursa olsun, mümin kardesini hak altinda birakmazdi...ama bu sizin düsünceniz saygi duyarim... büyüklük bende kalsin kardesim, ben helalligimi isteyimde ( ki varsa, orasini Allah bilir) ben hakkimi helal ediyorum... |
birbirmiz üzerinde hak sahibi oldugumuzu düşünmüyorum ben zaten helal etmeye gerek yok ...
|
Alıntı:
unutmayin, hangi görüste olunursa olunsun, mümin müminin kardesidir...selametle... |
hakkın önemini senden iyi bildiğimi düşünüyorum tamam mı???
dinsiz de bari bide tam olsun :o hakkımıda helal etmiyorum, ortalığı karıştırdınız gidin bakalım >:( |
Alıntı:
laf etmedik diye tepemize cikmayin...helallik istedik kötü birseymi ettik...helligin nekadar önemli oldugunu bilseydin, böyle sacma seyler yüzünden hakkini helal etmemezlik yapmazdin dedim...dinsizde demedim lafi evirip cevirim durma.... >:( gider ayak kimseyle tartismak istemem....hakkini helal etmessen etme...sanki sadece sen varsin burada ben genel olarak yazdim....Allah Allah... |
tartışma yok!!!
|
Alıntı:
|
Saadet AKP ne farkeder ?
sonuçta AKP nin en önemli isimleri Saadet ten gelmedi mi??? |
Alıntı:
|