![]() |
AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA?
ya mıtlaka hataları olaca yaptıgı hata sana hata bana fayda belki bu ülkede 70 milyon yasıyo diyolar yetmiş milyonun 70 trilyon ayrı ve farklı beklentileri var hatalarda bazen faydalı olabilir ak partinin önunde camurlu bi göl var yüzerken agzına kacıyo az duraklatıyo yokd-sa hata ne mümkün muhalefet partilerin işin iktidarı yıpratmak ben öle biliyorum bas bas bagırıyolar madem bu ülkeyi ve bu millete hizmet sevdalısı bunlar neden beraber calısıpda ülkenin sorunlarını bir anda bitirmiyolar demokrasi demokrasi ve yine demokrasi allah bize mutlu oldugumuz sürece ömür versin yoks yasadıgımız yasama yasam degil baskalarının hayatını kolylastıranız sadece
|
BASİT demiş bazı arkadaşlar eleştirilere ama basit olmayan birşeyler aktarmak isterim sizlere ;
İncirlik üssü... İngiltereden yakın bir zamanda gelecek Kimyasal Silahlarla Dünya'nın en büyük Kimyasal silah üssü olacak . Peki buna karşın AKP'nin bir söylemi var mıdır acaba ? 2006 yılı verilerine göre ise , 90 Kimyasal Silah getirilmiş İncirliğe... Bunun 50'si ABD askerlerine , 40'ı TÜRK askerlerine verilmek üzere... 40 Adet Kimyasal Silahımız nerede pekii ? Sorgulayanımız var mıdır acaba ? Ayrıyeten ; İran ' ı tehdit , İsrail'i kollamadır bunun adı ! İşin daha vahim boyutu nedir bilir misiniz ? İncirlikten kalkan uçaklar Iraklı Müslüman kardeşlerimizin ölümüne yol açmaktadır . Kimyasal Silahlarla ilgili CHP , 2006 yılında çalışma da başlatmış . Fakat ne asılsa o da yarım kalmış . Geçen günlerde izlediğim haberin dehşet verici boyutlarıdır . Bu kimyasal silahlar bizleri tehdit etmiyor mu pekii ? (ABD Başkanı , büyük ihtimal Ermeni tasarısını destekleyen biri seçilecek .Yarın bu silahların kime yöneleceğini bilebilir miyiz ? ) Söylemler , teori olarak ta kalabilir . Kesinlik arz etmez . Fakat şu kesin ki ; Türkiye'miz AKP döneminde Kimyasal Silah deposu haline gelmiştir. |
Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa?
Valla Ülkemizde Ak Parti Döneminden Önce O kadar çok yanlış iş yaplmışki Hepsini Ak Parti Düzeltti O yüzden Ak parti kendi yanlışlıkla yaptığı Yanlışıda Düzeltir !
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yorumun tamamını okumuyorsunuz , cevaplayamıyorsunuz . Cahil deyip işten kolayca sıyrılma yolunu seçiyorsunuz. Cahil dediniz değil mi ? Ben cahil olduğumu sanmıyorum , Size artı bir bilgi sunayım sevgili AKP'li vatandaş.. Peygamber efendimiz , Ebu Cehil'in yüzüne dahi cehaletini vurmamıştır. Bu da sizin için bir dipnot olsun. Hadi Selametle... |
Alıntı:
İkincisi verdiğin bilgiler hala "zann"dan öte gidemiyor, zira kaynağı senin klavyen. Üçüncüsü Ebu Cehilin cahillliği çok şey bilmemesinden değildir. Kendisi uluslarası boyutta bir tüccardı. Cahillik birşey bilmemenle alakalı değil, Ak partiyi uluslararası güçlerin yaptığıyla sorumlu tutan garip yaklaşımla alakalı. Hadi güle güle |
Elektrik zammı yanlıştı. biraz daha az olmalıydı.
|
Alıntı:
2 - Verdiğim bilgilerin doğruluğuna kesinlikle güveniyorum. 2006 T.B.M.M. birleşim kayıtlarını inceleyiniz . 3 - Yaklaşımımın AKP ile alakası şu olsa ki , 40 nükleer silah vaad eden ABD Savunma Bakanlığından bu halen alınamamıştır. ABD'nin kullanım sahasıdır. Gidip bakınız orada hangi bayrak dalgalanmaktadır ? İran'ı tehdit amaçlı , İsrail'i kollama amaçlı olduğunu hepimiz bilebiliriz . Dışişleri Bakanlığı ile alakalı bir husustur . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:46. |