Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9115)

TÜRK EVLADI 09-21-2007 16:33

BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!!

AktunaHAN bende 4 tane yollamıştım:)

AkSa- 34 09-21-2007 16:34

BEKİR COŞKUN'a SALDIRIYORUZ!!!

Bekir çoşmuş yine.
b.coşkun gibi insanların nesli tükeniyo arkadaşlar lütfen korumaya alalım..
Çünkü biz YARADILANI severiz, YARADAN dan ötürü.bitkileri,TAŞLARI...

kayısıkentli44 09-21-2007 16:34

Alıntı:

pRoff Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar konunun "BEKİR COŞKUN'a SALDIRIYORUZ!!!" olan ismini "BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!!" olarak düzeltim.Saldırmak bizim işimiz değil ;)

işte buu proff...tebrik ediyorum..baştan belli diyorum arkadaşlara ama...sen geldin hallettin...teşekkürler... ;)

loneliness 09-21-2007 16:35

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
AktunaHAN bende 4 tane yollamıştım:)

Yavaş arkadaşlar tunahan ıda düşünün....

Mu-Alim 09-21-2007 16:37

Dolunay.Kadim
Feyza
ak_saliha
loneliness ( 3 )
akzeinebu
evrem
ahmike
aktunahan
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 2 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 3 )
Vuslat_19 ( 4 )----- 41!!!

Eda ve Türk Evladı özür dilerim dikkatimden kaçmış...Nurullah hedefi sen belirle o zaman...

bu arada proff;

Evet üstadım,daha iyi olmuş böyle...

pRoff 09-21-2007 16:38

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pRoff Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar konunun "BEKİR COŞKUN'a SALDIRIYORUZ!!!" olan ismini "BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!!" olarak düzeltim.Saldırmak bizim işimiz değil ;)

işte buu proff...tebrik ediyorum..baştan belli diyorum arkadaşlara ama...sen geldin hallettin...teşekkürler... ;)

Evet arkdaşlar bildiğiniz gibi sitemiz Ak parti'nin resmi forumu , bu yüzden burada yazılan yazılar kötü niyetli çevreler tarafından Ak partimizi karalama haberlerine dönebiliyor bu sebepten ötürü yazdıklarımıza özen göstermeye çalışalım. :)

loneliness 09-21-2007 16:40

Daha gececiler var.. onlarda gelecekler..

HEDEF 100 MAİL...

kayısıkentli44 09-21-2007 16:41

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Daha gececiler var.. onlarda gelecekler..

HEDEF 100 MAİL...

burda...birileri benimi çagırdı ;) ;D

vuslat_19 09-21-2007 16:44

ben aktif olan nerdeyse herkeze meil attım inş 100 de geceriz

loneliness 09-21-2007 16:45

GÖNDERECEĞİMİZ MAİL..

KONU: "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER"

Sayın Coşkun,

“Gizli Memleket” başlıklı yazınızı hayretle okumuş bulunmaktayız.Bizlerden gelecek olan bir e-postayı ne kadar dikkate alırsınız bilemiyoruz; tabi bilemediğimiz bir başka konu da biz bu gizli oyları açığa çıkardıktan sonra bunu köşenizde dile getirip getirmeyeceğinizdir. Bu da sizin duyarlılığınızın bir ölçütü olacaktır nazarımızda.

Bugün köşenizde ifade ettiğiniz gizlilik konusunu açıklığa kavuşturmak niyetindeyiz. Hiç kimsenin çıkıp da “AKP’ye oy verdim.” Diyemediğinden bahsetmişsiniz. Bir başka ifadeyle Ak Parti’ye verilen oyların nerede ve kimler tarafından olduğunu merak ediyorsunuz. Hal böyle olunca bize sizin merakınızı gidermek düşüyor.

Ak Parti’ye oy verenler bizleriz. Biz her yerdeyiz Sn.Coşkun. Şöyle bir sokağa çıksaydınız emin olun bizim bu e-postayı yazmamıza, dolayısıyla sizin de bugünkü yazınızı yazmanıza gerek kalmayacaktı. İçinde bulunduğunuz çevrenin penceresinden bakarak “ o vermemiş, bu vermemiş, kim oy vermiş bu AKP’ye” demek ne kadar gerçekçidir ve ne kadar bağdaşmaktadır gazetecilik anlayışıyla, takdir sizin.

Lafı daha da uzatıp sizin Cumhurbaşkanına “ o benim cumhurbaşkanım değil” dediğinize filan getirmeyeceğiz. Onlar ayrı, tekrar etmek gerekirse, bizim niyetimiz sizin merakınızı gidermekti. Umarız faydalı olabilmişizdir. ( önyargısız bir şekilde okunursa faydalı olmaması mümkün değil zaten. )

Saygılarımızla...

Adresi: bcoskun@hurriyet.com.tr

GÜNCELLEME

All times are GMT +3. The time now is 02:27.