![]() |
hafız geliyormu merve :)
|
geliyor tabi ikiside....
hafızı kızdırmayı özledik yav;D |
Bu tarih bana uymaz işte. Kardeşlik seneye 30 günü ful senle yaarım.. Acınısı fena çıkartırız
|
sen gel yeterki kardeşlik :)
işte bulursam iftarlar benden :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Uvvv Mervecik foruma teşrif etmiş :karizmatik::saygılar: |
arkadaslar iftarimiza cok önemli bir sahsiyet tesrif edecek ama kimdir onu iftar gününe kadar söylemeyecegim..
sitemizin agir toplarindan diyorum o kadar! |
kim la o ağır top :D
|
dur dur :)
kesin eşref :) |
nedense hep erkekleri sayiyorsun :)
|
bu arada agir top demisken epivates zaten katiliyor yani onun disinda :D
|
Alıntı:
ikna edinde murat abide gelsin... uçak parasını toplarız 20 kişi atsa 10 ar lira tamamdır... |
beni niye vursun ki yanlis bir seymi söyledik.. evet murat gelirse kadro tam olurda artik iftara sultanahmete mi gideriz yoksa sonu der le giden bir dernegemi bilemem :)
|
Başlığı yeni gördüm , Allah izin verirse bende katılacağım.
|
beklerim hemso.. bize her yer trabzon nede olsa ;)
|
Alıntı:
|
Kalabalık olcaz inşallah ya..
Maşallah... |
:)
olsun olsun mevzu yaparız :) |
zaten kim bilir bir daha nasil bir araya geliriz.. hele ben bir daha cogunuzu belki hayatim boyunca göremeyebilirim sonucta yurtdisinda yasiyorum ve türkiyeye siklikla geldigim söylenemez..
|
bundan sonra ölmezsek istanbuldayız...
gelen görür... |
hacı acıtasyon yapmana gerek yoktu;D
bu arada yerime adam bulabilirim inşaAllah'da gelebilirm.... |
bekirde bir yan cizme durumu var arkadaslar :D
|
yok yok...
rahat olun gelmezse iş yerini basar zorla getiririm... |
Bekir gelmezse kafasını koparırım...
|
un'Ahmet reyiz gelmemezlik yapma
|
İstanbul'a gitme gibi bir planım mevcut, eğer iftarı yapacağınız tarihte İstanbul'da bulunabilirsem kesinlikle katılırım. Fakat İstanbul'a gidememe ihtimalim de var.
|
ya su akifi hatirlatmayin Allah askina.. sümük gibi zaten yapisti hala daha temizlemeye calisiyoruz..
|
Istabul ziyaretimi o güne ayarlayabilirsem, corbaniza ortak olabilirm ins....lakin zayif bir ihtimal. Her halükarda dualarinizda unutmayin bizi. Allah muhabbetinizi artirsin.
|
arkadaşlar inşaAllah gelmeye çalışacağım...
inanın çok istiyorum gelmeyi... |
Benim gelip gelmicem net değil haberiniz olsun son güne kadar belli olur anca,zaten gidilecek yer belli olunca kalkar gelirim veya gelemem bakalım duruma bağlı.
|
Yapabilirmiyiz diye onay almayı unuttuk ya tühhh, ya onay gelmezse...
|
bulusma icinde onay mi aliniyor :).. bu onay nereden aliniyor belediyemi, muhtarmi :D
|
Vallah siz daha iyi bilirsiniz ağam...
Bu kadar adam bir karar verdik ama ya biri hayır derse, o zaman ne edeceğük... |
yok daha neler :)..
|
Ben şaşırmam... Hem kendisinin gelip gelmemesininde bir önemi yok ;)
|
harbiden siz forum kuralını çiğniyorsunuz...
yasak olm buluşmak buluşma planı yapmak... adamı hasta etmeyin net neyinize yetmiyo...??? |
he yassak ya bu ne çifte standart mavera bey !
başkanımız geçen sene yasak eylemişti :) |
Alıntı:
|
acik ve net söylüyorum.. yüregi yetiyorsa buyursun bu basligi silsinler ben iftardan sonra isteyen arkadaslarin resimlerinide paylasacagim buyursun silsinler.. baskada birsey demiyorum..
|
kim takar
|
All times are GMT +3. The time now is 16:40. |