![]() |
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
Engineer ben baştan ediyorum teşekkürü eğer bana gönderdiysen o mesajı her mesaj yazana teşekkür biraz uğraştırıyor...
|
ha lee
Ahmet abi ve duygu (bidenem) çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. |
aneyyy cidden vermişsin teşekkür ederim o zaman bendende sana+ :D
|
Alıntı:
|
BANA SENİ EN KOMİK ÜYE DİYE SEÇİCEM DEDİLER AMA SEÇEMENLERDE BİLE YOKUM ELİMDE KANIT BİLE VAR.http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=39119.14
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana espri yapmış o, önemsemene gerek yok. Bir Baska: ";D ;D mehmet seni ayin en komik uyesi seciyorum" Aslında haksız da değilsin Mehmet... Bir Baska seç bakalım Mehmet'i şimdi :D |
En İyi Yardımsever Üye:Feyza,Sümeyra En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye:Politikacı,Hüdaverdi En İyi Sevdiğiniz Üye:Feride,İsmihan,Tuğba,Anatolia,Çilik,Gül34,Hasr etim,Efser,Saklıkent, En İyi Fanatik Üye:Akkparti,Ümmü seleme En İyi Tatlı Başbelası üye:Duygu =) En İyi Geveze Üye:Sesli abi :) En İyi Karizmatik Üye:Dolunay Kadim En İyi Kibar Üye:Mavera,Tayyipleyiz En İyi Komik Üye:Aksa34 En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Nusret En İyi Paylaşımcı Üye:Benide_Kapatın En İyi Sevilen Üye:Mavera,Enginerr,Necip Fazıl En İyi Sevimli Üye:Yeniden,Kamusallmış En İyi Kültürlü Üye:Mavera,Lügat,Necip Fazıl,Enginerr En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Başkan :) En İyi Sakin Üye:Ben (mişim) :D En İyi Bayan Üye:Saklıkent,Feyza,Sümeyra,Feride,Parabol,Tuğba,A natolia,Çilik,Gül34,Hasretim,Efser,Saklıkent,Duygu ,lal,neşe,gülsima,Ravza rüveyda :)... En İyi Erkek Üye:SultanSelim,Hüdaverdi,Aksa34,Black_Metal,Maver a,Lügat,Sadeceali,Rdönmez,Özgün Genç,Mesudum,Hakania.. En İyi İmza:Benimki güzel dir :) En İyi Nick:Acizane En iyi en küçük üye:Politikacı En Çok istekte Bulunan Üye..=) En iyi Dj: Aksa abi,Dadaş,Bayonet,Hürrem,İsmihan,Saklıkent.. Forumumuzun doktorunu unutmuşum yanlış değilimdir umarım : Mesudum .. :) |
Alıntı:
|
hııfz-lisan teşekkürler
|
teşekkr ederim hıfz-ı lisan kardeşim ;)
|
teşekkürler ediyorum efendim ;D ;D
|
En İyi Sevdiğiniz Üye:Feride,İsmihan,Tuğba,Anatolia,Çilik,Gül34,Hasr etim,Efser,Saklıkent,
En İyi Bayan Üye:Saklıkent,Feyza,Sümeyra,Feride,Parabol,Tuğba,A natolia,Çilik,Gül34,Hasretim,Efser,Saklıkent,Duygu ,lal,neşe,gülsima... teşekkür ederim hıfz-ı lisan :) |
Alıntı:
|
hudaverdi abi oğuz abi bi siz kaldını z hadii
|
oguz forumda dolanirken bos durma ;D ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
DENİZLİSPOR :D :D :D
|
Alıntı:
|
o mac icin 15 filan kesmez beni :)
|
fazlrahmet, hasretim, ha_lee, duyguseli, mavera, nusret, hıfzı lisan teşekkür ederim, eksik olmayın.
Bu da benim listem olsun: En iyi aktif üye: Nusret, Jonhattan143, Hipermuhafazakar Sağlıkçı En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim, Feyza, Ümitli Bekleyiş En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl, Kadarbey, Parabol En İyi Şair Üye: Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye: Duyguseli, Hüdaverdi, Nusret En İyi Sevdiğiniz Üye: Necip Fazıl, Engineer, Mavera, Yalçın En İyi Karizmatik Üye: Esra Özdemir, Murat Kurt, Abdullah Kaç, Jonhatttan, Yavuz Ertürk En İyi Kibar Üye: Yalçın, Tayyipleyiz, İsmihan, Ak Tunahan, sümeyra, ümitli bekleyiş, feyza En İyi Komik Üye: beni de kapatın, mavera (komik kötü manada değil tabii ki ;) ) En İyi Daimi Üye: sadeceali, ümmü seleme, hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye: yalçın, ismihan, engineer, aksavaşçı, ümmü seleme En İyi Sevilen Üye: mavera, yalçın, necip fazıl, dolunay kadim, feyza, ümitli bekleyiş, engineer En İyi Sinirli Üye: aksa34, hüdaverdi, alemdar, rdönmezs En İyi Kültürlü Üye: yeniden, aktunahan, engineer, yalçın, necip fazıl, mavera En İyi Sabırlı Üye: feyza, ümitli bekleyiş, mavera, dolunay kadim En İyi Sakin Üye: tayyipleyiz, yalçın, feyza, hıfz ı lisan En İyi Bayan Üye: ismihan, sümeyra, feyza, duyguseli, hıfz ı lisan, parabol, ravza rüveyda, dildade, yeniden En İyi Erkek Üye: mavera, engineer, yalçın, maviinsan, nusret, mau95, aktunahan, Necip Fazıl, sadeceali En İyi İmza:Alemdar :) (partiler kapanmasın mematiler ölmesin) En İyi Nick: Hıfz ı Lisan, özgün genç, Enfal, bilgi müdavimi, ravza rüvayda, biçare En "iyi" Muhalefet üye: göktürk, kemalist59, Karaeşref ;) En Bilimsel Üye: Mau95, mavera, engineer En iyi küçük üye: Akmehmet ;) |
Lügat kardesim en lerinde yer almak beni ziyadesiyle mutlu etti, duygularimizin karsilikli oldugunu hatirlatarak tesekkür ederim güzel kardesim ;)
|
Teşekkürler Lügat :)
|
Şimdide sinirli oldum :D
+1 |
En İyi Nick: Hıfz ı Lisan, özgün genç, Enfal, bilgi müdavimi, ravza rüvayda, biçare
Sağol Lügat |
Teşekkür ettim Lügat..Allah razı olsun kardeşim.. :)
|
Mavera abi, sümeyra, duyguseli, Enfal hanım, ben teşekkür ederim. :-*
Sen de sinirlenme Hüdaverdi kardeş :) |
Alıntı:
al gozune sok ;D seni en iyi sikayetci uye olarak da seciyorum ayrica. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En İyi Aktif Üye:Dolunay Kadim
En İyi Yardımsever Üye: Feyza,Bayonet En İyi Ciddi Üye:Abdullah Kaç En İyi Şair Üye:Necip Fazıl,Fatmanur En İyi Çok Rastladığınız Üye:Lugat En İyi Sevdiğiniz Üye:Tüm forum üyeleri En İyi Fanatik Üye:Feyza En İyi Komik Üye:aksa34,duyguseli En İyi Daimi Üye:Hüdaverdi,mavera En İyi Paylaşımcı Üye:Hafızı Lisan En İyi Sevilen Üye:Duyguseli,Bayonet En İyi Sevimli Üye:Duyguseli En İyi Kültürlü Üye:Necip Fazıl En İyi Efendi Üye:Abdullah Kaç,Yavuz Ertürk En iyi en küçük üye:Kübra En iyi dj: Bayonet,Dadaş,Aksa,İsmihan,Mau,Hürrem,Saklıkent,Si daam,Sesli unuttugum varsa affola |
Alıntı:
|
anadolu cocugu memet hic birakir mi pesini :)
|
hıfz-ı lisan enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim ;)
|
Alıntı:
teşekkürler +1 |
Lügat ;
Teşekkür ederim.Teveccühünüz.Ayrıca listenizde yer almak çok mutlu etti. |
sesli 34 teşşekür ederim.....
|
Lügat ve Ahmet abi çok çok teşekkürler...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:11. |