![]() |
Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri..
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mehmet bu gerçekten daha acıklıydı sana binlerce artık feda olsun koçum benim ağlatacaksın beni en sonunda varya (:
|
Alıntı:
kadiim abi buraya gerçek koyuyormuydunuz |
Alıntı:
|
Başardın memo ağlıyorum şu anda...
(: |
Alıntı:
|
Mehmet çok enteresan bi kişiliksin yav birilerini ağlatırken birilerini güldürüyosun :D
Allah razı olsun geldiğin günden beri çok sevimli yorumlar yapıyosun :) bu arada ben vermiştim artı bi saat dolmadı daha ;D |
ben gecek kötü oluyorum çıkayım eniyisi daha fazla kişiyi huzursuzlandırmayayım iyi akşamlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neyse iyi akşamlar ALLAH RAHATLIK VERSİN emre abi duygu abla hakınızı helal edin
|
Alıntı:
|
Mehmet...Bak Duygu küstü benimle...Kim verecek hesabını bunların ?
Hiç mi Allah'tan korkmadın gözü körolmayasıca (: |
girmez olaydım son 10 dakika >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Profilinde 12 yazıyor ama sen ne hikmetse 14 üm diyorsun.. :-\
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hikayeye devam edelim
|
Alıntı:
|
Ben: Abi ya şu konuyu siliyorum, ne dersin?
DEmokrat: Kafana göre takıl kardeşim. ;) Ben: :o :o ********* Ben:Abi ya canım çok sıkılıyor.. :( Demokrat: Bak kardeşim sen çok duygusal düşünüyorsun. Askerlik vatan borcu biliyorum sen hissettiklerinden dolayı çok duygusalsın buda seni çok fazla milliyetçiliğe itiyor ama neticede böyle olmaman gerek.Bunun sende farkındasın umarım. Biraz daha duygulardan siyrilarak olaylara yaklasirsan ufkun daha genis olur diye düsünüyorum Ben: :o :o ******************** |
Ben: Ya Nusret konuşsana benim canım sıkılıyor, susacak mısın böyle??
Nusret: Geliyorum hemen 2 dakika müsade.. .... (10 dakika geçer) Ben: kardeşim gelmeyeceksen ben gideceğim.. Nusret:Geldim hemen.. .... (Bir 10 dakika daha..) Nusret: Eee anlat ne var ne yok? Ben: Hiç ya ne olsun aynı bildiğin gibi seni bekliyorum. Nusret: Ya biliyorsun köşe yazılarını ekliyorum. Hasan karakaya'yı eklemem uzun sürüyor. Okudun mu yazıyı, ne güzel yazmış değil mi? Ben: Hayır okumadım sana kızdım okumayacağımda.. Nusret: Ya neden kızdın anlamadım. :o :o :-\ Hem hasan Karakay'nın ne suçu var anlamadım. Ama çok güzel yazmıştı... Ben: neyse ben gidiyorum görüşürüz. :-X :-X (Günün kaprisi genelde nusrete patlar :-[ :-[ ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Black_Metal :Bu konu çok uzadı artık kilitliyorum :D
Yetkililer:Sana ne oluyor be.Hadi oradan.. >:( |
HUZUR: KADİM BAŞKAN ŞİFRENİ ELEGEÇİRDİM BANLIYORUM BAZILARINI
DOLUNAY KADİM: ANLAMADIM? HUZUR: ŞİFRENİ DİYORUM, ELEGEÇİRDİM DİYORUM ??? DOLUNAY KADİM: İYİ HALT YEDİN, KÜLAHIMIDA BANLAYIVER BARİ. HUZUR: BAK BENDEN GÜNAH GİTTİ :-X HUZUR: FORUMA GİREMİYORUM :( ÜZGÜNÜM FORUMDAN YASAKLANDINIZ YAZIYOR. DOLUNAY KADİM: KALK GEL HADİ. GELİRKEN MARKETTEN BİRŞEYLER AL GEL. CEZALISIN. :D HUZUR: BİR BİSKREM VERSEM :( DOLUNAY KADİM: OFF >:( ADAMI HASTA ETME BEKLİYORUM. HUZUR: GELİYORUM. |
HUZUR: METAL ŞU BİZİM ÇAYDANLIKLARIN HALİ NE OLACAK. ÇELİK AMA METAL GİBİ GÖRÜNÜYOR
BLACK METAL: ABİ BOŞVER METALDE İYİDİR. HZUUR: NEYSE BAK BUNDAN BÖYLE BANA ABİ DİYECEKSİN BLACK: TAMAM ABİ NASIL İSTERSEN HUZUR: BUGÜN GEL ÇAY İÇELİM BLACK: TAMAM GELİRİM HUZUR: ÇAYLAR SENDEN AMA, YEMEKLER, TATLILAR SENDEN BLACK: TAMAM ABİ. KAFAMI BURUNUNUN ÜSTÜNDE HİS ETMEK İSTER MİSİN? HUZUR: KAFANI DUVARA VUR ŞEKİL ALSIN. BLACK: ADRESİMİ VERİYORUM GEL. HUZUR: ARABA PARSI SENDEN AMA? BLACK: TAMAM. BEN BÖREK AÇIYORUM HEMEN SANA. SARMA VE DOLMADA YAPICAM. GEL METAL DİNLEYELİM HUZUR: İLAHİ DİNLERİZ YA NE METALİ. ZATEN SEN EVLİYA GİBİ ADAMSIN. İYİ GİDER. BLACK: TAMAM. BEN ÇIKIYORUM YATSIZ NAMAZINI KILICAM HUZUR: YA SAAT 13:00 NE YATSISI? BLACK: ABİ BEN KENDİME GÖRE DÜZENLEDİM. İYİ ETMİŞİM DEĞİL Mİ? HUZUR: :o :o HE DEYİP GEÇELİM. HAKLISIN SEN. BABA ADAMSIN. HATTA DUR BEN SANA ABİ DİYEYİM. ABİM BENİM THE SON ;D |
Komik bir taraf göremiyorum.
DAha çok kendine yakışanı yapmış.. Desteksiz hakaret.. bi destek varsa o da yöneticilerden.. |
YA METAL ABİ NE GÜZEL EĞLENİYORUZ. SENİNLE İYİ ARKADAŞ OLDUK BİZ.
|
Ben: Selamün aleyküm kardeşim nasılsın?
Dolunay Kadim: Ve aleyküm selam, iyiyim sen nasılsın? Ben: Teşekkürler bende iyiyim. ...... (Aradan biraz zaman geçer) Ben: Eee anlat, suskunsun bugün. Dolunay Kadim: Kusura bakma ya, bir arkadaşımın bilgisayarına uzaktan bağlandım da sorunu vardı. Ben: Yok estağfurullah ;) Dolunay Kadim: Ee sen anlat dersler nasıl? Ben: Kardeşim ya geceleri yatıyorum, aklıma hep bitirmediğim konular geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Uyuyamıyorum olmuyor. Dolunay kadim: Anladım, ama yatağa girdiğinde sadece uykuyu düşünmelisin. Bak insanlar çoğunlukla bulundukları an dışında yaşarlar.ya geçmişi düşünürler ya da geleceği,bulunduğu anı yaşayan çok az insan var. Uyurken sadece uyumak lazım, ders çalışırken de sadece ders çalışmak. Ben: ;) Anladım. Bende bu yüzden sadece uykuyu düşüneceğim ana kadar bekliyorum. Dolunay Kadim: Anladım. Ne demiştik; "Nokta kadar ışık varsa İstikrarla yine yürü. Karşında Güneşi bulacaksın" -Sende bir ışık var görüyorum. Ben: Teşekkür ederim :) Dolunay Kadim: Ama unutma plan şart, planlı olursan huzurlu olursun, başarılı olursun. Ve neticesinde, İstikrar! istikrar! İstikrar! Ben: :o :o :o |
Özür Dilerim.. ::)
|
***Acaip bir psikolog yanı muhakkak vardır.. :-X :-X (ciddiyim ama) Dolunay Kadim: Neyin var sıkıntılı görünüyorsun. Ben: Evet, biraz. Dolunay Kadim: Ne oldu hayırdır? Ben: Hep aynı sorunlar işte, nişanlım falan. Dolunay Kadim: Sıkma canını.Bazen uzaktan ızağa gözler konuşur.Orda olmasan da kalbinin onla olduğunu his etmesi yeterde artar... Ben: Orası öyle muhakkak..Ama :( Dolunay kadim: Ne kadarda kendini sıkıntıya soksan faydası yok biliyorsun. Sen çok duygusalsın.Zaten değer verdiğimiz kişilere karşı böyle hassas oluruz.. Ben: ;) Anladım. Dolunay Kadim: Ama neydi parolamız; "Nokta kadar ışık varsa İstikrarla yine yürü. Karşında Güneşi bulacaksın" Dolunay Kadim: Yani istikrar şart... Ben: :o :o :o |
Alıntı:
|
Dolunay Kadim: Hadi ben çıktım kardeşim.. Ben: Tamam kendine iyi bak. Dolunay Kadim: 1 2 2.1 2.2 2.3 Ben: :o :o :o Dolunay kadim: 2.45 2.478 Ben: :o :o Bunlar ne?? Dolunay Kadim: 3'e kadar sayıp çıkacağım. Ben: :D :D :D Dolunay Kadim: ve çıkıyorum.. 2.9 2.99 Ben: Ve 3... Dolunay Kadim: Vay be 3 deyip çık git diyorsun yani.. :( Ben: Ya hayırr tabiki... Ben: Ya valla öyle demek istemedim... :'( :'( Dolunay Kadim: Belki ben 2.99999999999.... kadar sayacam.. Ben: :o :o :o Dolunay Kadim: Tamam hadi çıktım. 1 2 3.. Ben: :o :o :o |
All times are GMT +3. The time now is 21:01. |