![]() |
Devlet başkanlığı
Bugün buruk bir sevinç var içimde kılpayı aldık burukluk ondan tabi bunun bir çok nedeni var bence en büyük sebep Reisin frenlenemez herkese heryöne gaza basmasıdır hep göz önünde olma isteği ve hırsıdır bu bir çok insanda bıkkınlık getirdi biraz geri çekilip özletmesi lazım kendini, aynı şeyleri duymak insanları bıktırır.Avrupaya savaş açdı bende bir gurbetçi olarak bundan bunaldım sonuçda ekmek yiyoruz 5 milyondan fazla insan var, zaten en çok vatanına hasret insanlar yapılanları en iyi onlar görür yani tereciye tere satmamalıydık gidip oralarda olay çıkmasına müsade etmemesi lazımdı bende vatanın seven biri olarak benim ülkemde bir alman aynı şeyleri yapsa aynı tepkiyi verirdim teröre şimdi destek vermiyorlar onlar 35 senedir veriyorlar 500 senelik geçmişin düşmanlığı biz çinliler gibi içeride güçlü olmalıyız bazı şeyleri gizli yapmalıyız arkamız düşman doluyken yeni cephe açmak bize kazandırmaz savaş hileyle kazanılıyor malesef mertlik bitmiş % 65 olacakkken yanlış hamleler lüzümsuz çıkışlar oyumuzu 51 e indirdi chp sandıki akpartinin oyu bize geldi hayır reisi yönlendirenler yanlış strateji izliyor sapla samanı karıştırmadan daha dikkatli olmaları birdahaki seçime etki edecektir.Ben kayseriliyim milliyetçi muhafazakar bir şehir hain olsada ortaya çıkamazlar ama şükrü karatepe öyle bir açıklama yaptıysaki bu ülkücülerde ters tepti pkk ile aynı cepheye düştü çoğu yazık oldu ülkemiz adına Allah beterinden korudu EVET çıktıda rahatladık yoksa Allah göstermesin iktidarda gidebilirdi...Allah vatanamıza zeval vermesin inşallah aynı hataları bir daha yapmayız ben halktan biri olarak duygularımı yazdım...
|
Halkindan kopmayan bir insan oldugu icin ...
|
Çıkar uğruna değil millet uğruna, vatan uğruna,islamiyet uğruna mücadele ettiği için RTE.💡
|
Tek kelimeyle mükemmel kişiliğe sahip ve vatanına sadık dürüst kendini halkına adadığı için sonsuza dek desteğimiz sayın cumhurbaşkanım RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'A
|
Vay maşallah forum canlanmış...
|
kadın kolları üyeliği için internet üzeri kayıt yapılıyormu arkaşlar ???
|
Cumhurbaşkanımızın duruşu dahil insanı etkiliyor. canı yürekten seviyoruz.
|
https://www.google.com.tr/url?sa=i&r...99589902113942
SAKIN KADER DEME KADERİN ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR GÜN BATSA NE OLUR GECEYİ ONARAN BİR MİMAR VARDIR |
İslam aleminin son umudu Türkiye ve Erdoğan olduğu için destekliyorum nasıl ki İslam Hakkında yalan haber yapanlar var İslam'ı doğru anlatan Erdoğan'a da iftira atıyorlar lakin ne yapsalar boş İslam'ın Erdoğan'ın elinden yükselmesine mani olamayacaklar.
|
Hiç birseyden vazgecmedigi için halkindan kopmayıp dimdik ayakta durduğu için var olsun!
|
çünkü o bir reis o halkın yanında mazlumun yanında anaların duasında öksüze kucak acanlardan :saygılar:
|
Allah başımızdan eksik etmesin. Hainlere fırsat vermesin.
|
Destekliyordum artık desteklemiyorum.
Neden destekliyordum?. Çünkü ülkeyi putlardan temizleyip tekrar İslami düzene geçmemiz için çalışan bir lider olarak inandığım için. Neden desteklemiyorum?. Çünkü 15 yıl oldu yüzümüzü ve istikametimizi hala Anıtkabirden Kâbeye döndürmediği için. |
Herkeze Hayırlı Cumalar
|
Adam gibi adam. ERDOĞAN
|
alllah basımızdan eksık etmesın
|
adam gibi adamm
|
|
|
|
|
Selamünaleyküm tabiki destekliyorum
Yüzlerce neden sıralanabilir ancak şöyle bir düşünüldüğünde 1 - Kesinlikle tarihten kopmuş bir lider değil her zaman her konuşmasında yakın ve eski tarihimizden harika anektodlar çıkarıyor. 2 - Milletten ayrı değil kesinlikle halkına karşı çok mütevazı ve içimizden biri 3 - Hiç bir zaman şartlar ne olursa olsun Dik duruşunu bozmuyor ve kendisinden prensiplerinden ödün vermiyor 4 - Hitap tarzı ve tonlamaları bir lidere yakışacak düzeyde Rabbim nefesine kuvvet versin başımızdan eksik etmesin |
Adam bir kere uzun boylu ya. -_-
|
Ülkesi için adınmış bir hayat. Söz konusu vatansa.. Gerisi teferruat.
Samimiyetine inandığım için. |
vatanını bayrağını halkını türkiyeyi türkiye yapan adam gibi adam türkiye ye nasip olmaz babadır candır can
|
Sayin cumhur başkanımızın en büyük özelliği imani allah inancı ve islami yayması ben 31 yaşındayım ben bu taşıma kadar imana kuranı bu kadar güzel yayan anlatan ve dogluktan şaşmayan bi lider daha görmedim benim yaşım geçen bütün seçim sürecinde de hep kendini destekledim be omrumuz ömrü yettikcede her zmn ailemle birlikte destekleyeceğiz bu ülkede çok şeyler değişti allah razı olsun olsun eğer bi gün imkan olupta kendini görürsemde ondan helallik isteyecem onca yaptığı güzel işler işin çünkü ben rahat yaşıyorsam bu ülkede herşeyden faydalanıyorsam nankor olamam o yüzden hakkı odenmez helallik almam lazım allah razı olsun reisten tüm ak sevdalı kardeşlerim abilerime selam olsun
|
Bu ülkeye hizmet etmeye aşık olduğu için...
|
All times are GMT +3. The time now is 20:25. |