![]() |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 17.38
2-İsim? ceyda 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 19.10.1988 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikiside değil 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? tasavvuf 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? boş geyik 12-Sevdiğin renkLer? kahverengi,yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? iyi bir siyasetçi olarak 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? aile ile 16-Tuttuğun takım ? galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? kitaplar 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? düşüncesiz insanları 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? günün güzel geçmesi 21-En nefret ettiğin hareket? el şakası 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? nükhet hotar 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? malesef yok 24-Takma adın ? betül 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? açık sözlü 27-Konu$tuğun diLLer? yok 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? durmak yok! yola devam! 29-$imdi saat kaç? 17.44 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?açık öğretim |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 17:05
2-İsim? ömer 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1979 akrep 4-Dövmen varmı ? asla hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? olmadı :)6-Pepsi mi Coca coLa mı ? malesef üzülerek coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 39-Sevdiğin müzik türü? pop yabancı türk halk 10-En sevdiğin çiçek ? nergiz ve gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lavali12-Sevdiğin renkLer? kırmızı lacivert13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? millete faydalı biri olarak 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? ailem ve dostlarım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? toplum düzenini 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yeni gün yeni bir hayat 21-En nefret ettiğin hareket? sürat asma 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? nasılsın :) 24-Takma adın ? başkan 25-En sevdiğin spor? basketbol futbol, masa tenisi 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ikisi arası 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe arapça ingilizce kürtçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? evet 29-$imdi saat kaç? 17:14 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? yüksekokul mezun |
Daha İyi Tanıyalım...
1)18.11
2)ismim ELİF 3)23.06.1990/yengeç 4)tabikide yok 5)hayır olmadım 6)pepsi 8)5 9)türk halk müziği we türk sanat müziği 10)kırmızı gül 11)boş sohbet 12)mawi,yeşil,beyaz,siyah 13)ii bi iş kadını 14)hayır aşık deilim 15)ailemlee 16)FENERBAHÇEEE 17)ailem yani sewdiklerim 18)war 19)yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri 20)çewremdekilere nasıl faydalı olabilirim 21)sewiyesizce konuşmalar we el şakaları 22)avukat bekir berk(bu insanı tanımayabilirsiniz ama araştırmanızı tawsiye ederim muhteşem bir kişilik),necip fazıl kısakürek,mehmet akif ersoy 23)öyle biri yok=( 24)şirine 25)futbol,basketbol 26)yerine göre 27)türkçe,orta derecede ingilizce 28)hadi canım sende=))) 29)18.22 30)öss hazırlanıyorum. DURMAK YOK YOLA DEWAM |
Daha İyi Tanıyalım...
1)22.51
2)Ali Gül 3)01.01.1983/Oğlak 4)tabiki hayır 5)hayır 6)hiç biri 7) 8)15 9)her türün şeçkin örnekleri 10)Gül 11)laubali ve boş konuşmalar 12)sarı ve mavi 13)iyi bi yönetici 14)hayır değilim 15)ailemle 16)takım tutmuyorum 17)ailem ve sevdiklerim 18)var 19)hiç bişeyi değiştirmek istemem 20)günümün nasıl geçeceği 21)seviyesizce konuşmalar ve el şakaları 22)hiç kimse gene kendim 23)umarım layını bulursun. 24)aliş 25)bowling,bilardo 26)ikisindende biraz 27)orta derecede ingilizce 28)öle olsun 29)23.14 30)lise mezunu |
Daha İyi Tanıyalım...
-saat.02.48
-isim.havin şermin -Doğum tarihin ve burcun ne ? 08.02.1988 kova -Dövmen varmı ? hayır... -HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır... -Pepsi mi Coca coLa mı ? pepsi -Tercih ettiğin rakam ? 5 -Sevdiğin müzik türü? halk müziği ve arbeks... -En sevdiğin çiçek ? karanfil ve gül ... -Nefret ettiğin sohbet tarzı? yakın mesafeli... -Sevdiğin renkLer? siyah- turuncu-mavi- yeşil- kırmızı-beyaz -Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? başkan veyada subay... -A$ıkmısın? ak partiye ve tayyipe aşığım ... -AiLeiLen mi tek mi? ailem... -Tuttuğun takım ? galatasaray... -OLmazsa oLmazın ? eşyalarım en önemliside armam... -Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var... -Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi ... -Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? ailem... -En nefret ettiğin hareket?el hareketi... -Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kızım ama recep tayyip erdoğanı seçerdim... -Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? başbakanım sizi çoooook seviyorum "DURMAK YOK YOLA DEVAM "... -Takma adın ? pskopat... -En sevdiğin spor?futbol... -Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? fazla açık sözlüyüm... -Konu$tuğun diLLer? türkçe birazda arapça... -Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Aleyna aleyküm selam ve Allah razı olsun birde Allah daim kılsın ... -$imdi saat kaç? 03.01 -hangi okulda/lise de okuyorsun?? okumuyorum ak partinin maali komisyonuyum... |
Daha İyi Tanıyalım...
saati söyleye bildigimize göre hiç bir şey için daha geç degildir demektir saat 22:26
ismim şeref demir 13.06.1965 ikizler dövme yok ALLAH aşkı hariç olmadım cola turka 8 sonsuz oldugu için her tür müzik dinlerim gül ve nergis bagırarak ve yakın mesafe gökkuşagı renkleri düşünce yazarı eşime ve çocuklarıma ailemle beşiktaş umut çok okumadıgıma pişmanım okumak isterdim ALLAH sıra kapmaya çalışan insanların hareketi mehmet akif ersoy recep tayip erdogana tam destekledigimi takma adım çelikbilek yaglı güreş degişken türkçe almanca ve biraz ingilizce ALLAH 22:55 okumuyorum |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 23:30
2-İsim? Mahmut 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 12 Mart Balık 4-Dövmen varmı ? hayır yok asla da yaptırmam yaptıranı da sevmem 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır, hayatta ölüm harici hiç bir şey ağlamaya değmez. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? fark etmez ikisi de mideye gidiyor :) Buraya soru koymayı unutmuşsunuz :P sorduğunuz zaman cevaplarım :D 8-Tercih ettiğin rakam ? hiç düşünmedim ama atayım bi sayıb 11 :) 9-Sevdiğin müzik türü? slow, pop 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? kendini beğenmişcesine ahkam keserek konuşmalar 12-Sevdiğin renkLer? mavi , turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Rabb'im bilir. Belki yarına çıkamam... Hayırlısı... 14-A$ıkmısın? evet :) 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Sarı-kırmızı GALATASARAY :) 17-OLmazsa oLmazın ? Ailemden sonra tüm sevdiklerim, bir de bilgisayarım :) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? _ _ _ _ ismi bende saklı :) 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Benim Hayırlı diye görüp yaptığım, aslında Hayırsız olan işlerim 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? sabahları hiç bir şey düşünemem :) 21-En nefret ettiğin hareket? Kibir 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Ben benim. Kimseye özenmem 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Ama Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın yerinde olmak isterdim ki kim olmak istemez onun yerinde de :) 24-Takma adın ? TkSharMeLy 25-En sevdiğin spor? Yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? aklıma gelmedi :) 29-$imdi saat kaç? 23:38 ( "Yani 8dk geçti şuana kadar :)" ) 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi 1. sınıf |
Daha İyi Tanıyalım...
slm arkadaşlar nasılsınız?
|
Daha İyi Tanıyalım...
Biz iyiyiz sen nasılsın :)
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 14.35
2-İsim? mesut ayvaz 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1982 - aslan 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? her ikiside 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? turk sanat müziği 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? futbol 12-Sevdiğin renkLer? mavi -sarı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? şu an iyi bir konumdayım ama bir kurumsal firmada yönetici olarak görüyorum. 14-A$ıkmısın?karıma aşığım 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa oLmazın ? işim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? herşey yolunda 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? işim 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? doktor 25-En sevdiğin spor? yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? sanırım açıkgözüm 27-Konu$tuğun diLLer? ing 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? kardeş 29-$imdi saat kaç? 14.45 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??üniversite mezunuyum |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?14:39
2-İsim?HATİCE 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 21 HAZİRAN 1994 4-Dövmen varmı ? YOKK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? KİMSE İÇİN AĞLAMAM ONLAR BENİM İÇİN AĞLASIN 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ?7 9-Sevdiğin müzik türü?pop rap 10-En sevdiğin çiçek ?gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?askerlik anıları(babamdan 14 yıldır dinliyom) :D :D 12-Sevdiğin renkLer?yeşil mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?BAŞBAKAN 14-A$ıkmısın?hayırrr 15-AiLeiLen mi tek mi?hayır 16-Tuttuğun takım ?GALATASARAY- KARŞIYAKA 17-OLmazsa oLmazın ?çevremdekilere sorun 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?NİHAL.1990 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?YAŞIMI 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?SİYASET 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?BAŞBAKANIMIZI 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ?politikaa 25-En sevdiğin spor?voleybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?orta şekerli 27-Konu$tuğun diLLer? hepsinden azar azar 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç?14:43 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??evin leblebicioğlu ilköğretim okulu |
Daha İyi Tanıyalım...
aleykümüsselam memnun olduk :) arkadaşlar.tekrardan hoşgeldiniz
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? = 22:17
2-İsim? = Emir 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? = 10.07.1995 Yengeç 4-Dövmen varmı ? = Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? = Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? = Birini zorla aldırıyorsanız Pepsi 8-Tercih ettiğin rakam ? = 3 9-Sevdiğin müzik türü? = Pop 10-En sevdiğin çiçek ? = Lale olabilir (çiçek bilmiyorum pek) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? = 12-Sevdiğin renkLer? = Yeşil, siyah ve kırmızı... 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? = Başbakan Erdoğan' ın izinde siyasetçi inşallah.. :) 14-A$ıkmısın? = Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? = Tek diyesim geldiği zamanlar oluyor.. 16-Tuttuğun takım ? = Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? = Siyasetim.. 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? = Yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? = CHP' yi. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? = 21-En nefret ettiğin hareket? = Hakaret 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? = Erdoğan 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? = Ağır abi.. 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? = Ortadan biraz daha açıksözlü.. 27-Konu$tuğun diLLer? = Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? = cidden 29-$imdi saat kaç? = 22:23 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? = Capitol.İ.Ö.O |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
slm herkeze?
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
nasıl gidiyor msn acık degılyyaa??
|
Daha İyi Tanıyalım...
nasıl gıdıyor hayat isim ney?
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı Ekle
1-Saat kaç ? = 20:082-İsim? =MURAT3-Doğum tarihin ve burcun ne ? = 03.01.19824-Dövmen varmı ? = Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? = Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? = Birini zorla aldırıyorsanız COCACOLA 8-Tercih ettiğin rakam ? = 69-Sevdiğin müzik türü? = AREBESK 10-En sevdiğin çiçek ? =gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? = kadın muhabbeti 12-Sevdiğin renkLer? = Yeşil, mor ve mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? =valla ileiri için görüşüm yok 14-A$ıkmısın? = Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? = Tek diyesim geldiği zamanlar oluyor.. 16-Tuttuğun takım ? = taraftar degilim 17-OLmazsa oLmazın ? = iş yani çalışmak 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? = var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? = bir sene geri gitmek 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? = :-X 21-En nefret ettiğin hareket? = iki yüzlülük 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? = başka biri olmak istemezdim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söylemek istedigim bişi olursa söylerim zaten 24-Takma adın ? = kıvırcık 25-En sevdiğin spor? yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? = Ortadan biraz daha açıksözlü.. 27-Konu$tuğun diLLer? = Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? = anah 29-$imdi saat kaç? = 20.35-hangi okulda/lise de okuyorsun?? = okumuyom malesef ekmek parası peşindeyim |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 17:19 2-İsim? Emre Taştepe 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 20.04.1982 / Boğa 4-Dövmen varmı ? Dinimizde yeri olmayan bişeyin vucudumdada yeri olamaz. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Eşime Aşık oldum fakat çok şükür hiç ağlamadım. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 13 9-Sevdiğin müzik türü? İlahi 10-En sevdiğin çiçek ? Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Deniz Baykal Geyikleri. 12-Sevdiğin renkLer? Yeşil, Kırmızı, Beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah Bilir :) 14-A$ıkmısın? Evet. Eşime... 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle. 16-Tuttuğun takım ? AnkaraSpor 17-OLmazsa oLmazın ? Eşim ve Çocuğum.. 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Yok. 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Hayatımda Pişmanlık duyduğum hiçbişeyim olmadı. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Bugün Rabbim İçin ne yapabilirim. 21-En nefret ettiğin hareket? İftira atmak, yalan söylemek. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Peygamber efendimiz zamanında veya Osmanlı Devleti zamanında yaşayan her hangibi müslüman biri... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Açık sözlüyümdür. Birine bişey söylemek istediğim zaman korkmam, çekinmem, utanmam direk söylerim. 24-Takma adın ? Yok. 25-En sevdiğin spor? Futbol. 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Fazla açık sözlüyüm. 27-Konu$tuğun diLLer? Yabancı dilim yok. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Bismillahirrahmanirrahim 29-$imdi saat kaç? 17:26 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunuyum. Soruları Hazırlayanlara ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Umarım kendimi ifade etmekte katkım olmuştur. Saygılarımla... |
Daha İyi Tanıyalım...
www.akpartiakim.com sayfanızı çok beğendim yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizleri tebrik eder.Başarılarınızın devamını dilerim.
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-12.01
2-eyyüp el ensar 3-25.09.1990 terazi 4-yok 5-hayır 6-hiçbiri içmem çünkü 7-boş 8-6 9-ayrım yapmam 10-gül 11-boş muhabbetler 12-mavi ve siyah 13-allah bilir ama vatana millete hizmet etmek tek isteğim 14-hayır 15-ailem 16-galatasaray 17-yok! 18-yok 19-kendimi 20-okul 21-dangalak 22-abdullah gül 23-istediğim her şeyi istediğim herkese söylerim 24-koca kafa 25-güreş..güreşçiydim geçen sene okul nedeniyle bıraktım 26-ikiside değilim 27-ingilizce 28-yok 29-12.10 30-gazi üniversitesi maliye bölümü |
Daha İyi Tanıyalım...
aleykümüsselam hoşgeldiniz.
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? ------13,15
2-İsim? ------------EMİNE 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? -----1987 ASLAN BURCUYUM 4-Dövmen varmı ? -------------MANTIKSIZ SORU PAS GECELİM 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? --------AĞLANCAK BASKA ŞEYLER VARKEN AŞK TA NE Kİ ? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? -------------zemzem suyu 8-Tercih ettiğin rakam ? ------6 9-Sevdiğin müzik türü? ----------Arabesk ve ezgi 10-En sevdiğin çiçek ? ------------Menekşe 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? -----Futbol 12-Sevdiğin renkLer? -------------Fuşya gül kurusu ve mor 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? -----------------Bankaı olarak görüyorum 14-A$ıkmısın? ---------------------Değilim 15-AiLeiLen mi tek mi? ------------Nasıl yani ? 16-Tuttuğun takım ? ---------------------FENERBAHÇELİYİMM-------------------- 17-OLmazsa oLmazın ? ----------------------Arkadaslarım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ----------VAR 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ---------------Kendimi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? -------------------İşe gitmek ve giyinmek 21-En nefret ettiğin hareket? --------------------Yolda laf atmalar ve tükürmeler 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? --------------------Yine kendim olmak isterdim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ---------O anki durum ne gösterir bilemem yorum yok 24-Takma adın ? ------------Yok 25-En sevdiğin spor? ---------------------- Yürüyüş etmek 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? -------------Açık sözlüyümdür 27-Konu$tuğun diLLer? --------------İngilizce pat çat işte 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ------------Biriciğim ve balım ama herkese demem 29-$imdi saat kaç? ---------------------13,22 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??-----------Trakya üniv mezunuyum |
Daha İyi Tanıyalım...
1:14.54
2:ekrem 3:aslan burcuyum 1989 4:yok sevmem 5:okadar kimseyi sevmedim 6:pepsi 8:7(yedi) 9:arabeskve ilahi severim 10:gül 11:iddaa 12:açıkyeşil ve mavi metalik 13:kendi halmde elektrikci |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? - 18:10
2-İsim? - ÖMER 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? - 1983 / ASLAN 4-Dövmen varmı ? - HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? - EVET OLDUM 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? - COCA COLA 8-Tercih ettiğin rakam ? - 44 9-Sevdiğin müzik türü? - TÜRK HALK MÜZİĞİ,TÜRKÜ 10-En sevdiğin çiçek ? - GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? - ANLAMSIZ FAYDASIZ OLAN 12-Sevdiğin renkLer? - KIRMIZI 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞAN BİRİ 14-A$ıkmısın? - HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? - AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? - MALATYA SPOR 17-OLmazsa oLmazın ? - 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? - ÇOKKKKKK BE 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? - SİYASAL OKUMAK İSTERDİM 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? - GÜNÜN PROGRAMINI DÜŞÜNÜR ONA GÖRE AYARLAMA YAPMAK 21-En nefret ettiğin hareket? - KAVGA ETMEK 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? - RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - ANNE EĞER KALBİNİ KIRDIRSAM ÖZÜR DİLERİM, BENİ AFFET ANNE ( VE AYNI ŞEYİ BABAMA DA SÖYLEMEK İSTERDİM) 24-Takma adın ? - YOKKİ 25-En sevdiğin spor? - FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? - AÇIK SÖZLÜ HEMDE ÇOKKKK YAYAYA 27-Konu$tuğun diLLer? - TÜRKÇE VE AZCIKDA İNGİLİZCE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - GI 29-$imdi saat kaç? - 18:16 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? - MEZUNUM (MALATYA MESLEK YÜKSEK OKULU ELEKTRONİK HABERLEŞME BÖLÜMÜ-İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ) |
Daha İyi Tanıyalım...
1-03.12
2-Hakan 3-29.01.1986 4-Yok 5-Oldum 6-Pepsi 8-3 9-Türk Halk ve Sanat Müziği 10-Gül 11-Lakayıt 12-Gri ve Beyaz 13-Siyaset yaşamında ileri derecede memleketine faydalı 14-Evet 15-Ailemle 16-Galatasaray 17-Verdiğim sözü tutmak 18-Hemde bir sürü 19-Her şey olması gerektiği gibi 20-O günün hayırlı geçmesi 21-El şakaları 22-Ben kendim olmayı severim 23-Bir şey söylemek istersem söylerim 24-XeLanCe 25-Futbol 26-Açıksözlü 27-Türkçe-İngilizce-Almanca-Gürcüce 28-Can 29-03.19 30-Atatürk Üniversitesi/Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi |
Daha İyi Tanıyalım...
1-03:24
2-ibrahim 3-15 eylül başak burcu 4-hayır yok 5-Evet hıçkırık yoktu ama oturup ağlayacak kadar oldum 6-coca cola 8- 14.5 9- türk halk müziği ve türk sanat müziği 10-papatya 11- 2 kişi arasındaki ilişkinin 3. kişiye anlatılması 12- Kırmızı 13- Fena değil gibi 14-A$ıkmısın? Evet 15- Ev arkadaşlarmla yaşıyorum 16- Konyaspor 17- Hayallerim ve Kitaplarım 18- Yakınımda arkadaşım yok ki 19- ?? 20-Derse gitmesem ne olur diye düşünürüm sonra mecburen giderim 21-Kulaklarıma tırrttt diye vurmaları 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? İstemem 23-??? 24-Takma adın ? Şişko derlerdi:):) 25-Bowling 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Ortası desek 27-Konu$tuğun diLLer? İngilizce az buçuk 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Adamı muhaşered kurallarına uyalım 29-$imdi saat kaç? 03:32 30-Zonguldak karaelmas üni |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 00:55 2-İsim? 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 01.04.1979 Koç 4-Dövmen varmı ? 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ASkmı One Yenilirmi içilirmi Ben Bilmiyorum Askı 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 9-Sevdiğin müzik türü? Her Tur 10-En sevdiğin çiçek ? 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? SEviye Dişina Çıkılıp İnsan Dişi Olmak 12-Sevdiğin renkLer? Kırmızı Siyah Beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Malesef Gelecekte kendimi goremiyorum 14-A$ıkmısın? Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Ekmek Spor Futbolu Sevmem 17-OLmazsa oLmazın ? Olan Yeter 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Aşk 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 21-En nefret ettiğin hareket? YALAN ARKADAN KONUSMA 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? RECEP TAYİP ERDOGAN 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? S.Ç.S 24-Takma adın ? FERDİ:) 25-En sevdiğin spor? FULL CONTAK KİCK BOKS 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ACIK SOZLUYUM 27-Konu$tuğun diLLer? TURKCE ALMANCA ARAPCA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? GENCLER 29-$imdi saat kaç? 00:04 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? bU BENDE KALSIN |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 15:15
2-İsim? SÜLEYMAN NURULLAH 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 10-01-1989 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HENÜZ OLMADI 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇ BİRİ 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? KULAĞIMA HOŞ GELEN BÜTÜN MÜZİKLERİ DİNLERİM 10-En sevdiğin çiçek ? MENEKSE 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? BOS BOS KONUSULAN SOHBETLERİ SEVMEM 12-Sevdiğin renkLer? BEYAZ,MAVİ,YEŞİL 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? 14-A$ıkmısın? EVET 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEM 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHCE 17-OLmazsa oLmazın ? ARABA 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? .... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ALLAHA ŞÜKÜR MEMNUNUM 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? ...... 21-En nefret ettiğin hareket? İNSANLARIN ARKASINDAN KONUSMAK..EL HAREKETLERİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?......... 24-Takma adın ? POYRAZ 25-En sevdiğin spor? FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? AÇIK SÖZLÜYÜMDÜR 27-Konu$tuğun diLLer? TÜRKCE CAT PAT İNGİLİZCEE :)) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? BY BY BY :) 29-$imdi saat kaç? 15:25 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? ALLAHA ŞÜKÜR BİTİRDİK LİSEYİ :) :) |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 15 30
2-İsim? .....yamıyim şimdilik 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1986 4-Dövmen varmı ? ...tabiki hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet oldum ve evlendim ::)ve bir oğlum var 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikisinede hayır 8-Tercih ettiğin rakam ? fark etmez 9-Sevdiğin müzik türü? pop 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lakayt 12-Sevdiğin renkLer? sarı kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? çok iyi 14-A$ıkmısın? evet ve aşık olduğum kişiyle evliyim 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? oğlum uyanmasın diye kıbırdamıyorum bile 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? gene kendim olurdum 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? tuana 25-En sevdiğin spor? hiç biri 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? açık sözlü 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe ana dilim 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 15 35 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??ev... |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 23 : 30
2-İsim? Kemal 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 02.07.1977 Yengeç 4-Dövmen varmı ? Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Olmuştur Muhakkak 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Hiç biri ama içiyorum galiba :-[ 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Güzel olan her türlü müzik 10-En sevdiğin çiçek ? [b][u][u] çiçeklerin hepside güzeldir... 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Sohbet ediyorsak nefret etmemeliyiz... 12-Sevdiğin renkLer? Yeşil siyah Beyaz ... ama cimbomluyum... 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Yarına çıkacağımızı kim bilebilir... 14-A$ıkmısın? Herkese Aşığım... 15-AiLeiLen mi tek mi? Sevdiğimle... 16-Tuttuğun takım ? Tabiki Galatasaray ama fanatik değilim :-[ 17-OLmazsa oLmazın ? olmazsa olmazdır, yapacak birşey yoktur... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Dolu... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Hayatımı... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Saate Bakmak... 21-En nefret ettiğin hareket? El hareketlerinden nefret ederim... 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Kendimi... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Maaşıma Zam Yaparmısınız... 24-Takma adın ? Sinekli... 25-En sevdiğin spor? Kick Box 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Her ikiside ama duygusal ve romantiğim.. 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe... Birazda ingilizce ::) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? gulu gulu vak vak 29-$imdi saat kaç? 23 : 45 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Lise mezunu... |
Daha İyi Tanıyalım...
nedense burda kendini tanitanlari bir daha forumda goremiyoruz ;D ;D
|
Daha İyi Tanıyalım...
ne bu sorular yaa sorguya ceker gibi :(
|
Daha İyi Tanıyalım...
1. 14,58
2. ERHAN 3. 1986 KOVA 4. YOK VE NEFRET EDERIM 5. AŞIK OLMADIM Kİİ (YANI KARŞI CİNSE ) 6.HER İKİSİDE değil ikisi de müslümanlığa inançlarımıza gelenek ve göreneklerımıze karşı bir tavır sergilemektedirler 7.yok 8. kulağıma hoş gelen her türlü müzikk 9.orkide 10. düzeysizce boş |
Daha İyi Tanıyalım...
slm nerden isim??_
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 03:04
2-İsim? İRFAN 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1988 OĞLAK 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? OLMUŞTUR İLLAKİ 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 5,8 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? nostalji 12-Sevdiğin renkLer? siyah beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? hedeflerine ulaşmış biri 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? BJK 17-OLmazsa oLmazın ? çay ve sohbet 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? çoooook 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ilk sene üniversiteye girmeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? bu yine oturup ders çalişmayi 21-En nefret ettiğin hareket? aylak aylak gezmek 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğimi 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? yerine gore değişir 27-Konu$tuğun diLLer? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? müdür ,enerim 29-$imdi saat kaç?03:07 |
| All times are GMT +3. The time now is 00:30. |