![]() |
|
Adil Avaz-Silvanlı
Adem etyemez |
eyvallah kardeşim sağolasın
volkan konak dertliyim kederliyim demir kardeşim senin için |
Eşref Ziya-Kalksam ve dirilsem
tüm forum ehline gelsin... |
Ekrem Düzgünoğlu - "Yeşil Ayna" türküsü,
aeo92,demir_ex, Feride, KaraEsref forumda kim var kim yok bütün arkadaşlara gelsin. :) |
ayna- ışığa doğru :)
feride, tarihsever, ay ışığı, ak_kelebek, neşe, azra, duyguseli, selsebil, leyal, nazlı, beritan gökmen, mechul, demir_ex, tarantula, k@rfez, farukarslan, [o]bjektif, ultrastribun, yalçın karaca, turk_of_the_toon, ishakyılmaz, karaesref Armağan Ediyorum ;1;1;1 |
ezginin günlüğü düşler sokağı
abdullah kardeşime |
Bu şarkısını hiç dinlemedim sağol kardeşim hemen dinleyim....;1
|
Alihan - Sevda mevsimi... :ağla: İsmi A ile başlayan herkese... :ayutandım: |
teşekkürler
Kenan Işık - Menzil ( Yunus Emre ) Meçhul e gelsin... |
Haktan- Taht Kurmuşsun Kalbime
Selsebil'e gelsin. Sıradaki; Umut Mürare-Sahabeler Adem Etyemez, Meçhul, Ümmü Seleme, Aeo92, Ak_Kelebek, Böcük, Tek_Hece, Demir_ex, Ak_Türk, İshakyılmaz, Feride,Azra, Duyguseli,FarukARSLAN, Beritan, RekAkBay... tüm kardeşlerime gelsin... |
|
MANGA_ Şehr-i Hüzün
adem etyemez, Al@@tt!n,demir_ex, dirilis.f, FarukARSLAN., Gökmen, ishakyilmaz, K@RFeZ, KaraEsref, Elif Zeynep, Yalçın Karaca, merve87, reyAKbay, Ruh-i zar, TarihSever, turkuas, ultrAstribun, [O]bjektif arkadaşlara gelsin ...:saygılar: |
sagopa kajmer_yakın ve uzak
Ferm@n ve Elif Zeynep e gelsin :) |
Alıntı:
|
eyvAllah! hoşbuldum kankam ;)
|
http://test.muzik.net/sarkilar/havin/sipan/27862/havin
çok güzel bir şarkı tabi anlayana...;1 anlayan herkese gelsin... eğer dinleyecekseniz en baştaki;1 |
Kutsi - İlanı Aşk Ediyorum
Ona gelsin, Kendisini iyi biliyor :gül::ayutandım::gül: :) |
kafamı dinliyorum.. Kendime armağan ediyorum :)
|
Teoman - Çoban Yıldızı
Nazlı,ya gelsin :) |
gökmen abicim ya merak ettim şimdi
ilanı aşk ettiğin insanı kim bu şanslı insan ;1 bu arada tolga özkan ne ederim kendini yalnız hisseden herkese ............ |
Ferhat Göçer
Sen Söyle Hayat... adem etyemez, AY IŞIĞI, Canan ERDOĞAN, demir_ex, Feyz@, Gökmen+, LeyaL, siyah gül 07, Tarantula_, tugbaph, yavuzdemir, Ümmü_Seleme+, ÜMİT-AK, |
Seyfullah- Nerdesin ya Resulallah (sav)
Düşhekimi,ishakyılmaz,ademetyemez,aeo92,tarantula, körfez,farukarslan,ay_ışığı,nazlı,elifzeynep,ferma n, atmaca,objektif,gökmen,tugbaph |
ALLAH c.c razı olsun canım kardeşim ;1 teşekkür ederim:)
Dursun Ali ERZİNCANLI - MİRAÇ, tüm foruma gelsin :) |
çamurdan yara
ay ışığı gökmen abim adem abim nazlı bide demir ex e gelsin |
Neşat Ertaş - Gönül Dağı
Forum ehline gelsin.. |
O zaman bu şarkı onunla ikimize gelsin olur dimi :)
|
bende o niyetle yazdım zaten tabiki de
bu arada dinlemn lazım şarkıyı bi :) |
Alıntı:
Dinledim güzel bir parça teşekkür ederim :) |
Cevdet BAĞCA - Al Ömrümü
Beni kendisine hayran bırakan ve kalbimi içinden dışına kadar her karesini feth eden o güzel insana gelsin...:gül::) http://video.eksenim.mynet.com/umit0...Omrumu/122201/ |
Şükriye Tutkun-Sevin Gayrı
Çaresizliği kabul eden her kim varsa onlara gelsin... |
Şahsenem-Yüreğim Meskendir Aşka-Tarantula'ya :)
|
Baha- Kıyamam Sana Selsebil'e gelsin...
|
Eşref Ziya Terzi - Adını Anıyorum
Forum ehline gelsin.. |
Erhan Güleryüz - "Üstad"
Yalçın Karaca abiye, ve online olanlara gelsin. :) |
Cem Adrian - Düğüm
Tüm konu düğümleyicilerine gelsin =) |
Ömer Karaoğlu _ Kuşlar..
Sadece bana gelsin.. Kuşlar sizin kadar hür olmaktır hayaim kuşlarrrrrr........ |
Gripin - Boşver
Leyal hanıma gelsin =) |
Hanım olamadık ne hanımı..
Dinlemem ama yine de teşekkürler.. Ne hakla bana şarkı yolluyorsunuz dememi beklemeyin.. |
Alıntı:
Ancak görüyorumki cenk ilan etmekte kararlısınız. O vakit bol muharebeler dilerim efendim =) Biz sizi hanım gördük, yorumlarınızda öyle bildik. Yakıştıramadığımız mevzularda ise lisân-ı hal uyarma gereği hissettik. Ancak bu ısrarınızda ve inadınızda kararlı iseniz yapacak eylem diyecek söylem kalmamıştır bizler için. Bunu özelinize yazmayı arzulamıştım lakin önceki konuda belirttiğim üzere özel mesaj alımınız kapalı. Onun için kusura kalmayasınız. Konuya bakmayacağım bundan gali. Yazsanızda görmeyeceğime emin olun. {Konunun amacından sapmaması için: Erkan Oğur - İsmail hakkı Demircioğlu - Mecnunun Leylamı Gördüm Son olarak Leyal hanıma gelsin. (bunu gerçekten dinliyorum =) ) Muhabbetle} |
göktan dan gözbebeğim
ay ışığına gelsin içimden geldi ;1 |
All times are GMT +3. The time now is 12:52. |
|