Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçü Bir Ergenekon Aşığı!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121926)

redyellow 04-16-2010 01:21

yapma hocam:)

menfi kötüdür, müspet iyidir.

Bak istersen:

AKP MENFİ BİR PARTİDİR.

SAADET MÜSPET BİR PARTİDİR.

(şimdi beni forumdan atmazlarsa iyi:))

Mavera 04-16-2010 01:32

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733575)
yapma hocam:)

menfi kötüdür, müspet iyidir.

Bak istersen:

AKP MENFİ BİR PARTİDİR.

SAADET MÜSPET BİR PARTİDİR.

(şimdi beni forumdan atmazlarsa iyi:))

cok haklisiniz simdi tdk ya baktim ben menfiyi hep olumlu anlamda kullaniyordum, bu güzel düzeltme icin tesekkürler yoksa cok hata yapardim..
yurt disinda ikamet ettigim icin, türkceyi cok az kullanma imkanim oldugu icin türkcemiz geriliyor mu ne..
oysaki türkce konusunda cok hassasimdir ama böyle vahim bir hatayi nasil farketmedim kendime kiziyorum..

redyellow 04-16-2010 01:49

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733581)
cok haklisiniz simdi tdk ya baktim ben menfiyi hep olumlu anlamda kullaniyordum, bu güzel düzeltme icin tesekkürler yoksa cok hata yapardim..
yurt disinda ikamet ettigim icin, türkceyi cok az kullanma imkanim oldugu icin türkcemiz geriliyor mu ne..
oysaki türkce konusunda cok hassasimdir ama böyle vahim bir hatayi nasil farketmedim kendime kiziyorum..

canın sağolsun.

ama bana sırf saadetci diye güvenmeyip tdkya bakmanıza kırıldım:)

(bu bir latifedir ciddiye alınmaya:))

Mavera 04-16-2010 01:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733593)
canın sağolsun.

ama bana sırf saadetci diye güvenmeyip tdkya bakmanıza kırıldım:)

(bu bir latifedir ciddiye alınmaya:))

abicim almanlar der ki "vertrauen ist gut kontrolle ist besser" yani güvenmek iyidir ama arastirmak, kontrol etmek en iyisidir..
daha öncede dedim ben bu saadetci, nurcu, milli görüscü, tayyibci gibi sekillendirmelerden hic hazzetmiyorum...

redyellow 04-16-2010 01:59

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733598)
abicim almanlar der ki "vertrauen ist gut kontrolle ist besser" yani güvenmek iyidir ama arastirmak, kontrol etmek en iyisidir..
daha öncede dedim ben bu saadetci, nurcu, milli görüscü, tayyibci gibi sekillendirmelerden hic hazzetmiyorum...

Almanları boşverin, bizim çalıştığımız işyerine bir müdür tayin etmişlerdi, biz şefleri topladı ilk gün ve şöyle dedi:

Sizlere güveniyorum fakat; İTİMAT KONTROLE MANİ DEĞİLDİR.

:)

fütüvvet 04-16-2010 19:06

siyaset insanın gözünü karartır..
en doğru benim der..benden başkası yalancıdır der..
bir türlü gerçeği göremez..gerçeği görmenin tek çaresi bi partiye deli gibi bağlanmamak..
hele hele de dini alet eden siyasi partiler yok mu işte onlar bu ülkeye çok zarar verdiler vede veriyorlar..
müslümansan sende kalsın kardeşim..benden oy isterken müslümanlığını gözüme sokma..
ben müslümanım ban aoy verin adiliğini bırak..
insan bi şeyi sevebilir bi şeye deli gibi bağlanabilir oda dindir..
eğer deli gibi bağlanacak bi şey varsa din dir kurandır peygamber efendimiz sallallahü aleyhi vesellemdir..

ardunus 04-16-2010 23:24

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733832)
siyaset insanın gözünü karartır..
en doğru benim der..benden başkası yalancıdır der..
bir türlü gerçeği göremez..gerçeği görmenin tek çaresi bi partiye deli gibi bağlanmamak..
hele hele de dini alet eden siyasi partiler yok mu işte onlar bu ülkeye çok zarar verdiler vede veriyorlar..
müslümansan sende kalsın kardeşim..benden oy isterken müslümanlığını gözüme sokma..
ben müslümanım ban aoy verin adiliğini bırak..
insan bi şeyi sevebilir bi şeye deli gibi bağlanabilir oda dindir..
eğer deli gibi bağlanacak bi şey varsa din dir kurandır peygamber efendimiz sallallahü aleyhi vesellemdir..

insan allahın yer yüzündeki halifesidir ona bir nur olan peygamperler ve kitaplar göndermiştirler isan oğlu doduktan ölünceye kadar hayatının her saphasında ona gönderilen nura ve kitaba tabi olmak zorundadır bunun yeri alanı mekanı olmaz olursa bun firavunizim denir din bir vicdan işidir derler buz dolabında saklayın öylemi hayır bu tür dini alet etme söylemleri sünnet nede kur anla bağdaşır selam ve duaile

Mavera 04-16-2010 23:26

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734010)
insan allahın yer yüzündeki halifesidir ona bir nur olan peygamperler ve kitaplar göndermiştirler isan oğlu doduktan ölünceye kadar hayatının her saphasında ona gönderilen nura ve kitaba tabi olmak zorundadır bunun yeri alanı mekanı olmaz olursa bun firavunizim denir din bir vicdan işidir derler buz dolabında saklayın öylemi hayır bu tür dini alet etme söylemleri sünnet nede kur anla bağdaşır selam ve duaile

kardes su yazdiklarini türkce olarak yazsanda bizde anlasak ;)

Fırat 04-16-2010 23:28

Halla afet ılgazda takılıp kalmışız :)

By_iLHaNLı 05-15-2010 13:21

Böyle bir şahsiyet milli görüşçü olamaz;konu başlığında milli görüş kelime grubunu kullanmanız yanlış olmuş,tüm milli görüşçüler zan altında bırakılmış imajı veriyor lütfen gereğini yapın.....

All times are GMT +3. The time now is 09:18.