Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   İlk Tartışma Konumuz : Türk Gençliği // 30 EKİM SALI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12816)

Yâren 10-30-2007 22:15

İlk Tartışma Konumuz : Türk Gençliği // 30 EKİM SALI

Alıntı:

DURMAK YOK Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar size bir şey soracagım siyaset diyince kim aklınıza gelir

abdulhamit han gelir benim aklıma... sıfırı tüketmiş bir ülkeyi siyasi zekası siyasi oyunlarla 38 yıl ayakta tutmuş siyasi bir deha... onun gibisi asla gelmez bu memlekete

Onlybullet34 10-30-2007 22:15

Peki Gençlerin Geleceğe Bakışı Ne ? Neler Düşünüyoruz.

DURMAK YOK 10-30-2007 22:16

gençlıgın gelecege bakışı bence çok iii yani bu hükümetle insanın içi rahat bence

selahattin_ay 10-30-2007 22:17

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
hic biridir
bugun bir yerde bomba patliyorsa onun neden oldugunu bilmektir bence siyaset

Peki muhterem, bilmek neyi değiştirecek ? Bileceğimize o insanlara bombanın işe yaramayacağını anlatsak nasıl olur ... Anlamazlar diyemi düşünmeli, yoksa şuan iktidarın yaptığı gibi hizmet götürerek, o bombaların fitillerini yakanları yanlız bırakmak mı ?

VesseLam

bilmek siyasetin tarifi
gidip anlatmak ise uygulama asamasi her dersin bir teorik asamasi bir uygulamasi vardir

Siyasetin tarifi olarak " bilmek " yüklemini kullanırsak hataya düşeriz sanırım. Siyasetçi her konumda, her olayda kendisine çıkar yol bulabilen kişidir. O nedenledir ki, herşeyi bilemese dahi olaylara karşı ne yapacağından haberdardır.

Bugün huzurlu bir şekilde yatarsınız, yarın 15 askerinizi şehid ederler. Peki bunu bilemediği için bir iktidar başarısımız mıdır, yoksa bu olaylara karşılığını veremeyen ve tedbirlerinizi arttıramayan iktidar mı başarısızdır?

VesseLam

onceden bilmek ayridir sonrasinda bilmek de ayridir sen Ataturk un Ozal in sifatlarini soylemissin kardesim
ben bu olaylari bilemeyen karsiligini veremeyen ve 2. hakki veren iktidar basarisizdir diyorum insan oldugu surece suc olacak cunku

Meftun 10-30-2007 22:17

valla ben çok umutluyum iyi şeyler oluyor olacak inşallah...bunu akparti başlattı biz akgençler olarak devam edeceğiz...hatta arjantinde ilk kadın c.başkanı seçildi...ben de ilk başörtülü kadın c.başkanı olurum çok ümitliyim yani :D

loneliness 10-30-2007 22:18

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı

İnşallah ilk kez bu parti zamanın da gençlerimiz daha bir olumlu düşünmeye başladı.. Gelecek kaygısı fazla taşımıyorlar en azından...Tabiiki bir çok sorun çözülmüş değil... İşsizlik gibi Yök gibi Öss gibi Bunlar bir sorun gelecek kaygısında gençlerimiz en güzel günlerinin bunlara ayırmak zorunda kalıyor..

Meftun 10-30-2007 22:19

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı

İnşallah ilk kez bu parti zamanın da gençlerimiz daha bir olumlu düşünmeye başladı.. Gelecek kaygısı fazla taşımıyorlar en azından...Tabiiki bir çok sorun çözülmüş değil... İşsizlik gibi Yök gibi Öss gibi Bunlar bir sorun gelecek kaygısında gençlerimiz en güzel günlerinin bunlara ayırmak zorunda kalıyor..

evet ama bu reformlar bile çok az öyle birşey yapmak lazım ki eğitimde sorunlar hollolsun..tabi bu 5 senede olacak bişey değil 10sene 15 sene lazım...

Yâren 10-30-2007 22:19

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
valla ben çok umutluyum iyi şeyler oluyor olacak inşallah...bunu akparti başlattı biz akgençler olarak devam edeceğiz...hatta arjantinde ilk kadın c.başkanı seçildi...ben de ilk başörtülü kadın c.başkanı olurum çok ümitliyim yani :D

valla bizlerle iyi geçin.. sonuçta artık biz seçeceğiz. artık bende sizde söz sahibisiniz cumhurbaşkanı seçmede, sizcede hoş değilmi

selahattin_ay 10-30-2007 22:22

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

insallah :D bizim ak gencler olarak umitlerimizin en ust noktaya cikmasi icin su yok illetinin kalkmasi gerekiyor

Meftun 10-30-2007 22:22

evet haklısın çok hoş geleceğe iyi bakmamızı zaten bu gelişmeler sağlıyor..
bu arada sevgili halkım 'ÖSS KALKACAK' 'İŞSİZE 500YTL MAAŞ'

All times are GMT +3. The time now is 22:03.