Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Haziran Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=129548)

Mavera 07-02-2010 00:42

ukbaya uygulanan amborgaya karsi bütün forum "hebimiz ukbayiz" olayina girmis :)..
yok simdi üzülüyorum ukbayla ayni listeye beni koyup yem yapacaklar bu arada haftaya ukba-galevera bulusmasi olacak nasipse o zaman bol bol dedikodu yapacagiz :)

Gönülden 07-02-2010 00:47

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762577)
ukbaya uygulanan amborgaya karsi bütün forum "hebimiz ukbayiz" olayina girmis :)..
yok simdi üzülüyorum ukbayla ayni listeye beni koyup yem yapacaklar bu arada haftaya ukba-galevera bulusmasi olacak nasipse o zaman bol bol dedikodu yapacagiz :)

İkinizi aynı listeye koymak mı :olmaz: ortalık yıkılır abi bu Ukba bütün taraftarları toplamış hiç şansınız yok ;1
Galevera ve Ukba buluşması mı :) bol muhabbetler fazla çekiştirmeyin forum ahalisini ;1

Mavera 07-02-2010 00:50

cok kulaklar cinlayacak cok.. en iyisi biz ne yapalim biliyor musunuz yeni ankete iki secenek koyalim yalcin karaca ve ukba diye birbirlerini yesin dursunlar :)

Hüdaverdi 07-02-2010 00:52

Hayırlı olsun gerçi hepsi hakediyor ama illa yarışma gereği sıralama olacak :güzel:

Gönülden 07-02-2010 00:55

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762584)
cok kulaklar cinlayacak cok.. en iyisi biz ne yapalim biliyor musunuz yeni ankete iki secenek koyalim yalcin karaca ve ukba diye birbirlerini yesin dursunlar :)

Ukba kusura bakmasın Yalçın başkanımı böyle polemiklere sokamam :karizmatik:

manifesto 07-02-2010 01:58

yeni gördüm anketi,haziran ayının sonuncu üyesi olmuşuz
Bu da bir başarımıdır,hesaplamalarıma göre standart sapmayı da hesaplar ve mü ortalamayı biraz düşük tutarsak 2015 de liste başı olabiliriz..

unnamed 07-02-2010 02:02

kazanan kardeşlerimi tebrik ediyorum...
özellikle Fırat kardeşimin kazandığını görmek dahada mutlu etti beni...

Mavera 07-02-2010 02:03

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762618)
Bu da bir başarımıdır,hesaplamalarıma göre standart sapmayı da hesaplar ve mü ortalamayı biraz düşük tutarsak 2015 de liste başı olabiliriz..

hocam oyumun birisi sizeydi gerci ben herkese oy verdim ama :)..
ama sizin bir huyunuz hosuma gidiyor dogru bildiginizden hic sasmiyorsunuz dikkat ediyorum bütün forum üstünüze geliyor ama yine fikirlerinizi en aykiri sekilde dile getiriyorsunuz..
acik sözlülügünüz nedeniyle etki-tepki cercevesinde ister istemez antipatide toplayabiliyorsunuz ;)

Fırat 07-02-2010 02:25

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762621)
kazanan kardeşlerimi tebrik ediyorum...
özellikle Fırat kardeşimin kazandığını görmek dahada mutlu etti beni...

Eyvallah kardeşim..

rizzelli 07-02-2010 10:07

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762618)

ileri görüşlü kişiler sonradan anlaşılırmış :)

All times are GMT +3. The time now is 22:00.