Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

İntifada 07-05-2010 20:26

işte hep sorarız seçim zamanlarında falancaya kim oy verdi diye :)
bende şimdi soruyorum noveke kimn oy verdi...

Beylerbeyi 07-05-2010 20:30

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764939)

Dava İslam ve Türklük davasıdır ki bu dava bitmez.

AK Partinin Türklük davası yoktur, MHP ile karıştırdın sanırım ?

Cihannur 07-05-2010 20:44

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764953)
AK Partinin Türklük davası yoktur, MHP ile karıştırdın sanırım ?

AK Parti'nin Türklük davası vardır. Hayır, MHP'yle karıştırmadım. Türkçülük başka şeydir Türklük başka şeydir.

Beylerbeyi 07-05-2010 20:47

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764964)
AK Parti'nin Türklük davası vardır. Hayır, MHP'yle karıştırmadım. Türkçülük başka şeydir Türklük başka şeydir.

nasılmış bu Türklük davası ?

Fırat 07-05-2010 20:49

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764964)

Hak hukuk davası dışında dava gödenin yanında olmayız malesef bu partiyi türkçülüğü yada türklük davası olmadığı için sevdik. Kürtlük veya Türklük gibi saçma kavramların arkasından gidenlerin arkasına takılmayı ar sayarız.

Cihannur 07-05-2010 20:50

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764969)
nasılmış bu Türklük davası ?

Türklük, Türk Milleti'nin; değerlerini, kültürünü, gelenek ve göreneklerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır.

Fırat 07-05-2010 20:53

Hep güzel tartışmalar anketlerde çıkıyor yahu genel bir tartışma konusu açalım ordan devam edelim bence..

Cihannur 07-05-2010 20:53

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764972)
Hak hukuk davası dışında dava gödenin yanında olmayız malesef bu partiyi türkçülüğü yada türklük davası olmadığı için sevdik. Kürtlük veya Türklük gibi saçma kavramların arkasından gidenlerin arkasına takılmayı ar sayarız.

Türklük saçma bir kavram değildir. Türklük çok güzel bir kavramdır. Türkçülükle Türklüğü birbirine karıştırırsanız yanlış yaparsınız.

BlueMoon 07-05-2010 20:55

bizim partimizin türklük gibi davası yok

herkes bizim çatımızın altında yer bulur. yeter ki bize layık olsun..

dürüst olsun ülkeye hizmet etsin milleti milliyeti önemli değil

türkmüş değilmiş bırakın artık bunları

peygamberimiz bile "hiçbir insanın veya hiçbir milletin diğer bir millete üstünlüğü yoktur. arabın arap olmayana da üstünlüğü yoktur. üstünlük iman ve takva iledir buyuruyor..

Beylerbeyi 07-05-2010 20:59

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764980)
Türklük saçma bir kavram değildir. Türklük çok güzel bir kavramdır. Türkçülükle Türklüğü birbirine karıştırırsanız yanlış yaparsınız.

:):)

Türklük çok güzel bir kavramdır ;D amenna..

ben konuşmak istemiyorum artık bu tür konularda. sağlıklı tartışma yapılamıyor. konunun da silinmesini istemiyorum. bu yüzden çok fazla tartışmaya gerek yok.

All times are GMT +3. The time now is 02:52.