Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Mavera 08-29-2010 11:47

bende diyorum sitede iki gündür haber eksikligi var demek ki ertugrul kardesimiz ortalarda yok..
ama abicim ertugrul gibi caliskan bir arkadasimiza bu kadar yaklasmaniz hele hele böyle cimri bir yorum yazmayla yaklasmak bile bence güzeldir..
ama bana kalsa sizi ukba abimle ayni listeye koyarim ki birbirinize panzehir olun :)

El Emin 08-29-2010 17:13

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792249)
bende diyorum sitede iki gündür haber eksikligi var demek ki ertugrul kardesimiz ortalarda yok..
ama abicim ertugrul gibi caliskan bir arkadasimiza bu kadar yaklasmaniz hele hele böyle cimri bir yorum yazmayla yaklasmak bile bence güzeldir..
ama bana kalsa sizi ukba abimle ayni listeye koyarim ki birbirinize panzehir olun :)

:)Çok dehşet bir fikir... :)O listeye birde Yalçın Karaca gerek.;D

Mavera 08-29-2010 17:18

yok koskoca yalcin baskani, sade üyelerle ayni listeye koyup karizmasini cizdiremeyiz :) ya birinci olmazsa sonrasi vahim sonuclar dogurabilir :)

El Emin 08-29-2010 17:24

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792426)
yok koskoca yalcin baskani, sade üyelerle ayni listeye koyup karizmasini cizdiremeyiz :) ya birinci olmazsa sonrasi vahim sonuclar dogurabilir :)

O zaman Yalçın Karaca+Ukba ramazan paketi yapalım ;D

Delilin NuR 08-29-2010 17:24

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792426)

Hocam bu " koskoca " ve hemen yanında " sade üyeler" lafları pek sempatik durmuyor ...

Yalçın abi yüreği güzel bir insan değerli bir insan ama yinede ...
Ona koskoca deyip diğer üyeleri değersiz görüyormuş gibi sade demek olmadı sayın mavera abim ... :)

El Emin 08-29-2010 17:27

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792433)
Hocam bu " koskoca " ve hemen yanında " sade üyeler" lafları pek sempatik durmuyor ...

Ona koskoca deyip diğer üyeleri değersiz görüyormuş gibi sade demek olmadı sayın mavera abim ... :)

Siz işin espirisini hala öğrenmediniz demi ya hu forumda koskoca konular devrildi bir tanesini de mi yakalayamadınız ;D

Mavera 08-29-2010 17:27

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792433)

bir agiz tadiyla ironi yaptirmiyorsunuz ha :) koskoca dediysek benden kilolu onu kastettik :)

Mavera 08-29-2010 17:28

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792432)
O zaman Yalçın Karaca+Ukba ramazan paketi yapalım ;D

üstünede seni esantiyon verelim :)

El Emin 08-29-2010 17:32

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792439)
üstünede seni esantiyon verelim :)

:) Yalçın abinin olduğu yere Hayır demem ..:) Bak yine karıştırdım Yahu ne Yalçın abisi onu tanımam bile Ukba benim vazgeçilmezim ;D

Mavera 08-29-2010 17:33

sansini zorluyorsun, farkinda misin :)

All times are GMT +3. The time now is 21:28.