![]() |
sevgiler =)
En Aktif Üye: Akıncı34, unnamed, M.Atilla, Almi, Saliha En Yardımsever Üye: OTTOMAN En Ciddi Üye: Fırat :saygılar: (bak ismini pembeyle yazmadım, ne kadar düşünceli bir kızım :ayutandım: :hihi2:) En Çok Rastladığınız Üye: Nun ve sildiği mesajlar :hihi2:, El Emin, Akıncı 34, unnamed, M.Atilla, Saliha En Fanatik Üye: :neki: En Tatlı Başbelası üye: En tatlı benim de :hihi2: başbelasını bilemem ;D:ayutandım: En Geveze Üye: :neki: En Karizmatik Üye: Epivates ;1 En Kibar Üye: Cihan_Şumul, Minik Kelebek, rizzeli En Komik Üye: Hüdaverdi;D, Cihannur:hihi2:, Ruh-i Zar:w: En Daimi Üye: Epivates, _SoN_, Yalçın Karaca, merve:ayutandım: En Paylaşımcı Üye: M.Atilla En Sevimli Üye: merve :ayutandım: En Sinirli Üye: Fırat ;ı: En Heyecanlı üye: Hipermuhafazakar :w: En Sabırlı Üye: OTTOMAN (bu çocuk bana nasıl sabrediyor yahu şaşırıyorum :hihi2:) En Sakin Üye: Reyyan, İkra, hüma En iyi İmza: merve :ayutandım: En iyi Kullanıcı Adı: Erhan Karaca En Efendi Üye: Reyyan, Özgün Genç, Epivates, Cevher, Ahmet Yasin, TYH, Meçhul En Muhalefet üye: Asi_İsyankar, Akıncı34, EZEL En Bilimsel üye: menderesay En Tekrarcı üye: :neki: En Milliyetçi üye: :neki: En Özgürlükçü üye:Asi_İsyankar En Aykırı üye: Orhan Gündoğdu, akobalı akkurt, hipermuhafazakar En iyi Yorum yapan Üye: Özgün Genç, Depare, Beylerbeyi, Bedevi En Kendine güvenen Üye: KaraEşref, Hakan Özkan En Anlaşılamaz üye: :neki: En Anlaşılır üye: Adem Etyemez, simit En Yeteneğini yansıtan üye: OTTOMAN |
Teşekkürler.
|
El Emin ( El Emin :) )
Merve, ve En'lerinde bana yer veren diğer arkadaşlara Teşekkürlerimi sunarım :gül: |
Alıntı:
http://www.karpuz.com/animated/jumprope.gif teşekkürler küçük hanım... repte verirdimde beni 5 ten az ene yazanlara rep vermiyorum... ben size muhalif değilim siz bana muhalifsiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İmzanızda ip atlayan olabiler miyim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve ayrıca özlenirsin ... |
Alıntı:
lafta vuruyor... bide göz kırpan smiley koymuş... titre ve kendine gel küçük hanım... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:52. |