![]() |
Alıntı:
İşte ordan öylemi görünüyor, bunu merak ediyordum... :) Öğrendiğim iyi oldu....:) |
Alıntı:
Alıntı:
Biz sadece aynaya yansıyanı görüyoruz: ) |
ben aslında sadece ciddiye yazacaktımda :)
işte sözümü yemem :) |
En Aktif Üye: Unnamed, Epivates, Cevher ,ak üye, mavera , Delilin nur , m.atilla , feride,hüma,akıncı 34,sukut u hayal
En Yardımsever Üye:hüma,cihannur En Ciddi Üye: M.atilla , Adem Etyemez , Ak sevda , Eşref En Çok Rastladığınız Üye: unnamed , epivates , akıncı34 , hüdaverdi, tyh En Tatlı Başbelası üye:hüma:ayutandım: En Geveze Üye: forumun bülbülü o kendini biliyor:hihi2: En Karizmatik Üye:sukut u hayal,hüma ,reyyan,merve En Kibar Üye: yalçın karacaEl Emin ruhi zar En Komik Üye:unnamed En Paylaşımcı Üye: mavera m.atilla ,akıncı34,ümit ak,furkanca bakış En Sinirli Üye: hüma:hihi2: En Heyecanlı üye: ben:ayutandım: En Sabırlı Üye: unnamed ,epivates,akıncı34,mavera;D En Şair Üye:sukut u hayal:hihi2:(şaka) En iyi İmza: hiç bakmam imzalara:) En iyi Kullanıcı Adı: saliha;D En Efendi Üye:unnamed;D En Muhalefet üye: orhan gündoğdu blur En Bilimsel üye:ottoman,ezel En Tekrarcı üye: sukut u hayal;D En Milliyetçi üye:ezel En Özgürlükçü üye: asi isyankar En Aykırı üye:orhan gündoğdu En iyi Yorum yapan Üye:Delilin nur,mavera,depare En Kendine güvenen Üye:hüma bide ben;D En Anlaşılamaz üye: hüdaverdi ;D En Anlaşılır üye: depare,feride En Yeteneğini yansıtan üye: ottoman , ümit ak,furkanca bakış |
Alıntı:
Siz zaten hiç konuşmayın kardeşim ... Özellikle yaptığınızı biliyorum... :) Alıntı:
Sevgili feride, birine 40 gün deli denilirse o kişi 41. günde deli olurmuş... Benimde o misal bana sürekli ciddi ve kibar denile denile beni kibar ve ciddi yaptılar ...:) |
Alıntı:
|
hmmm...
eyvAllah saliha |
"saliha" enlerinde yer vermişsin. Teşekkür ederiz..
|
Yalnız ben bu bölümde niyeyse doğru dürüst beğeni veremiyorum. Kusura bakmayın: D
Bilahare gene vermeye çalışacağım: ) |
Alıntı:
:ayutandım::) Saliha teşekür ederim kardeşim ... |
All times are GMT +3. The time now is 21:43. |