Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Nerde O Eski Şakirtler (: (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144174)

Mavera 02-10-2011 21:09

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857610)
halı saha dediğin 7 den olur yav...
11 kişillik sahaya bu adamları sürersen kalpten giderler...

o kadar iddali konusmayalim lütfen, aliriz anahtarini :).. buralarda konusmayi sevmem ben sizleri sahalarda görmek isterim..
diger arkadaslari bilmem ama kendi adima gazozunada mac oynasam, kaybetmeye tahammülüm yoktur.. ;)

İntifada 02-10-2011 21:09

olmadı sakatlarız mavera :)

İntifada 02-10-2011 21:09

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857613)
o kadar iddali konusmayalim lütfen, aliriz anahtarini :).. buralarda konusmayi sevmem ben sizleri sahalarda görmek isterim..
diger arkadaslari bilmem ama kendi adima gazozunada mac oynasam, kaybetmeye tahammülüm yoktur.. ;)

ben pek skora bakmam yorulursam otururum ;D

Mavera 02-10-2011 21:10

bilmem artik.. kaldiki bizim manevi gücümüz bile bizi 1-0 önde baslatir :)

Katade 02-10-2011 21:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857609)

niyeki ben türkiye dogma, büyümeyim.. tuncayla ayni dönem sakaryaspor altyapisinda oynadik sonra bizim peder bize okuyacaksiniz ne topu deyince biz egitimi sectik, tuncay ise futbolu..
az hali sahada mac yapmadik hatta bir cok resmimiz var maclardan kalma tabiki simdi bizi tanimaz o ayri mesele :)...

:) Hım 16 yaşında başlamış zaten futbol'a amatörde tuncay öle mi abi

EpiVaTeS 02-10-2011 21:12

Zaten dertliyim...
Acısını sizden çıkartacağım...
Karşıma çıkmayın maçta...

Mavera 02-10-2011 21:14

Alıntı:

Yetkin1st Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857618)
:) Hım 16 yaşında başlamış zaten futbol'a amatörde tuncay öle mi abi

15-16 yaslarindaydi adapazari tek sporda basladi ama o zamanlar celimsiz bir cocuktu bir hali saha macinda onu sakaryasporun alt yapisindan bir yetkili görmüs ve altyapiya aldirmis ondan sonrada Allah yürü ya kulum dedi..
ama tuncay yetenekliydi hali saha maclarinda bile macin tek hakimiydi, ayagina top cok yakisiyordu bakma fenerden sonra hata yapti öyle basit bir takima gitti ve ingilterede tutunamadi...
ama aldigim haberlere göre seneye kesin türkiye de ama hangi takimda onuda görecegiz ;)..

Katade 02-10-2011 21:16

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857622)
15-16 yaslarindaydi adapazari tek sporda basladi ama o zamanlar celimsiz bir cocuktu bir hali saha macinda onu sakaryasporun alt yapisindan bir yetkili görmüs ve altyapiya aldirmis ondan sonrada Allah yürü ya kulum dedi..
ama tuncay yetenekliydi hali saha maclarinda bile macin tek hakimiydi, ayagina top cok yakisiyordu bakma fenerden sonra hata yapti öyle basit bir takima gitti ve ingilterede tutunamadi...
ama aldigim haberlere göre seneye kesin türkiye de ama hangi takimda onuda görecegiz ;)..

Açıklama yaptı zaten türkiye ye dönersem tek fenerbahçe de oynarım diye abi çok severdim tuncayı ya hiç bi futbolcuya bukadar üzülmemiştim. gittiğine

Mavera 02-10-2011 21:18

ama aldigim istihbarat fener söylemiyor.. ona bakarsak emrede türkiye de gs den, fatih tekkede ts den baska takimda oynamaz diyordu..
haci paranin yüzü sicakdir, tuncay ingiltereye niye gitti sanki gittigi takim fb daha mi iyi bir takimdi ;)..

Katade 02-10-2011 21:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857629)
ama aldigim istihbarat fener söylemiyor.. ona bakarsak emrede türkiye de gs den, fatih tekkede ts den baska takimda oynamaz diyordu..
haci paranin yüzü sicakdir, tuncay ingiltereye niye gitti sanki gittigi takim fb daha mi iyi bir takimdi ;)..

Fener daha çok verirdi istese macera aradı o kendine abi manchestra 3 gol atınca havalara girdi:)

All times are GMT +3. The time now is 22:36.