Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İslam'da Kadın & Tesettür (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=313)
-   -   Tesettür seferberliği İle İlgili Tüm Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151175)

Ammar 07-26-2011 23:52

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922008)
Bizim buralarda nasıldır bilemem anlamam işim olmaz ama evlerden insanların çıktığını görüyorum veya dernektir bilemem beni ilgilendirmez ama her ortamı deşifre edip 'aha aktifler' diye servis etmenin zerre faydası yok anlamı yok.
Küçümsemiyorum,küçümsediğim bir şey varsa servis edilmesi.

evde hatunlar hatunlar günü yapıyor diyorsunuz. deşifre ediliyor diyorsunuz. o nasıl oluyor bide

sadece erkekleri koyunca tesettür erkelere mi öğretiliyor. bayanlara öğretilmesi gerekmiyor mu ? itirazları karşı çıkmaları havada uçuşuyor.

bayanları koyunca deşifre oluyor. bakalım nereden çıkacak.

Hüdaverdi 07-27-2011 00:08

Yahu banane erkeklerden kadınlardan bir organizasyon olur konferans verilir kadın erkek toplanır bu haber yapılır ama evlerde veya ev görünürlü derneklerde çekilen fotolar ister kadın olsun ister erkek olsun ister sübyan olsun konması acayip saçmalık.

Yıldırım 07-27-2011 00:14

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922018)
Yahu banane erkeklerden kadınlardan bir organizasyon olur konferans verilir kadın erkek toplanır bu haber yapılır ama evlerde veya ev görünürlü derneklerde çekilen fotolar ister kadın olsun ister erkek olsun ister sübyan olsun konması acayip saçmalık.

Bizim evdede mukavele okunacak hergün haber yapacağım burada.Daha kaliteli haber olur valla.

Hüdaverdi 07-27-2011 00:16

Tamam yapın yalnız önden de foto çekin ki manası olsun :güzel:

Hüdavendigâr 07-27-2011 00:20

harbi şu bayanların oldugu -günmüdür,dernekmidir bilmem- fotonun foruma koyulma amacı nedir ? gidin sorun bakalım o fotodaki bayanlara kendileri forumun ortasında afişe edilmekten hoşnutlarmı değillermi diye ? eğer sağda solda kendilerini etiket etme gibi bi amaçları olsaydı örtünmezlerdi herhalde.

Ammar 07-27-2011 00:28

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922018)

size hak vermiyor değilim ama sizin dedikleriniz. bi acayip.

koferas salonunda olunca bayanları afişe etmek serbest mi oluyor yani !

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922019)
Bizim evdede mukavele okunacak hergün haber yapacağım burada.Daha kaliteli haber olur valla.

oda sizin insiyatifiniz.

yalnız dikkat edin iyi ölüçüp biçin tam anayasa vaktidir sıkıntı yaratmasın kalite haberler. :)

Hüdaverdi 07-27-2011 00:35

Konferan conferans bilmem ne nans en azından basına,halka,yoldan geçene açık olan bir yer.Ama evdi,dernek görünümündeki evlerdi,özellikle bayan varsa bir acayip kaçıyor eklentiler,zaten birbirini tanıyan/yakın çevreler tarafından yapılan şey bunlar.Ne manası var fotolarının konmasının ?Yok.

Ammar 07-27-2011 00:38

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922029)
Konferan conferans bilmem ne nans en azından basına,halka,yoldan geçene açık olan bir yer.Ama evdi,dernek görünümündeki evlerdi,özellikle bayan varsa bir acayip kaçıyor eklentiler,zaten birbirini tanıyan/yakın çevreler tarafından yapılan şey bunlar.Ne manası var fotolarının konmasının ?Yok.

değerli kardeşim elimizde dernekler var konferans yapınca onları da paylaşırız sıkıntı etmeyin. ayrıca derneklerde yapılan seminer ve konferanslarda halka açık duyuruları yapılan etkinliklerdir. yani illaki koltuk mu olacak.

ayrıca basına açık diyorsun. fotonun üzerinde ki haber ajansının imzasını görmediniz mi ? basın yapmış birileri kafasına göre paylaşmamış

Hüdaverdi 07-27-2011 00:40

Eee fotoda dernek ismi yok basın yok konferansı yöneten yok ;D
Bir daha yapacaklarsa haber et katılam ben de :p
Ben bilmem bana garip kaçtı,yoksa çokta tın banane beni ilgilendirmez garip kısmına bakıyorum ben ;D

Ammar 07-27-2011 00:44

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 922034)
Eee fotoda dernek ismi yok basın yok konferansı yöneten yok ;D
Bir daha yapacaklarsa haber et katılam ben de :p
Ben bilmem bana garip kaçtı,yoksa çokta tın banane beni ilgilendirmez garip kısmına bakıyorum ben ;D

ölçüyü kaçırdığınızın farkında mısınız ? ne demek bende katılan. kendinize gelin. bayanlara has olduğunu görmiyor musunuz ? ayrıca foto izerinde İLKHA yazıyor kocaman.

All times are GMT +3. The time now is 18:32.