![]() |
Alıntı:
bende mhplilere chplilere hoşgörü göstermeyeceğim. mhp ,chp = ergenekon -----------------. hepsi potansiyel terörist zaten ! kusura bakma senin mantığına bürünüp konuşuyorum bugün ... |
Furkan Lisan'a dikkat.
Oruclu iken tartışma istersen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şeyh said kıyamından zilandan ağrı katliamından dersim katliamından diyarbakır cezaevinden yakılan köylerden sürgün edilen milyonlardan bok yedirilen köylülerden haberin yok sanırım . |
Alıntı:
Sağla samanı ayırmayı öğren ve kavram kargaşası yaratmaya çalışma. PKK = BDP bunu herkes biliyor. Zaten onlarda söylüyor. Kürt sorununda sizin muhatabınız Öcalan diyorlar daha ne desinler. Bunlarıbırak PKK'lılar bizim kahramanımız dedi geçen bir milletvekilleri. Bunun üstüne ne denir. Terorist = PKK = BDP |
Alıntı:
Sağol Sağol Sağol ...! |
Alıntı:
|
Alıntı:
ergenekon kadar büyük bir terör örgütümü var ? mhp zaten sokak serserileriyle başlı başına potansiyel terörist unsur değil mi ? orda burda ülkeyi karıştırıp yakıp yıkmıyorlar mı bdp teröristleri gibi ? zeytinburnunu inegölü hatayı ne çabuk unuttunuz ? terörist = ergenekon = chp ve mhp :) her şeyi kabulleniyorsan hadi bunuda kabullen :) ben bdp=pkk=terörist olduğunu kabul ediyorum alayının canı cehenneme Allah ıslah etsin. ama sen benim teröristim iyidir mantığından bir an önce kurtul derim. |
Alıntı:
senin bu mantığın pkk'yı çoğaltır terörü çoğaltır pkk zaten sizin gibiler yüzünden palazlanıyor destekçi topluyor. daha fazla faşistleşip benide yoldan çıkarma lütfen ;D |
All times are GMT +3. The time now is 23:38. |