Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Savaş Uçakları Kandili Bombalıyor ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=153438)

Özgür Çağrı 08-18-2011 19:39

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936514)
Nerden biliyorsun alnında mı yazıyor kürt oldukları? O bölgedeki herkesi kürt yaptın çıktın. Ayrıca Türkiyedeki kürt nüfusunun toplamı 10-15 milyon arasıdır taş çatlasa. Heralde anasından doğduğu anda oy kullanmaya başlıyor senin mantığınla? O bölgedeki oy oranları belli. Özelliklede Hakkari'de %80 oy alınmış. Benim gözümde BDP = PKK'dır ve ona oy verende PKK sempatizanı ve destekleyicisidir. Potansiyel teroristtir. Şimdiye kadar hoşgörü göstere göstere tepemize etmedikleri kaldı. Eğer devlet gerçekten çözüm istiyorsa yukarda çözümü yazdım. Dirayetli bir hükümet o dediklerimi yapar. Sorunda ortadan kalkar. Hala sorun devam ederse onun içinde çözümüm varda şimdilik yazmaya gerek yok.

gösterme
bende mhplilere chplilere hoşgörü göstermeyeceğim.
mhp ,chp = ergenekon

-----------------. hepsi potansiyel terörist zaten !

kusura bakma senin mantığına bürünüp konuşuyorum bugün ...

Seyyah 08-18-2011 19:42

Furkan Lisan'a dikkat.
Oruclu iken tartışma istersen.

dirayet 08-18-2011 19:46

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936518)
doğru senin bu faşist zihniyetine göre zaten kürt yoktur kart kurt vardır karda yürüyen türkler kart kurt sesleri çıkarmış sonra buna kürt demişler öyle değil mi :)

kürtlerin 2/3 fıratın batısında yaşadığı gerçeğini sana hatırlatırım. Ki bu ülkede en az 20 milyon kürt vardır. Sırf iç anadoluya 16.yy 'da gelmiş olan 2 milyon tane kürt var devlet bunları kürtten saymasada var :)

Kendi inandığın belgeleri okursan 20 milyon değil 50 milyona bile çıkartırsın kürtleri. Hatta aslında hepimiz kürtüz ama zamanla asimile olmuşuz değil mi? ;ı: Sizin mantığınıza hastayım ya. Benim ailemde de kürtler var ama bu ülkeye sıkı sıkıya bağlı ve bunun değerini biliyorlar. Asimile söylemlerini söyleyen kürtlere bir zahmet Cezayir tarihini okumalarını tavsiye ederim. Nasıl asimile edilir bir millet oku da öğren. Bu ülkede Cumhurbaşkanı bile olmuş bir Kürt kökenli Özal var. Bu devlet kürtlere önyargılı olsaydı Özal diye biri bu ülkenin başına geçemezdi !

Hüdavendigâr 08-18-2011 19:47

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936520)
Benim Vatansever ve Türkçeciyim. Türkçe konuşan her ırktan her dinden herkes ve de ülkesine bağlı vatanını seven herkes benim için bu ülkenin vatandaşı olmayı hakediyor.

12 eylül 1980 diyarbakır cezaevi terk..her akımı gördükte türkçeci ne olm ?

Özgür Çağrı 08-18-2011 19:51

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936527)
Kendi inandığın belgeleri okursan 20 milyon değil 50 milyona bile çıkartırsın kürtleri. Hatta aslında hepimiz kürtüz ama zamanla asimile olmuşuz değil mi? ;ı: Sizin mantığınıza hastayım ya. Benim ailemde de kürtler var ama bu ülkeye sıkı sıkıya bağlı ve bunun değerini biliyorlar. Asimile söylemlerini söyleyen kürtlere bir zahmet Cezayir tarihini okumalarını tavsiye ederim. Nasıl asimile edilir bir millet oku da öğren. Bu ülkede Cumhurbaşkanı bile olmuş bir Kürt kökenli Özal var. Bu devlet kürtlere önyargılı olsaydı Özal diye biri bu ülkenin başına geçemezdi !

e birde cezayir olsaydı bari.

şeyh said kıyamından
zilandan
ağrı katliamından
dersim katliamından
diyarbakır cezaevinden
yakılan köylerden
sürgün edilen milyonlardan
bok yedirilen köylülerden

haberin yok sanırım .

dirayet 08-18-2011 19:52

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936521)
gösterme
bende mhplilere chplilere hoşgörü göstermeyeceğim.
mhp ,chp = ergenekon

-----------------. hepsi potansiyel terörist zaten !

kusura bakma senin mantığına bürünüp konuşuyorum bugün ...

CHP, MHP ve AKP partilerinin bölücü olduğunu düşünmüyorum. Hangi bilgi ve belgeye dayanarak söylüyorsun bunu. Bu 3 partininde tek uzlaştıkları nokta vatanın birliği ve bütünlüğü konusundadır.

Sağla samanı ayırmayı öğren ve kavram kargaşası yaratmaya çalışma. PKK = BDP bunu herkes biliyor. Zaten onlarda söylüyor. Kürt sorununda sizin muhatabınız Öcalan diyorlar daha ne desinler. Bunlarıbırak PKK'lılar bizim kahramanımız dedi geçen bir milletvekilleri. Bunun üstüne ne denir. Terorist = PKK = BDP

Özgür Çağrı 08-18-2011 19:52

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936520)
Ben rahatsız olmadım, sen olduysan başka. Benim Vatansever ve Türkçeciyim. Türkçe konuşan her ırktan her dinden herkes ve de ülkesine bağlı vatanını seven herkes benim için bu ülkenin vatandaşı olmayı hakediyor. Gerisi ise PKK ve türevleridir benim gözümde.

http://galeri.uludagsozluk.com/8/t%C...C5%9F_3862.jpg

Sağol
Sağol
Sağol

...!

dirayet 08-18-2011 19:57

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936532)
e birde cezayir olsaydı bari.

şeyh said kıyamından
zilandan
ağrı katliamından
dersim katliamından
diyarbakır cezaevinden
yakılan köylerden
sürgün edilen milyonlardan
bok yedirilen köylülerden

haberin yok sanırım .

Devletin askerine silah çeken adama ne yapacaklardı ? Türkiyede sadece kürtlere değil, farlı görüşteki birçok insana zamanında eziyet çektirilmiş olabilir. Her zaman böyle olacak diye bir şey söz konusu değil. Ayrıca dağa silahla çıkıp askere kurşun sıkınca meşru oluyorda, asker teroristi vurunca mı katliam oluyor?

Özgür Çağrı 08-18-2011 19:57

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936533)
CHP, MHP ve AKP partilerinin bölücü olduğunu düşünmüyorum. Hangi bilgi ve belgeye dayanarak söylüyorsun bunu. Bu 3 partininde tek uzlaştıkları nokta vatanın birliği ve bütünlüğü konusundadır.

Sağla samanı ayırmayı öğren ve kavram kargaşası yaratmaya çalışma. PKK = BDP bunu herkes biliyor. Zaten onlarda söylüyor. Kürt sorununda sizin muhatabınız Öcalan diyorlar daha ne desinler. Bunlarıbırak PKK'lılar bizim kahramanımız dedi geçen bir milletvekilleri. Bunun üstüne ne denir. Terorist = PKK = BDP

chp demiyor mu ben ergenekonun avukatıyım . silivride 50 vekilini avukatlığa göndermiyor mu ?
ergenekon kadar büyük bir terör örgütümü var ?
mhp zaten sokak serserileriyle başlı başına potansiyel terörist unsur değil mi ?

orda burda ülkeyi karıştırıp yakıp yıkmıyorlar mı bdp teröristleri gibi ? zeytinburnunu inegölü hatayı ne çabuk unuttunuz ?

terörist = ergenekon = chp ve mhp

:)

her şeyi kabulleniyorsan hadi bunuda kabullen :)

ben bdp=pkk=terörist olduğunu kabul ediyorum alayının canı cehenneme Allah ıslah etsin.

ama sen benim teröristim iyidir mantığından bir an önce kurtul derim.

Özgür Çağrı 08-18-2011 19:59

Alıntı:

dirayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936539)
Devletin askerine silah çeken adama ne yapacaklardı ? Türkiyede sadece kürtlere değil, farlı görüşteki birçok insana zamanında eziyet çektirilmiş olabilir. Her zaman böyle olacak diye bir şey söz konusu değil. Ayrıca dağa silahla çıkıp askere kurşun sıkınca meşru oluyorda, asker teroristi vurunca mı katliam oluyor?

tamam türkçeci tamam ( o nasıl bir şeyse artık ;D )
senin bu mantığın pkk'yı çoğaltır terörü çoğaltır
pkk zaten sizin gibiler yüzünden palazlanıyor destekçi topluyor.

daha fazla faşistleşip benide yoldan çıkarma lütfen ;D

All times are GMT +3. The time now is 23:38.