![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
|
"Zorsa hemen yaparız, imkansızsa biraz zaman alır "
Ahmet ağabey, tam senlik bir cümle : ) Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : )) VesseLam |
Alıntı:
Saliha ve senin yerin başka zaten ama bu niyetle isminin zeynep olduğunu öğrnmiş oldum akmavish:)...herşeyde bi hayır vardır:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D ben de diyorum bu ben değilimdir heralde. akzeinebu olsa o da şeker gibi kız ;D neyse gerçekten herşeyde hayır var.. |
Öyle tabiki azizim. Bizimki sadece latife ;)
Ahmet Ağabey kaptırmış gidiyor ... Dikkat et rüzgarına kapılma : ) VesseLam |
emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8) |
TÜRK EVLADI;
Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur" Beni bu foruma bağlayan anlardan bir tanesiydi o da... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:35. |