Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Mu-Alim 01-07-2008 23:30

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Yatsı vakti geldi sanırım ... Ahmet Ağabey eline sağlık ... Hani bizde yememiştik ama kanıtlamak başka şey ...

VesseLam

yok resimde öyle bir sahteki hemen kendini belli ediyor, resimde google ürünü..yazi stillerine baktim gecen gelen güruhla ayniydi ilk andan itibaren takip ettim, sonra da aciklarini yakalayinca bitirici darbeyi vurduk ;)

Ahmet abi, bırak bu işleri artık ya..Bıkmadın mı milleti fişlemekten (:

simdi seninde kirli camasirlarini dökerim ha..hemde görüntülerle :D :D

Abi elini ayağını öpeyim,benimle uğraşma ;) Var mı bir isteğin benden?

Necip Fazil 01-07-2008 23:31

"Zorsa hemen yaparız, imkansızsa biraz zaman alır "

Ahmet ağabey, tam senlik bir cümle : )

Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : ))

VesseLam

TÜRK EVLADI 01-07-2008 23:32

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Siteye ilk geldiğimde herkes nickimden dolayı ülkücü sanıp çekiniyodu ama ne zaman ki Ülkü Ocağı Demir Baş Listesi isimli konuda ülkücü bi arkadaşla tartışmaya girdim o zaman anladılar!

Bilhassa mavera çok destek olmuştu...

Tunahan'ın Bekir Çoşkun Mailleri filan da ilk etkinliğimdi...

Tunahanla tartışmayı, Mavera ile aynı görüşte olmayı, Necip Fazıl'ın mesajları takip etmeyi, Zeynep'in sert lafları, onlybullet ve jonathan'ın benimle aynı kafa yapısında olması (özellikle Osmanlı) vs...

Bunların hepsi güzel şeyler benim gördüğüm ama siteye bayağı bi geç geldim onu biliyorum...

bu zeynep benmiyim

Aslında o akzeinebu...Siteye ilk girdiğimde bütün siteye baskın düzenleyenlere saldırırdı çekinmeden...O çok güzeldi sahiden...

Saliha ve senin yerin başka zaten ama bu niyetle isminin zeynep olduğunu öğrnmiş oldum akmavish:)...herşeyde bi hayır vardır:)

Mu-Alim 01-07-2008 23:32

Alıntı:

Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : ))

VesseLam

Yok üstadım be...Ben kendimden eminim...Sen de öyleysen sorun yok;ama ben Ahmet Abi ile uğraşmayı tercih ederim şu anda.Gülmekten kırılacağımdan eminim velhasıl ;)

ak_mavish 01-07-2008 23:35

Alıntı:

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[i][b]Siteye ilk geldiğimde herkes nickimden dolayı ülkücü sanıp çekiniyodu ama ne zaman ki Ülkü Ocağı Demir Baş Listesi isimli konuda ülkücü bi arkadaşla tartışmaya girdim o zaman anladılar!

Bilhassa mavera çok destek olmuştu...

Tunahan'ın Bekir Çoşkun Mailleri filan da ilk etkinliğimdi...

Tunahanla tartışmayı, Mavera ile aynı görüşte olmayı, Necip Fazıl'ın mesajları takip etmeyi, Zeynep'in sert lafları, onlybullet ve jonathan'ın benimle aynı kafa yapısında olması (özellikle Osmanlı) vs...

Bunların hepsi güzel şeyler benim gördüğüm ama siteye bayağı bi geç geldim onu biliyorum...

bu zeynep benmiyim

Aslında o akzeinebu...Siteye ilk girdiğimde bütün siteye baskın düzenleyenlere saldırırdı çekinmeden...O çok güzeldi sahiden...

Saliha ve senin yerin başka zaten ama bu niyetle isminin zeynep olduğunu öğrnmiş oldum akmavish:)...herşeyde bi hayır vardır:)

:D ben de diyorum bu ben değilimdir heralde. akzeinebu olsa o da şeker gibi kız ;D neyse gerçekten herşeyde hayır var..

Necip Fazil 01-07-2008 23:36

Öyle tabiki azizim. Bizimki sadece latife ;)

Ahmet Ağabey kaptırmış gidiyor ... Dikkat et rüzgarına kapılma : )

VesseLam

mavera 01-07-2008 23:36

emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)

Mu-Alim 01-07-2008 23:37

TÜRK EVLADI;

Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur"

Beni bu foruma bağlayan anlardan bir tanesiydi o da...

Mu-Alim 01-07-2008 23:38

Alıntı:

emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)

Aman,yesinler...Bir o kalmıştı almadığın... (:

mavera 01-07-2008 23:39

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

VesseLam

Yok üstadım be...Ben kendimden eminim...Sen de öyleysen sorun yok;ama ben Ahmet Abi ile uğraşmayı tercih ederim şu anda.Gülmekten kırılacağımdan eminim velhasıl ;)

sen kendin kasindin..arkadaslar tunahanin soyadi nereden geliyor bilin bakalim(soyadi bozkurt)..yok daha neler diyene tunahanin ülkücü isaretli resimlerini gösterebiirim 8)

All times are GMT +3. The time now is 08:35.