![]() |
ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ
Arkadaşlar artık yapılacak bişey yok partimiz artık kapatılacak bu belli...
Anayasa Mahkemesinde 7 üye Sezer'inden atadığı isimler... Dünyada bu kadar güçlü şekilde gelipte demokrasiyle yönetildiği halde hükümeti böyle devrilen başka bir ülke var mı bilmiyorum! Ben her zaman tevekkül sahibi olmamız gerektiğini düşünüyorum...Allah herşeyin en hayırlısını bilir! Bu kapatma davası bizim için çok daha hayırlı sonuçlar çıkarabilir.. Unutmayalım ki felaket sandığımız RP kapatıldığı için şu anda Ak Parti var! İnşallah hayırl olacak buda... |
ya tmm metanetli olalım sagduyulu olalım ama ortada koskoca bi adaletsizlik var.Hem ne demiş Peygamber Efendimiz(s.a.v)'' Bir kötülük gördügünüzde elinizle düzeltin elinizle düzeltemiyorsanız dilinizle düzeltin öylede düzeltemiyorsanız kalbinizle bugz edin'' şimdi biz bu adaletsizlik karşısında hiç bişey yapmıcakmıyız yani...
Ayrıca RABBİM ne diyor Kuran_ı Kerimde ''Ey mü'minler!) Gevşemeyin ve üzülmeyin. Eğer (gerçekten) mü'min iseniz (düşmanlarınızdan) çok üstünsünüzdür.''(Al-i İmran,139) bunlarıda atlatıcaz inş Rabbim yardımcımız olsun.. |
Anayasa Mahkemesi şaşaırtmaya devam ediyor.
1: 367'nin reddedileceğini bekliyordum. Şaşırdım 2: Referandumun iptali talebinin kabul edileceğini bekliyordum. Şaşırdım, 3: Kapatma davası usul eksikliği nedeniyle geri dönecek zannediyordum. Şaşırdm Şaşıfelek oldum ya :o |
Anayasa mahkemesi cumhurbaşkanlığı seçimini iptal edincede diğer olaylar oluncada biz aynısını dedik, yine diyoruz...
Bu olaylar bizim partimize bağlılığımızı arttırdı... Beraber yürüdük biz bu yollarda, yine beraber yürüyeceğiz... Şimdi daha bir sıkı bağlandık partimize... Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir... |
Bir Ölür Bin Doğarız..!
|
Alıntı:
|
Seçimle tatmin edemedikleri galibiyet egolarını, böyle yüzsüzce işler yaparak tatmin etmeye çalışıyorlar. NE yapalım, alıştık artık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:45. |