![]() |
Prof.Dr. Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
bütün enerjimizi 22 temmuz akşamına saklıyoruz kolalar benden maklube kimden :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar sizdemi kapisiyorsunuz yoksa
erbakan recep tayyipi uyariyor diyen arkadasa cevabim: akpartiye vereceginiz oy cehenneme bilet almaktir sozu nekadar demokratik ve nekadar sevgi dolu. aslinda herkesin sevgi anlayi farklidir bunu biliyorum kimi oksayarak sever kimi guzel sozlerle kimide doverek.. erbakan hocaniz dovmeyi seciyor galiba. oda onun sevgi anlayisi ne diyelim :D birde su var yillarca sagci ve solcu adlari altinda birbirlerini vuran kiran yillarca bu nedenle olen bir cok insan olmadimi.bu sag ve solcular sosyal demokratlarla milliyetci adi altindaki mhpciler diilmiydi iyi hatirlayin lutfen.bu birbiirni doven demiyorum olduren zihniyet simdi dost oldu.gec kalmis dostluk ama olsun. heeeeeeeeeeeeeee pardon onlarda birbirlerini seviyorlardi ozaman tipki sayin erbakan gibi DOVEREK:) DEMEKKI BU DURUMDA MHP CHP VE ERBAKAN BIRBIRLERINI COK SEVIYORLAR AMA DOVEREKKK:) |
şuan Başkent Tv de sayın veya saymayın işte sözü geçen şahısın,yaşına hürmeten(başka hiçbir açıklaması yoktur inanın) toplanan insanlığa karşı Tayyib Erdoğan'ı kışkırtması yayınlanmakta.ve bunu dinlerken Sayın Recep Tayyib Erdoğanın takdire şayan sabrını sizlerin yorumuna bırakıyorum...Ayıp gerçekten yazıklar olsun
|
tayyor 2 falan...ayıp cidden yaa
|
yaşına hürmeten saygımız ve sevgimiz sonsuz ama saygıda sevgide karşılıklı.rica ediyorum şimdi aç ve dinle...hoş gerçi orda yuuuhh die bağıran kardeşler arasındasındır belki ama...neeeyse ben bu konuyu kapattım
|
sükut her zaman ikrar değildir....
Erdoğan saygısından susuyor, Erdoğan saygısından cezaevini ev hapsine dönüştürüyor.... Erbakan Hoca sevgisinden yerden yere vuruyor.... Selametle.... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:20. |