Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25427)

By_ÇAKIR 05-13-2008 14:06

SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...

1- Kadrolaşmayı açtınız araştırmalarım her zaman vardır benim. En basitinden örnek vermek isterim.

TRT Bir devlet kuruluşu değil mi?
AK PARTİ hükümetinde TRT'ye sadece 21 kişi işe alınırken.

Neden AKPARTİ hükümetinden önceki her hükümette 2000''e kadar varan kişi işe alındı. Her hükümet kendi kadrosunu kurmuş. 21 kişi kadroysa ben insanlığımdan şüphe duyarım.

Liberal_Demokrat 05-13-2008 14:09

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun
her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar..
bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz
emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur..
burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler..
BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM..

Arkadaşım neden her yere aynı şeyi yazıyorsun? O yazını okumuştum. Bir daha yazmana gerek yoktu. Olgunum demişsiniz. Sanki ben çocuk muyum? Ben 28 yaşında biriyim. En ufak eleştiride bile bana yaptığınıza bakın. Hiç oluyor mu öyle? Lütfen beni eleştireceğinize fikirlerimi eleştiriniz.

By_ÇAKIR 05-13-2008 14:10

Üstteki mesajımda düşünceni eleştirdim.

fütüvvet 05-13-2008 14:11

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun
her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar..
bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz
emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur..
burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler..
BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM..

Arkadaşım neden her yere aynı şeyi yazıyorsun? O yazını okumuştum. Bir daha yazmana gerek yoktu. Olgunum demişsiniz. Sanki ben çocuk muyum? Ben 28 yaşında biriyim. En ufak eleştiride bile bana yaptığınıza bakın. Hiç oluyor mu öyle? Lütfen beni eleştireceğinize fikirlerimi eleştiriniz.

ESTAĞFİRULLAH
OLGUN OLAN BEN DEĞİLİM
BEN OLGUNUM DA DEMEDİM..
ONU BİLE YANLIŞ ANLAMIŞSIN..NE DİYİM..İYİ OKU İYİ BAK..ANLAMAY AÇALIŞ..ANLAMASANDA Bİ SOR DEĞİLMİ AMA..

NuR-eFSaN 05-13-2008 14:14

Cemaat adı altına almak yanlış bence yada fethullahçılar süleymancılar demeside doğru değildir.Bunlar İslam alimidir ve böyle demek hoş kalmaz gelelim ev yurt meselelerine Fethullah Gülen eğitime önem verdiyse bunda ne kusur var öğrenciler için gerek evde gerekse yurtta yapar bu toplumun eğitime ihtiyacı var Bu yuzdende öğrenciler için elinden geleni yapmaktadır.Tabi bunu siz anlayamazsınız düşünceleriniz ortalığı karıstırmak olduğu için göremeyebılırsınız hakıkatleri. . .

tayyipleyiz 05-13-2008 14:17

Kadrolaşma deyince akla ne gelir acaba... Geçmiş döneme bakıldığında bunun gerçel örnekleri sergilendi ... Tektip insan modeli oluşturmanın bedelini halen ödüyor bu ülke ve güzide insanları... Kadrolaşma bugüne kadar ehil ollmayan insanların yerleri işgali ile gerçekleşti. Eğer bugün belli makamların satatükocu zihniyetin egemenliğine girdiği gerçeği görmezden gelinirse; bu gerçeği de görmezden gelebiliriz.

Peki bugün kadrolaşma varmı? Kadro veriliyor illaki ancak; bir iş kuruyorsunuz ve bu işin en sağlıklı nasıl yürür fiziblitesini de yapmak zorundasınız. Bu fizibilite en ehil olanın, idolleri uğruna yaşamayan insanların göreve getirilmesi ile olur.Kadrolaşmadan anlaşılan bu ise kadrolaşılıyor. Ama bunların icraatlarına bakılıp, ideolaojik bir yaklaşım mı izliyor yoksa, sistemide mi ehilleştiryor, iyi işletiyor diye değerlendirme yapmak daha yaklaşım bakımından sağlıklı olur diye düşünüyorum.

"Ocu, bucu, şucu" tabirlerinin yanında delillerle konuşulsa, icraatlara bakılsa reel bir çerçeve belirlenmiş olur. Zanlar ile harekete girilmiş de olmaz hani ... ;)

akgenclik56 05-13-2008 14:18

:-*

Liberal_Demokrat 05-13-2008 14:22

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Kadrolaşma deyince akla ne gelir acaba... Geçmiş döneme bakıldığında bunun gerçel örnekleri sergilendi ... Tektip insan modeli oluşturmanın bedelini halen ödüyor bu ülke ve güzide insanları... Kadrolaşma bugüne kadar ehil ollmayan insanların yerleri işgali ile gerçekleşti. Eğer bugün belli makamların satatükocu zihniyetin egemenliğine girdiği gerçeği görmezden gelinirse; bu gerçeği de görmezden gelebiliriz.

Peki bugün kadrolaşma varmı? Kadro veriliyor illaki ancak; bir iş kuruyorsunuz ve bu işin en sağlıklı nasıl yürür fiziblitesini de yapmak zorundasınız. Bu fizibilite en ehil olanın, idolleri uğruna yaşamayan insanların göreve getirilmesi ile olur.Kadrolaşmadan anlaşılan bu ise kadrolaşılıyor. Ama bunların icraatlarına bakılıp, ideolaojik bir yaklaşım mı izliyor yoksa, sistemide mi ehilleştiryor, iyi işletiyor diye değerlendirme yapmak daha yaklaşım bakımından sağlıklı olur diye düşünüyorum.

"Ocu, bucu, şucu" tabirlerinin yanında delillerle konuşulsa, icraatlara bakılsa reel bir çerçeve belirlenmiş olur. Zanlar ile harekete girilmiş de olmaz hani ... ;)

Kadrolaşmaya karşıyım. Kadrolar alınırken sadakat değil, liyakat kuralları geçerli olmalıdır.

tayyipleyiz 05-13-2008 14:24

Sevgili kardeşim farklı bir şey mi yazmışım ... Anlayamadım ... ;)

NuR-eFSaN 05-13-2008 14:24

BJK ÇARŞI HERŞEYE KARŞI - Bunla bağlantınız var mı ?

Her şeye karşı çıkıyorsunuz burada bulunma amacınız nedir ?

All times are GMT +3. The time now is 14:40.