Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27859)

Hüdaverdi 05-07-2008 02:17

işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE

Doğum günü pastasına benziyor.

Hayatımda hiç yemedim,zaten ilk defa 5-6 ay kadar önce AmasyAli nickli kardeşimizden duymuştum bunun ismini :-*

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 02:20

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
denicekseniz ziyan etmeyin etleri pirinci :D yani tek denemeyin derim. bilen biri olursa beraber yapmanız daha iyi olur. ilk önce işi kapmalısınız. çoğu kişi defalarca yapmasına rağmen tek başına tutturamıyor. örnek olarak ben ;D

bi usta buluruz yahu.. amma kıymetli yemeğiniz varmış :)

kıymetli tabi (:

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Hayatımda hiç yemedim,zaten ilk defa 5-6 ay kadar önce AmasyAli nickli kardeşimizden duymuştum bunun ismini :-*

üzüldüm kardeş. hizmetten birilerini bul, abi ben maklube yemek istiyrum de. misafir ol kesin yaparlar. hemde ne sevinirler bir bilsen ;)

Kafes 05-07-2008 02:22

hayir ben maklube sevmiyorum

EN GUZELI KEBAP aslinda kebapta degilde yemek isimlerini bile bilmiyorum ama maklubenin en guzelolmadigi kesin ;D

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 02:24

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
hayir ben maklube sevmiyorum

EN GUZELI KEBAP aslinda kebapta degilde yemek isimlerini bile bilmiyorum ama maklubenin en guzelolmadigi kesin ;D

maklubenin muhabbeti her şeye değer. ama vali kebabı bence daha güzel tat olarak. ya ben en son yatacaktım. neyse yatıyorum muhabbete sokmayın beni ;D hayırlı geceler akparti forum

Hüdaverdi 05-07-2008 02:24

Tekme tokat dayak yemeyim sonra :-X
Bulmak ne mümkün köstebek gibiler maşAllah :-X

Hangi nimetlerden yapılıyor ?
O beyaz şey yoğurt mu ?

_Yeniden_ 05-07-2008 02:25

Alıntı:

Mehmet becerebilsem yapardım sana ama işte abla ya da abi olmayanlar beceremiyor bunu..İşin sırrı burda gizli 8)
O ortamda tadına doyulmuyor onun...Sonra patlıyosun tabi birden yüklenince mideye :D :D

Kafes 05-07-2008 02:25

Alıntı:

kostebek mi heryerdeler onlar ;D

Hüdaverdi 05-07-2008 02:27

Alıntı:

_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı

Mehmet becerebilsem yapardım sana ama işte abla ya da abi olmayanlar beceremiyor bunu..İşin sırrı burda gizli 8)
O ortamda tadına doyulmuyor onun...Sonra patlıyosun tabi birden yüklenince mideye :D :D

Senin hazır çorba dahi yaptığın mı görülmüş ki bu 1 tepsi,yapılması zor görünen yemeği (tatlı veya her neyse) yapacaksın :-X

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı

kostebek mi heryerdeler onlar ;D

Ben göremiyor hiç :-X

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 02:30

Alıntı:

Hangi nimetlerden yapılıyor ?
O beyaz şey yoğurt mu ?

yok kardeş yok, öncelikli şart anlayış sevgi, misafirperverlik :-* evet her yerde karşına çıkarlar ve insanı en güzel olana çağırırlar.

gelelim mazemelere ;D şöle güzel bi kuşbaşı et, pirinç, beyaz şey dediğin yoğurt ;D salata yapmak için standart mazemeler. bazen çok azda olsa nohut eklenebiliyor, ben o şekilde bi kez yedim ama sadesi daha hoş oluyor. unuttum mazeme varmı acaba ??? . varsada boş ver zaten yapamıcan için :D en iyisi bi abilerin ortamına dal sen :-*

Hüdaverdi 05-07-2008 02:33

Aşure gibi,ne varsa katılıyor kısaca :D

Yoğurt ve salatasevmem,prinç derken pilav di mi ;D
Güzel geliyor kulağa kuşbatı et,pilav vs.Yoğurt sevmem ama bunalrın yanında güzel gider :-*

Abi ve abla aranıyor geçici olarak :-X

All times are GMT +3. The time now is 15:59.