![]() |
türkiyenin gidişatını nasıl buluyorsunuz
Din alıp satmak derken??
Senin pencerenden bakarsak Erbakan hoca kendince bir din uyduracak değil ya hadi diyelim İslam dinini kendine uyarlayarak insanlara empoze etmeye çalıştı... Peki dinimiz ne diyordu da Erbakan hoca menfaatleri uğruna değiştirdi ve halkı kandıdı?? Dinde değiştirdikleri nelerdi?? Bu halk salakmıydı uydurmaca olan şeylere kandı?? |
Alıntı:
[/quote] Bak anacım. Erbakan, dini çıkarları için kullanmıştır. Rektörler başörtülülere selam duracak demiştir. Umarım anlamışsındır. |
Şu anda belli bir gidişat yok..Ancak bazı şeylerin aşılmasıyla güzel olacağını umuyoruz..
|
Alıntı:
Bu arkadaşımızın görüşü açık. Buna saygı duyarım. Ancak ne tavafukturki geçenlerde bir sitede gördüğüm yoruma çok benzettim bu mesajı. Buyrun o siteden resim olarak çekip ekliyorum: http://img511.imageshack.us/img511/5002/zavallihu3.png Altını çizdiğim bölgeler ile arkadaşımızın yazdığı yorum ne kadar uyumlu değilmi? ??? Tarihide daha bi güzel. 04 Mayıs 2008 Pazar. Saat 11:50 :-X Kale almayın artık şunu. Kendini nimetten sanıyor sonra! Sonuçmu? Liberal olduğunu savunan kişi. Siz bırakın başka bir görüşü eleştirmeyi, kendi görüşünüzü kendi cümlelerinizle savunamayacak kadar zavallı bir "insanımsı"sınız! Daha fazla parazitlik yapmayıp burdan toz olursanız bahtiyar oluruz! İnsanda biraz yüz olur yahu! |
Katil ilginc bir bilgiydi, emegine saglik +
|
katil bir + da benden kardesim arastirmaci kisiligin ve bizi aydinlattigin icin ;)
|
vayy bee
|
Katil kardeş bir + da benden sana...
|
Katil helal olsun kardeşim bir artıda benden + :-*
Ben bunları sana kim ezberletti dedim cevap vermedi (: ama sen çıkardın her şeyi ortaya helal olsun |
Çok güzel kapatma davası olmasına rağmen herşey tıkırında çok şükür pek birşey hissetmedik yinede bilanço ağır oluyor buna sebeb olan şerefsizler elbet cezalarını görecekler..! >:(
|
All times are GMT +3. The time now is 03:09. |