Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   türkiyenin gidişatını nasıl buluyorsunuz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29092)

_Yeniden_ 05-23-2008 19:40

türkiyenin gidişatını nasıl buluyorsunuz

Din alıp satmak derken??

Senin pencerenden bakarsak Erbakan hoca kendince bir din uyduracak değil ya hadi diyelim İslam dinini kendine uyarlayarak insanlara empoze etmeye çalıştı...

Peki dinimiz ne diyordu da Erbakan hoca menfaatleri uğruna değiştirdi ve halkı kandıdı?? Dinde değiştirdikleri nelerdi??
Bu halk salakmıydı uydurmaca olan şeylere kandı??

Liberal_Demokrat 05-23-2008 19:41

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dincilik (!) ne demek bu arada ???

Bakınız dinci ayrı dindar ayrı. Dinci dini kullanandır. Dindar dini Allahla kul arasında yaşayandır. Bu tanıma göre Erbakan dinci oluyor.

Bak senin yüzünden geç kaldım (:
Daha Dincinin ne demek olduğunu bilmiyosun bilmediğin kelimyide hiç sıkılmadan kullanıyorsun..

Halıcı: Halı alıp satan kişiye denir.

Dinci: Din alıp satan kişiye denir.

Bu güne kadar çok halıcı dükkanı gördümde Din alıp satan hiç kimse görmedim hani gördüysen söylede bilelim (:

Din alıp satmayı sizin hoca Erbakan Hoca çok iyi becerir.

Yok sen tam klinik vakasın Erbakan Hoca kimden Din alıp kime satmış bi anlatı ver be anam (:
[/quote]

Bak anacım. Erbakan, dini çıkarları için kullanmıştır. Rektörler başörtülülere selam duracak demiştir. Umarım anlamışsındır.

Kırık_Çocuk 05-23-2008 19:57

Şu anda belli bir gidişat yok..Ancak bazı şeylerin aşılmasıyla güzel olacağını umuyoruz..

Katil 05-23-2008 23:29

Alıntı:

Türk milletinin inancını çıkarı için basamak yapan,ülkemize vehhabiliği,şiiliği,kısacası mezhebsizliği ve dini kullamnayı getiren erbakan dır.allah için bu memlekete bu millete hayırlı bir iş yapmamıştır.şu hadis-i şerif tam erbakan ve onun gibi düşünenler için.şanlı peygamberimiz.sav.buyuruyorlarki.."dini çıkarı için,menfaatleri için dünyalık için kullananlara LANET olsun"şevki yılmaz dedi.doğru dini kullandık.zaten belli o demesede dini kullandıkları çok belli.

Bu konuyu özel mesaj kutuma gönderilen bir mesajla farkettim. Buraya bir bakmam öneriliyordu.

Bu arkadaşımızın görüşü açık. Buna saygı duyarım. Ancak ne tavafukturki geçenlerde bir sitede gördüğüm yoruma çok benzettim bu mesajı.

Buyrun o siteden resim olarak çekip ekliyorum:

http://img511.imageshack.us/img511/5002/zavallihu3.png

Altını çizdiğim bölgeler ile arkadaşımızın yazdığı yorum ne kadar uyumlu değilmi? ???

Tarihide daha bi güzel. 04 Mayıs 2008 Pazar. Saat 11:50 :-X

Kale almayın artık şunu. Kendini nimetten sanıyor sonra!

Sonuçmu?

Liberal olduğunu savunan kişi. Siz bırakın başka bir görüşü eleştirmeyi, kendi görüşünüzü kendi cümlelerinizle savunamayacak kadar zavallı bir "insanımsı"sınız!

Daha fazla parazitlik yapmayıp burdan toz olursanız bahtiyar oluruz!

İnsanda biraz yüz olur yahu!

Kafes 05-23-2008 23:34

Katil ilginc bir bilgiydi, emegine saglik +

Demokrat 05-23-2008 23:46

katil bir + da benden kardesim arastirmaci kisiligin ve bizi aydinlattigin icin ;)

Berika 05-23-2008 23:48

vayy bee

_Yeniden_ 05-23-2008 23:51

Katil kardeş bir + da benden sana...

Bostancı 05-24-2008 00:03

Katil helal olsun kardeşim bir artıda benden + :-*
Ben bunları sana kim ezberletti dedim cevap vermedi (: ama sen çıkardın her şeyi ortaya helal olsun

RDönmezs 05-24-2008 00:05

Çok güzel kapatma davası olmasına rağmen herşey tıkırında çok şükür pek birşey hissetmedik yinede bilanço ağır oluyor buna sebeb olan şerefsizler elbet cezalarını görecekler..! >:(

All times are GMT +3. The time now is 03:09.