![]() |
Almanya'yı Yenebilecek Miyiz?
Ben bugüne kadar hiç ''Mağlup oluruz'' dediğimi hatırlamıyorum.Alırız be bu maçı.
|
O maçta yenileceğiz.Çünkü,adam kalmadı.
|
valla bilmem ama annem bu sabah kalktı dediki rüyamda 3 0 yeniliyorduk :D :D
inşallah tersine çıkar |
Rüyalar tersine çıkar derler ama mütemadiyen öyle değildir.Bu istisna bize denk gelebilir :)
|
Arkadaşlar ne olur ümitli olalım. Allah yardımcımız olsun da şu almanları da yenelim, tüm dünya müslümanların gücünü görsün.
Bugün günlerden Çarşamba, öğleden sonra yapılan dualar mutlaka kabul oluyor, ben denedim her çarşamba yaptığım dualar kabul oldu, lütfen bugün öğleden sonra dua edelim de şu almanyayı yenelim :) |
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH YENECEĞİZ!!!! |
rüyamı farkettimkide söyleidm burdada söyliyim ne dersem tersi çıkıyor ne rüya görsem tersi çıkıyor ya dün rüyamda yenmiştik ama ortalık sessizdi kutlama yoktu finaldeki rakibimizde portekizdi ama portekiz çoktan elendi..bu rüya hayrıalamet değil bana göre :'(
|
aaa moralinizi bozmayın ama bu ne böyle kızıyorum >:(
iyi düşünün iyi olsun demi...biz son dakikada gol yediğimiz halde,inancımızdan ve dualarımızdan vazgeçmediğimiz için buradayız... hayırlısı olsun deyip dua edelim bence... Allah futbolcularımıza güç kuvvet versin.... keşke okunmuş pirinç yedirseydik :D |
ya ben hep böyle tersi çıkar herşeyi isviçre maçında rüyamdfa 13.dk da gol yemiştik maççta 13 n tersi 31 de yedik yaa 2-1yenilmiştik rüyamda 2-1 yendik
|
Alıntı:
hani vardı ya bir adam çelakıl kuranın şifreleri diye konuşup duruyordu...ona döndü bu iş...şunun tersi bunun düzü derken... tamam rüyalarınızı birleştirip hesap yaptım iki seçenek var ya 2-1 yeneceğiz ya da penaltılarda yeneceğiz.... senin rüyandaki kutlama yapmamayı da yorumladım...maçtan sonra olay çıkıyor ya hani maganda...onun hüznü.. lütfen arkadaşlar negatif enerji vermeyelim etrafa ;) |
All times are GMT +3. The time now is 01:22. |