Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr.... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35769)

Supraliminal 07-13-2008 19:50

Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr....

Alıntı:

KAPİTALİST Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

osman_akp Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Cumhuriyet=darbe değildir bir anlasanız o zaman Cumhuriyet tehlike altında olmaktan kurtulacak. ;)

Bir kesim demokrasi adı altında cumhuriyeti yıkmaya calısıyorsa ve Bu kesim iktidarsa. Bu kesimin uyeleri Cumhuriyete Camur diyebiliyorsa. iktidar partisi kendi gorusune sahip insanları devletin üst yerlerine yerlestirip diktatörlük isine girmislerse.

Ne yapmak lazım ya darbe ya kurtulus savası bunun aksi varmı?

Atamız Genclige hitabede cumhuriyeti bizlere emanet etmedimi? Silahlı kuvvetlerin görevi dusmanı ic ve dıs dusmana karsı korumak degilmi? Genelkurmay baskanımız bugun 19 mayıs 1919 daki durumla aynı durumdayız diyorsa.

Kör gözleri acıp cumhuriyete sahip cıkmak gerekir

kanla canla

Hayır efendim TSK nın görevi değildir Cumhuriyeti korumak. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde demokrasiyi, laikliği ordular korumaz. Ordunun görevi güvenliktir. Güvenlik konusunda bile konuşmaya hakkı yoktur. Güvenlik ile ilgili Hükümet karar alır, Ordu uygular.

ABD de Başkan Bush un izni olmadan Genelkurmay Başkanı konuşamaz. Bırakın ABD de ordunun siyasi konularda konuşmasını, güvenlik konularında Başkan dan izin alır.

Genelkurmay Başkanı, ülkeyi savaşta sanıyor galiba. Kendisi bilmiyorsa biz söyleyelim. Ülkemiz savaşta değil, barıştadır. Ak Parti ile sorununuz varsa, ya parti kurar demokratik mücadelenizi verirsiniz ya da yakın olduğunuz bir partiye gider muhalafetinizi yaparsınız. Bunları yapmıyorsanız lütfen SUSUNUZ. Bizim vergilerimizle bize karşı darbe yapamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*güzel yorumdu ;)

Demokrat 07-13-2008 19:51

iki dakka bos birakmaya gelmiyor ha :)

Supraliminal 07-13-2008 19:52

darbecilere karşı mücadele ediyoruz burda :) :)

tayyipleyiz 07-13-2008 19:53

O darbeyi savunuyor, bende banlıyorum. Bir nevi darp ediyoruz yani ... :)

KAPİTALİST 07-13-2008 19:53

Atatürk demiş ki "Ordu siyaset dışıdır ve öyle de kalmalıdır."

Atatürkçüler diyor ki "Ordu Göreve"

Bunda bir çelişki yok mu?

Ben ordunun siyasette yerinin olmadığına inandığımdan, ben bu sözde Atatürkçülerden daha Atatürkçü olmuyor muyum?

Supraliminal 07-13-2008 19:53

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
O darbeyi savunuyor, bende banlıyorum. Bir nevi darp ediyoruz yani ... :)

:D :D

RDönmezs 07-13-2008 19:53

Bende katılım göstereceğim :D

Supraliminal 07-13-2008 19:55

Alıntı:

KAPİTALİST Nickli Üyeden Alıntı
Atatürk demiş ki "Ordu siyaset dışıdır ve öyle de kalmalıdır."

Atatürkçüler diyor ki "Ordu Göreve"

Bunda bir çelişki yok mu?

Ben ordunun siyasette yerinin olmadığına inandığımdan, ben bu sözde Atatürkçülerden daha Atatürkçü olmuyor muyum?

sen Atatürkün fikirlerini savuyorsun ve doğrusuda budur.Fakat Atatürk(çü)ler örn;simit(çi) onlarda Atatürkü kullanıyorlar.

oguzdesouza 07-13-2008 19:56

ne gariptir ki ilk gelir gelmez bu konuyu görüyorsun...

Ne gariptir ki biraz önce yaratık diyen osman diye bir örümcek beyinliyle aynı düşünceyi savunuyorsun...

Ne gariptir ki sen osmansın ve

Devamını getirmek istemiyorum

Demokrat 07-13-2008 19:58

Levent abi su hayvanat bahcesinden kacan arkadaslara gerekeni yapsana :).. kafesleri iyi yapmiyorlar baksana evrimini tamamlayaman mahlukatlar kolayca kaciyor 8)

All times are GMT +3. The time now is 00:16.