![]() |
Erbakan bu sözleri söyledi mi?
Zaman birkere hükümete destek olduğu yok (çok az var ama orası ihmal edilmiştir) ancak vakit desteğini görmeyen yok.Gzt dediğin böyle olur
destek isteyen mi var gerçekleri yazsın yeter ! İsteyen istediğini alır bırakalım tirajlar konuşsun kimsenin alnına silah dayamıyoruz şunu alın diye. vakit okurları bu yaklaşımla biraz zor fetheder gönülleri bu sözleri her duyduğumda vakitten uzaklaşıyorum buyrun okuyun gazetenizi. |
˙·٠٠•● Tartışma varda haberimiz mi yok nerede o muhalif provakatörler ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
ben o yazıdan bunu kesinlikle anlamadım...gazeteyi ve tüm okurları geçtim sadece benim üzerimdeki hakkı bile nasıl ödeyeceğini düşünmüyor musun? |
Alıntı:
sonra doğru habere bakarım BU İKİSİ OLMAZSA OKUMAM. zaman ilk maddede kaybetti. VAKİT GZT NE ZAMAN YALAN YAZDI HEP DOĞRUHABER YAPTI. |
Alıntı:
Sizin gibilerin cigerini bilirim,amaciniz belli üzüm yemek degil o yüzden burada ne yazsak bos ha sana anlatmisim, ha duvara siz ezberlediginiz seyleri yapistirip duracaksiniz, biz ne desek bos! |
vakitle zamanı kıyaslamıyoruz...zamana attığın iftiraları ve damgaladığın okurlarını tartışıyoruz...farkında mıısn?
|
Herkese doğrunu kabul ettrimek zorundalığınmı var senin?Kendin söylüyosun onaylayan yine sensin...Bir yerlere çamur atmakla liderlik ele geçmez....Belki ban göre de Zaman Yapıyodur en iyi desteği..Aldınmı da biliyosun.... ;) ;)
|
bizim zaten vakitle sorunumuz yok
taraf ı da severiz zamanı da vakiti de 8) |
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Zaman gazeteside bu millet için değerli bir gazetedir Tarafsızlık ne kadar tarafsızsın Milli Gazeteyi okuyormusun sana göre oda doğru yazıyor ama bazılarına göre yalan yazıyor gelde çık bakalım işin içinden ˙·٠٠•●••٠·˙
|
All times are GMT +3. The time now is 10:41. |