![]() |
30 ile 40 arasında kalır
|
yuzde elli bir.51%
|
bir iktidar partisi oy kaybedebilir bu cok dogaldir
ak partiye oy kaybettirecek olaylarin basinda israilin gazze operosyonu geliyor, bunu dunyayi saran ve dogal olarak ulkemizi de teget gecerek etkileyen(teget gecmekte bir etkidir basbakanimizin dedigi gibi) ekonomik kriz sonra dini sahiplenen guruplarin clasmalari en son da diye bilirim ki ak partinin yerel secimlerdeki kuskunler grubu bunlar ak partinin secimde oyunun dusmesine neden olacak olan baslica sebeblerdir. ama akparti fazla oy kaybetmeyecektir 35 le 42 arasinda dusunuyorum . bu da bir zaferdir tesekur ederim |
%50 den fazla olur.Her iddiasına varım.
|
2007 koşulları ile önümüzdeki seçimin koşulları çok farklı...oylarda belirgin bir düşüşün olduğu görülüyor..aslında yerel seçim diye genelde çok çalışan akp li belediyelerin daha fazla oy alma ihtimali vardı...ama bazı illerde yaşanan olaylar bazı yolsuzluklar ve en önemlisi de halkın istemediği bazı kişilerin aday gösterilmesi oyları azaltyacaktır...
gerçi önümüzde uzun diyebilecğimiz bir zaman dilimi var seçime kadar ama bugünkü haliyle bir seçim olursa yüzde 30-40 arası bir oy alırız..bu seçimlerde adaylardan ve hizmetten çok yine sayın başbakanın ön plana çıkması söz konusu olursa oylar daha da artacaktır diye düşünüyorum.. |
http://www.illerveadaylar.com adresindeki ankete katılımlarınızı çok acil bekliyoruz. Tüm adayları seçmenlere daha iyi tanıtabilmek amacı ile kurulmuş olan sitemiz henüz çok yeni olduğu için duyurular ve tanıtım aşamasında oy oranlarında sert dalgalanmalar olmaktadır. Yapılacak daha etkili tanıtımlar, her kesimden artan oy oranları ve ziyaretçiler ile birlikte bu dalgalanmalar azalacaktır. Ayrıca sitemiz kısa bir süre sonra haftalık olarak gelen oy oranlarını anasayfadan ziyaretçilere duyuracaktır. Bu şekilde daha sağlıklı sonuçlar verebileceğimiz ve bunları sizlerle daha doğru bir şekilde paylaşabileceğimiz kanaatindeyiz. Sitemiz mesajlar bölümünden öneri ve beklentilerinizi yazabilirsiniz. Lütfen ziyaretlerinizi ve fikirlerinizi eksik etmeyiniz.
Saygılarımızla, illerveadaylar.com |
%47
%47 ile %53 arasında oy alacağımızı tahmin ediyorum. |
%40 larda alacağız tamnimce %47 yi korumak oldukça zor...
|
%10 dan az tabi bu sadece tahmin....böyle bir seçenek varsa kullanmama gibi bir dayatma olamaz ve bunun gibi düşündüğünüzü umarak bunu işaretledim;1
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:40. |