Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46790)

seva 11-26-2008 17:09

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462106)
eh, meslek icabı.. hem silmiyorlardır onlar :w:

yurtdişinda temizlik yapan erkekler kaç lira kazanıyor haberin var mı cam siliyor evi süpürüyor hali yıkıyor :güzel:

Necip Fazıl 11-26-2008 17:23

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462159)
Bakın ben şuna hiç katılmıyorum. Erkek adam şunu yapar mı bunu yapar mı?
Yapar tabi ya, ne var yani. Cam da siler, bulaşık da yıkar.

örnek beni verebilirsin :ağla: :(

bikeresinde evde yalnız kalmıştım vee
kendim yaptığım bulaşıkları yıkamak zorunda kalmıştım... :ağla:

Neşe 11-27-2008 01:18

bence bi erkeğin kalkıp cam silmesi çok yanlış tabiki hayat müşterek eşi hasta oldu acil bişey oldu ozaman amenna kadın iyse eşi cam siliyorsa çok yanlış ben yakıştırmam yani

seva 11-27-2008 01:49

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462488)
bence bi erkeğin kalkıp cam silmesi çok yanlış tabiki hayat müşterek eşi hasta oldu acil bişey oldu ozaman amenna kadın iyse eşi cam siliyorsa çok yanlış ben yakıştırmam yani

iyi Peygamber Efendimizin eşine yardım etmesi de mi yanlış nütfen çarpıtma

Neşe 11-27-2008 01:50

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462507)
iyi Peygamber Efendimizin eşine yardım etmesi de mi yanlış nütfen çarpıtma

çok alakasız bi cümle kurmuşsun ozamn sen evlenince evde otur eşin camları silsin

seva 11-27-2008 01:54

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462508)
çok alakasız bi cümle kurmuşsun ozamn sen evlenince evde otur eşin camları silsin

çok alakalı tabi silecek ben bütün işleri birden yetiştirememki

Neşe 11-27-2008 01:55

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462512)
çok alakalı tabi silecek ben bütün işleri birden yetiştirememki

ya canım düşünsene eşin akşama kadar başkasının işinde çalışıyor ve yoruluyor o geldikten sonra sen ona nasıl kıyıpta sildiricen anlamıyorum ki....

seva 11-27-2008 02:04

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462514)
ya canım düşünsene eşin akşama kadar başkasının işinde çalışıyor ve yoruluyor o geldikten sonra sen ona nasıl kıyıpta sildiricen anlamıyorum ki....

yorucu işlerde çalışan biriyle evleneceğimi kim söyledi size acaba..

kıyıp kıymamakla ne alaka...

bak meselePeygamber Efdimiz s.a.v ev işlerinde eşine yardım eden kendi işlerini sökük dikiş vs gibi işleri bile kendi yapan ,teheccüde kalkmak için bile eşinden izin alan mükemmel bir insandır, insan-ı kamildir...

Erkek

Neşe 11-27-2008 02:07

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462518)
yorucu işlerde çalışan biriyle evleneceğimi kim söyledi size acaba..

kıyıp kıymamakla ne alaka...

bak meselePeygamber Efdimiz s.a.v ev işlerinde eşine yardım eden kendi işlerini sökük dikiş vs gibi işleri bile kendi yapan ,teheccüde kalkmak için bile eşinden izin alan mükemmel bir insandır, insan-ı kamildir...

Erkek

çok büyük konuşuyorsun sen hasta olunca tabi eşin yardım edicek ama sen iysen ona ne gerek var ki? o zaten akşama kadar çalışıyor bide cam silmekle mi uğraşıcak....

seva 11-27-2008 02:12

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462519)
çok büyük konuşuyorsun sen hasta olunca tabi eşin yardım edicek ama sen iysen ona ne gerek var ki? o zaten akşama kadar çalışıyor bide cam silmekle mi uğraşıcak....

Neden bir erkeğin kendine yetiyor olabilmesi erkekleri rahatsız eder ki.Hep birine bagımlı yaşamak erkeklerin çok hoşuna gidiyor sanırım.Birisi kıyafetlerini yıkamadan ütülemeden giyemezler.Açlıktan ölselerde 1 yumurta kırıp yiyememek çokmu erkeksi geliyor =)

All times are GMT +3. The time now is 05:59.