Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

ATmaCA53 06-09-2009 16:03

Alıntı:

P.ÇDenizBaykal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 633824)
ismimden yanlış anlaşılmasın açılımı
Pantolonlu çocuk Deniz Baykal demek :):):)

bencede sen yine admin tarafından ismin değiştirilsin ne malum dava açarlar yoksa :hihi2: ayrıca aramıza hoşgeldin kardeş ;)

ATmaCA53 06-09-2009 16:07

Alıntı:

P.ÇDenizBaykal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 633834)
abi olmaza böyle bişey ya bakkalda görddüm o baykal gene başbakan neymiş türkiye batıyormuş baişbakan bize sayın deyin diyormuş ounn derdindeymiş salaklar kardeşim yhaa amerika batıyor kriz den bizimkilerde Krizin K si var allaha şükür edecekleri yerde günahsız başbakana laf savuruyorlar olmaz abicim yha

onların işleri güçleri yok boş insanar, onların tek işi ak partiye hakaret edeceksin, halkı yıldıracaksın gibi tek işleri güçleri bunlar, ülkeye bir çivi çakmamışlar.

MAÇKA 06-17-2009 16:09

ya ben de bi şeyler söylemek istiyorum Recep Tayyip Erdoğan ı niçin seviyorsun deniliyor sen gitmişsin yok Melih Gökçek diyorsun(bilgi müdavimi) ne alaka şimdi soru ile ayrıca saadet partisi yada diğer partilere verdiğiniz her OY Akpartinin oy sayısının düşmesine neden oluyor .O y kullanırken bunu da düşünmenizi İSTERİM

mhmt_emr 06-22-2009 00:40

recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...

ATmaCA53 06-22-2009 14:32

Alıntı:

mhmt_emr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 641235)
recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...

klavyene sağlık +1

HüseyinBursa 06-22-2009 18:06

halkçı olduğu için.Tiyatro yapmadığı için...

rıfat gökalp 09-01-2009 05:52

statik düzene karşı savaş vermesi
reformcu ve yenilikçi politika izlemesi
halkçı,vatansever ve dindar olması
demokratik ve özgürlükçü duruşu
samimi ve dürüst tavrı vs...

R.Tayyip Erdoğan,Türkiye'nin başına gelen en büyük nimettir !
Allah(cc) yar ve yardımcısı olsun !

sabiş 09-10-2009 13:17

istanbul büyük şehir belediye başkanı olduğunda tanıdım kendisin.Ben karizmasını,Türkiye cumhuriyetine yakışan lider olduğunu ve en ön önemliside içi dışı bir olduğu için seviyorum.Ne kadar yadırgansada ben ondaki kasımpaşalığı seviyorum.Benim için ak partinin önemi onunla başlıyor o varsa varım yoksa yokum.

Ak_Urfalı 10-07-2009 13:17

ya nediyim ben en kısa bir örnek versem olurmu... nasılki bizim harranda tarla çorak toprak bir damla suya muhtaçken fıratın rahmeti can verdiysse bu topraklara...sayın başbakanımızda bize kendimizi hatırlattı geçmişizde iyi şeyleri unutturmadı kötü şeyleri unutturdu...onun için neler yapsak azdır...ama gel görki elimizden bir oy vermek geliyor sadece ?

TRend 07-28-2010 01:09

şahsi fikir ve düşüncelerimi en iyi yansıtan, duruşuyla ve kararlılığıyla ülkemiz ve milletimiz için en iyiyi yapacağına inandığım, dünyada nadir bulunan bir lider olduğu için destekliyorum.

All times are GMT +3. The time now is 05:49.