Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Ailenizden kac oy verildi ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92231)

redyellow 08-14-2009 16:58

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656260)
abi sizi sevmesem veya bir başkası yazsa çok ağır birşey yazardım valla :w:

aman ha:) kızacağını bildğim için takılmak istedim.

benimkisi bir espriydi, ağır şeyler yazılmaz böyle şeylere.

sen de bana "sen akpye oy vermişsindir" de ödeşelim:)

hipermuhafazakar 08-14-2009 17:08

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656269)
benimkisi bir espriydi, ağır şeyler yazılmaz böyle şeylere.
sen de bana "sen akpye oy vermişsindir" de ödeşelim:)

estağfurullah, siz gördüğünüz bir çok güzel değere istinaden en doğru seçimi yapmışsınızıdır şüphesiz

hipermuhafazakar 08-14-2009 17:21

Alıntı:

YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656280)
Nasıl bir yönetim var sizin evde sevgili Kardeşim .. Rejim tehlikede bence , özgürlüğün bu kadarı da olmaz..MHP li abiniz , CHP li babanız ve siz Ak partilisiniz nasıl geçiniyorsunuz çok merak ettim ilginç bir durum . Sosyal hayatın bir çok karesinde farklı parti mensupları ile bile bir araya gelsek birbirimize en fazla yarım saat tahammül edebiliyoruz. Hoş bir mozaik mevlam inşaALLAH senin etkin ve donanımın ile onları AK parti catısı altında toplar.. REdyollow abimiz yapmış bir latife rüzgarı az da bir estirelim seni her zaman böyle sakin bulamayız..

ooo bizim evi özellikle haberleri izlerken bizi bir görseniz :w: babam ilkokul mezunu, SÖZCÜ gazetesi okuyan, Tayyip Erdoğanı TV de görür görmez küfürü basangillerden :) abimde onun yarısının yarısı gibi birşey.. ben hipermuhafazakar :) NE KADAR HEYECAN VERİCİ BİR ÜÇLÜ OLUYORUZ BİR BİLSENİZ :w:

ben kime sakin olmam gerektiğini kime gürlemem gerektiğini biliyorum abi, siz rahat olun ;1

redyellow 08-14-2009 17:23

Alıntı:

YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656280)
Nasıl bir yönetim var sizin evde sevgili Kardeşim .. Rejim tehlikede bence , özgürlüğün bu kadarı da olmaz..MHP li abiniz , CHP li babanız ve siz Ak partilisiniz nasıl geçiniyorsunuz çok merak ettim ilginç bir durum . Sosyal hayatın bir çok karesinde farklı parti mensupları ile bile bir araya gelsek birbirimize en fazla yarım saat tahammül edebiliyoruz. Hoş bir mozaik mevlam inşaALLAH senin etkin ve donanımın ile onları AK parti catısı altında toplar.. REdyollow abimiz yapmış bir latife rüzgarı az da bir estirelim seni her zaman böyle sakin bulamayız..

Teşekkürler yalçın bey:)

redyellow 08-14-2009 17:23

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656288)
ooo bizim evi özellikle haberleri izlerken bizi bir görseniz :w: babam ilkokul mezunu, SÖZCÜ gazetesi okuyan, Tayyip Erdoğanı TV de görür görmez küfürü basangillerden :) abimde onun yarısının yarısı gibi birşey.. ben hipermuhafazakar :) NE KADAR HEYECAN VERİCİ BİR ÜÇLÜ OLUYORUZ BİR BİLSENİZ :w:

ben kime sakin olmam gerektiğini kime gürlemem gerektiğini biliyorum abi, siz rahat olun ;1

Allah sana o evde sabır versin, senin işin çok zor be kardeş.

CHPli baban neyse de mhpli ağbeyin konusunda sana kolaylıklar dilerim:)

hipermuhafazakar 08-14-2009 17:27

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656291)
Allah sana o evde sabır versin, senin işin çok zor be kardeş.

CHPli baban neyse de mhpli ağbeyin konusunda sana kolaylıklar dilerim:)

abim forumlarda gördüğünüz veya Bahçeliye bağımlı MHP'lilerden değildir. o sadece MHP'ye oy verir ve sürekli AK Partiyi yarı bilgisiyly eleştirir babamı gaza getirir.. evimizin selameti sağlar, haberler çıktığında babam ve ben oradaysak hemen kanalı değiştirir :w: o babamla olan 6454567465 tane siyasi münakaşamızı kavgaya dönüşmesine ramak kala bitirmiştir :)

dilekleriniz için teşekkür ederim

çalıkuşu 08-14-2009 19:42

bizim evde 4 oy kullanıldı babam hariç hepsi akpartiye galiba babam ahde vefa diyerek saadete verdi vazgeçiremedik kararından...babaannemde hangisine atacam dedi dedikki babaanne ampul nerdeyse onu mühürle:Doda tamam guzum dedi verdi akpartiye...
ama erkek kardeşim bidahaki seçimlerde oy kullanacak korkarımki mhp ye verecek

Rafugee 08-14-2009 21:18

bizim evden 5 kişi Ak Partye verdi,oy verebilenlerin hepsi oluyo bu:)aile apartmanı olduğu için hepsini sayarsak,13 ediyo şimdilik:hihi2:

DEPREM 08-17-2009 21:19

böyle sorular bana hep saçma gelmiştir genelde sorulmaz biliyorum herkest özgürdür genede

DadaşAkp 11-18-2009 15:30

her gün bir kişi üye oluyor AKpartili oluyor Rabbim verilen oyları boşa cıkartmasın diliyorum AKpartilerimize

All times are GMT +3. The time now is 11:43.