![]() |
motor teklemeye devam ediyor..
|
arkadaşalar kurumların, partilerin, vs.. suçu olmaz bunları yönetenlerin
idare edenlerin suçu olur ancak Fenerbahce gibi veya diğer büyük takımların suçlu gibi gösterilmesi yanlıştır..suçu olan varsa yargıda ispatlanırsa cezasını çeker ama milyonların gönül verdiği oluşumlar,kurumlar suçlu ilan edilmez..edilmemeli... |
adam genç hanım aldı yav...
nereye ölüyor :D |
Gol: Dakika 61 Gabric
Trabzonspor takımı öyle bir şerefli takımdır ki, kiralık verdiği futbolcusuna kendi takımına karşı oynayamaz maddesi koydurmaz ve o futbolcusundan yediği gole bile gurur duyar. Çünkü alın terine ve emeğe saygılıdır. http://www.facebook.com/video/video....62244&comments Araştırın çok daha derinlere inin. Belki daha şerefli mücadelelerimizi ortaya çıkartırsınız... |
Alıntı:
|
|
17 kez şampiyon olup 19 kez kutlayan tek takım. Fenerbahçe :)
|
Dönerzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçda incelenen maçlar arasında ama konuşan yok...
Bu operasyonun adı şike operasyonu değil Aziz ıldırımı bitirme operasyonudur... Senelerce GS ye yatanlar şimdi alınterinden bahsediyorlar, hadi ordan ya... |
Alıntı:
koca fener aziz yıldırımamı bağlı... anlamıyorum yahu... Azizbahçe olmuş fenerbahçe... |
adam yıne hastaneye gıtmıs cakma haberal oldu gecmez ergenekon taktıkleri :)
|
anaa...
cartmanda sorumlu olmuş la... hayırlı olsun paşam... southparkta bi ıslatırız... |
Alıntı:
uzun surmez belki ama az da olsa bir katkım olsun istedim :) |
bak bak cool tavırlara bak :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eee cartman, serhat dersanesine gitmenin faydalarini görüyor :D
hayirli olsun kardesim :) |
Alıntı:
akifmi o yoksam :) |
su fenerlilerde herhalde yalniz kalma fobisi var illaki bank asyaya giderken yanlarinda birini götürmek istiyor :)
|
yok uzun muhabbet boş ver :)
hacı sende nurculuk varmı bi çıtlat bakam... |
Alıntı:
|
Alıntı:
hangi baba 16 çocuğunu bırakıp gitmek ister :/ |
yok hacım ya yurtlarında kalmak istedim şutladılar :) bazı noktalarda eleştirsemde anadolu yiğtilerine hayranım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dedin yeter... |
Alıntı:
onu birakda tavsanli-fener macina gidersin degil mi ;D;D |
Alıntı:
|
yavuz konuyu dağıtma..
|
Alıntı:
bunu demekle nurcu oluyorsak yeter :) |
Alıntı:
benim okul bitiyor 20 ağustos itibariyle inşAllah :) ama benim bank asyada sağlam takımım var... semtimin takımı güngören belediye... o maç kaçmaz... |
Alıntı:
değilsinde hangi anti yada nötr de değilsin... ;D |
şakirtlerin en büyü kim? vaya ilklerden?
|
harbi la o derbi kacmaz bence sen simdiden kombineyi ayir :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hacım bak cok sakin bir insanımdır ama doku uyuşmazlıgı hep olmustur bilesin :) |
size bir tüyo...
onurcan olabilir... |
Alıntı:
trabzon maçına gidicem söz mavera :) galibiyetten sonra foruma stadın resmini koyucam ;D |
Alıntı:
biyigin var mi? kumas yada kot pantolon? gözlüklerin var mi? saclarin uzun mu? maklubeyle aran nasil? hakan sükürü nasil bilirsin :) |
soruları kes...
çık aradan... himmet nedir ? istişare nedir ? cevap alayım... |
Alıntı:
kot gozluk kısa pilavsız tavuk daha guzel şaban tam :) |
Alıntı:
hocanın dedigini yapma :) |
All times are GMT +3. The time now is 14:11. |