![]() |
Alıntı:
Takanlar oldu oluyor ve olacak... |
bilmem kim takar, kim takmaz.. halep orada arsinda burada.. böyle samimi, halis niyetle yapilmis bir organizasyona kim gölge düsürmeye calisirsa fesattir, hasettir ve artniyetlidir..
|
ben takmadım takmıyorum takmayacağım
Bi halt olmaz isteyen konuyu kitleyebilir msn facebook kimse karışamaz her türlü olacak buluşma |
haa benden izin aldınızmı..? gençler ben sizin abinizim...
|
isteyen istediğini desin...
ipleyen varmı ona baksın hele bi... |
panpalar...
yani birleşip sendika felan kurarsınız sonra grev mrev yaparsınız diye yasak olm ben biliyom... bide aşk-meşk muhabbeti felan olabilirmiş... la ahmet sana aşık olmam dimi ben...;D |
Alıntı:
|
ibrahim abi panpis muhabbetlerinden üzerine bu soru geldiya ben artık gelmem o buluşmaya :)
Ne yapacaksınız la siz sabah buluşup :) |
Alıntı:
Sonra artık napıcaksak...;D Napcaz olm Otogar'da buluşur geçeriz buluşacağımız yere dolanırız biraz falan filan işte...;D töbe töbe napabilir iki erkek...;D |
kimse dert etmesin..
hiçkimse gelipte bbu konuyu kitleyemez, rafa kaldıramaz... he kaldırırmı... forumda kendisi yazar kendisi okur... yanına akifi veririrz dertleşirler... |
Alıntı:
|
Ağalar gidilecek yer kesin olarak belirlendi mi? 10 gün kaldı...
|
beyler üzülerek söylüyorum beni listeden siliverin...
maalesef işten izin alamadığım için gelemiyorum... kalkıpta organizasyonu bir gün öncesine yada bir gün sonrasına alında diyemem... size iyi eğlenceler dilerim... |
Alıntı:
|
yapacak birşey yok emre...
öncelik işimiz... |
yapacak birşey yok emre...
öncelik işimiz... |
hadi lan...
yapma be aga... |
neyse saglik olsun.. belki bekirle pazar günü görüsürüz..
|
aynen unahmedim...
pazar günü kudüs günü kutlamasına katılıyoruz furkanla... gel bizle bi iftarda o gün yaparız... |
ama ben öyle radikal eylemlerde görünmeyim :) yok söyle hosgörü sofrasi filan varsa katiliriz :D
|
gel çok hoşgörülü ortam var...
bizim mollada orada... |
BAzı arkadaşların bana sürekli '' Yoksa iftar iptal mi oldu '' yönünde soruları geliyor. Bunları çıkaranlar kim Allah Aşkına...
Bekir kafanı koparırım, önce iş değil abi :) |
Alıntı:
|
Arkadaslar iftarin iptali söz konusu degildir.. tek kiside kalsam o gün ben yerimi alacagim ama cok önemli mazareti olupta gelmeyen arkadaslar bundan sonra yok organize, yok bulusma, yok samimiyet gibi söylemlerde bulunmasin..
ayrica iftarin yeri ve tam saati cumartesi günü ortak konsensüsle belirlencekdir! |
Alıntı:
bak ben kesin gelirim çünkü cumadan memlekete gidecektim ama vazgeçtim ! 2 gün erteledim söz verdik bi kere gelecez dedik :D yapacak bişey yok o gün mü belirlenecek yer bence bkz: sultanahmet meydanı :) |
yok yer bir hafta önceden belirlencek yani iki gün sonra cumartesi.. burada belirleyecegiz hep beraber..
|
Tarihi yarımadda bir yerde buluşuruz ;)
|
taksim anitinin önünde buluslim hepimiz yakamiza kirmizi gül takalim..
|
gelecez Allahın izniyle
|
Alıntı:
en iyisi akpartiforum stickerleri bastıralım en azından reklam olur :) |
güngörene gelin...
|
Alıntı:
|
Hacı herkes gruplar haline tel teması kurdumu, tanınma sıkıntısı ortada kalmaz...
|
yav işte herkes maverayı arasın...
maverada ibodan ayrılmasın... bende nusret abinin furkanın ibonun no var... ararım zaten tanırsınız beni merak etmeyin... |
Meydandaki en uzun adamın yanına gelin işte :)
|
bence buluştuğumuz yerde akpartiforum pankartları açalım reklam olsun
veya cebit bilişim fuarında da stand kuralım :) şaka bi yana da bu haftasonu organize edelim artık bu buluşma işini yer vs. kesin olsun |
Alıntı:
başkan unahmeti dükkandanmı kaldırsak napsak... |
valla edin agalar...
benim pzartesi sınavım var... sonrası rahat... nere istiyosanız gelirim :) |
Alıntı:
Bulacaz ona bir çözüm, başka yolu yok :) |
Alıntı:
Hadi be abi ya... |
All times are GMT +3. The time now is 22:42. |