![]() |
Alıntı:
hani bayramlarda cocuklar basbakanlik koltuguna oturtulur ya seninde bugün dogum günün o halde seni sevindirmek gerekir ;D;D.. esek degilsin ya en azindan bu güzel espiriyi bos gecmezsin :karizmatik: |
içim dışım maliye oldu teşekkürler abi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
6 ekim benim doğum günüm değil ki ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
burada daha 5 ekim ;D |
Alıntı:
Avusturya'da mı doğdum la ben? hem beni ilgilendirmez, başbakanlığı verdin bana 4 yıl boyunca daha kalkmam o koltuktan ;D |
Alıntı:
adam 6 ekimde oluşturdu kabineyi, uyanık ol biraz ;D |
Alıntı:
Gerçekte otursan yapışacan demek koltuğa...;D |
Alıntı:
daha bitmedi doğum günü bebeliğin...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
koltuğu sana bırakıp da ülkemi batıramam ben ;D |
Alıntı:
fenamı devlet para bile biriktirir...;D |
Alıntı:
|
Milli Eğitim bakanı
Hearp ************** yukarıdaki mesaja cevap gibi olmuş ama değil. |
Alıntı:
senin döneminde ikili antlaşmalar olmaz. davutoğlunun stratejisi de işlemez. sana başka bi görev verilmeli ama ne :hmm |
öyle nun hanim öyle bu ikisi mahalle cesmesi önünde su bekleyen kadinlar gibi hic susmuyorlar..
isin kötü tarafi ceneleri kadar begenileri konussa suan köseydik ama mübarek cimrilikte yarisiyorlar :) |
Alıntı:
|
bugün verdim buna ben...
iki yıl uğramam olum kıymet bil peşmerge...;D |
Alıntı:
ibrahim de yıllar sonra beğeni verdi bugün. niye verdi bilmiyorum ;D bu arada ibrahimin beğenisi niye öyle yüksek. adam doğru dürüst yorum yapmıyor bile ;D hep oyunlarda, orda burda şurda. 3 cümleyi geçen yorumları pek azdır, ;D ibrahim söyle bakalım, nerden geliyor bu değirmenin suyu ;D |
murat bizim begeniler aylardir kafa kafaya gidiyor bir seninki solluyor, bir benim ki :).. birimizin farki acmasi lazim, bu böyle olmaz :)
|
Alıntı:
senin mesajlar da almış başını gidiyor. 3 yıldır forumdayım, 7 ayda benden daha fazla mesaj yazdın, bravo ;D |
Cumhurbaşkanı:Fırat
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:Noktaların Efendisi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:Unnamed İç İşleri Bakanı:Beylerbeyi Kültür ve Turizm Bakanı:adem etyemez Diyanet Bakanı:hatice Milli Eğitim Bakanı:Furkanca Bakış Maliye Bakanı:hüdaverdi Tarım Bakanı:merve Orman Bakanı:cihannur Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:minikkelebek Ulaştırma Bakanı:yalçın karaca Devlet Bakanı:özgün genç Devlet Bakanı: HaArp |
Alıntı:
|
Yavuzum sana verdiğim her beğeniyi büyük bir keyifle veriyorum (:
yine içişleri bakanı olmuşum, yavaş yavaş kapacam ben bu işi :) |
sorma ağabey...
acayip yobaz bir kabine oldu :) |
Alıntı:
ayrıca her konuyada yorumum var... tam bir forum üyesiyim...;D kıskanma çalış sende de olsun...;D |
la pesmerge ibrahim dedigin adam koskoca reyiz birakta o kadar begenisi olsun :)
|
Dikatör olucam kabine mabine istemem :evet:
mavera beylerbeyi noktaların efendisi alemdar bunların topunu da istiklal mahkemelerine cellat yapacam |
Alıntı:
ben ve mavera senin mesaj sayına ulaştığımızda sen gör bizim beğenileri, mesaj sayın bizim 2 katımızdan fazla ama beğeniler at başı ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
olm adam beni seviyor ne kıskanıyon lannn...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ibrahim abi nasil bir forum tipi biliyormusun :) hani forumlarda olur ya her haberin, her konunun altinda yorumu vardir ama yorumlari suya, sabuna dokunmaz... konu basligi Galatasaray türkiye kupasini aldi ibrahim abinin mesaji : Allah kabul etsin, Allah olmayanlarada versin Baykal chp den istifa etti Ibrahim abinin mesaji : ..... Istanbulu sel basti ibrahim abinin mesaji ; kötü olmus Memura zam yapildi ibrahim abinin mesaji : güzel olmus Almanya ya vize kalkti ibrahim abinin mesaji : bekledigim bir karar obama istifa etti ibrahim abinin mesaji : zaten gözüm tutmamisti |
Alıntı:
bu yorumlara kim beğeni veriyor onu anlamıyorum ;D |
Sayfalarca yorum yazıp napacam bilader...
Kısa kesmek mantıklıdır... En etkliliside bu... Murat yarım sayfa yazıyor... ben iki satır... ikimizde aynı şey diyoruz... ee ne gerek var yormaya kendimi...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi döktürüyorsun bugün ;D |
idareli olmayı öğrenecen...
harfler bile israf edilmemeli...:) |
| All times are GMT +3. The time now is 23:38. |