Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Sohbet Mekanı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=224)

Neşe 04-23-2008 11:55

ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI

evet ben geldim ama kimse yok.....

Eşref 04-23-2008 11:57

Bende geldim. Beşiktaşlı olsamda sezon sonuna kadar Fenerbahçe'yi tutuyor ve şampiyonluğunu destekliyorum.

Neşe 04-23-2008 11:58

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Bende geldim. Beşiktaşlı olsamda sezon sonuna kadar Fenerbahçe'yi tutuyor ve şampiyonluğunu destekliyorum.

çok saol arkadaşım ya nasılsın.....

Eşref 04-23-2008 12:00

Teşekkür ederim. Bugün çok iyiyim. İnşallah sende iyisindir.

Neşe 04-23-2008 12:01

hamd olsun napalım ya tatil yapıyoz işte.....

Eşref 04-23-2008 12:06

23 Nisan çocuk bayramı olsada her zaman büyüklerin işine yaramıştır zaten. Neyse. Ben Chelsea maçından sonra özellikle cimbomluların kıskançlık krizine girdiğini görünce, sırf tepki olsun diye maç gecesi Fener'in şampiyonluğunu destekledimi söylemiştim. Avrupa'da en başarılı olacak takım şuan Fenerbahçe. İnşallah yarım kalan avrupa işimizi yeni sezonda tamamlarız. Bunun içinde şampiyonluk şart. Fener bunu fazlasıyla hak etti.

Neşe 04-23-2008 12:07

Alıntı:

23 Nisan çocuk bayramı olsada her zaman büyüklerin işine yaramıştır zaten. Neyse. Ben Chelsea maçından sonra özellikle cimbomluların kıskançlık krizine girdiğini görünce, sırf tepki olsun diye maç gecesi Fener'in şampiyonluğunu destekledimi söylemiştim. Avrupa'da en başarılı olacak takım şuan Fenerbahçe. İnşallah yarım kalan avrupa işimizi yeni sezonda tamamlarız. Bunun içinde şampiyonluk şart. Fener bunu fazlasıyla hak etti.

süpersin ya sabah sabah morelimi yerine getirdin allah razı olsun ......

Eşref 04-23-2008 12:24

Allah hepimizden razı olsun.

politikaci 04-23-2008 18:11

Alıntı:

kendi takımından umudu kestin...şimdi fenere gidiyorsun...kısaca fener taraftarıyım desene ayrıca bnm bildiğim beşiktaşlılar galatasarayı destekler :-* ama o bildiklerimden değilmişsin :-*

politikaci 04-23-2008 18:18

Alıntı:

birazdan fenerli oldum dicek... ya niye kıskanalım bende feneri destekledim. takımından umudunu kesmiş artık. demekki sen gerçek bjk li değilsin bnm bildiğim gerçek ÇARŞI taraftarı asla başka takımlara övünçte bulunmaz. bana orda nasıl konuşuyosun burda ne diyosun...sana tekrar söleyim ben CHELSEA MAÇINDA FENERİ TUTTUM HEMDE AİLECEK FENERİ TUTTUK HER GS LİYİ AYNI KFEYE KOYMUCAKSIN

All times are GMT +3. The time now is 07:22.