Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131314)

Feride 07-05-2010 18:34

Sevgili siyahgül teşekkürler..:gül:

HaArP 07-05-2010 18:36

Allah c.c. Razı Olsun siyahgül kardeşim utandırıyorsunuz...

Terennüm 07-05-2010 18:36

En Sabırlı Üye: Gönülden.Kara eşref,Yalçın Karaca,Adem Etyemez

En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Adem Etyemez,HaArP

teşekkür eder saygılarımı sunuyorum...

El Emin 07-05-2010 18:38

Teşekkür ederim.

İntifada 07-05-2010 18:38

En iyi İmza: Akıncı 34
En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit Ak,Kübra,Akıncı 34

teşekkürler siyah gül 07

İntifada 07-05-2010 18:43

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764728)
En Aktif Üye: .......akıncı, faruk arslan, ezel,hudaverdi,furkan,unnamed, galevera vuslata hasret,Almi

En Daimi Üye: .......akıncı,vuslatahasret, unnamed, hudaverdi, ezel,

En Paylaşımcı Üye: .......siyahgül, gönülden, minikkelebek, ak-ümit, ertuğrul özgül ezel akıncı,vuslata hasret furkan faruk arslan,Hatice

E

En Efendi Üye: .......Tabiki noktaların efendisi :) , akıncı, furkan, ayyıldız,aksevda, kübra,feride,Almi, ak-fırtınası

En iyi Yorum yapan Üye: .......ukba , redyellow, galevera,nun, ayyıldız,noktaların efendisi,murat,fırat, akıncı, vuslata hasret, ayyıldız.rizeli.Almi, seyyah
depare

En Kendine güvenen Üye: .......ezel, hudaverdi ,akıncı ,furkan ,vuslata hasret ,Almi ,minikkelebek ak-ümit

Yaklaşık 2 yıldır ilk kez EN hazırladım baya zor oldu unutuklarım varsa hakkını helal etsin.Objektif olmaya çalıştım:)

Allah razı olsun sayın abim...
Onur duydum ...

EZEL 07-05-2010 18:49

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762815)
En Ciddi Üye: BenHur, depare, TYH, EZEL, Adem Etyemez, Ertuğrul ÖZGÜL, gönülden, FarukARSLAN, siyah gül 07, OTTOMAN

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762955)
En Ciddi Üye:Fırat,Ertuğrul Özgül,Ezel
En iyi Yorum yapan Üye:Ezel,Noktaların Efendisi,Furkanca Bakış

Alıntı:

akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763039)
En Paylaşımcı Üye: Duygu Seli, gönülden, Hatice, Ottoman, Ertugrul Özgül, Akinci34, Ezel, Faruk ARSLAN, Ümit AK

En Efendi Üye: Ezel, Seyyah, Akinci34, Furkanca Bakis, rizeli, redyellow, Yalcin KARACA, Erhan KARACA, Faruk ARSLAN, bariscan, M-U-R-A-T, tabi ki Noktalarin Efendisi

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763526)

En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Ak Gurbetçi, Ezel

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763630)
En Aktif Üye: akıncı34, ezel, ottoman, hüdaverdi

En iyi Yorum yapan Üye: galavere, feride, murat, ay yıldız, adem üstat, benhur, ezel..

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764351)
En Çok Rastladığınız Üye: ay yıldız , akıncı , unnamed , ak gurbetçi , Hüdaverdi , ezel , novek (bizi , forumu pek sever)

En Milliyetçi üye: Feyza , Ezel

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764728)
En Aktif Üye: .......akıncı, faruk arslan, ezel,hudaverdi,furkan,unnamed, galevera vuslata hasret,Almi
En Ciddi Üye: .......ukba, redyellow,noktaların efendisi,ezel,fırat, murat, seyyah, hatice, galevera

En Daimi Üye: .......akıncı,vuslatahasret, unnamed, hudaverdi, ezel,

En Bilimsel üye: ......faruk arslan .ezel,ertuğrul özgül ve ottoman

En Kendine güvenen Üye: .......ezel, hudaverdi ,akıncı ,furkan ,vuslata hasret ,Almi ,minikkelebek ak-ümit

Bazı enlere fikren katılmasamda Bana enlerinde yer veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum .:saygılar:

xhidayet 07-05-2010 18:59

Sukut-u hayale uğradım..
Ne adımız var..
Ne tozumuz ..
Ne dumanımız..
Suya yazı yazmak diye buna diyorlarmış meğer...

Tüm üyelere teessüflerimle :(

Ukbâ 07-05-2010 19:04

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764891)
Sukut-u hayale uğradım..
Ne adımız var..
Ne tozumuz ..
Ne dumanımız..
Suya yazı yazmak diye buna diyorlarmış meğer...

Tüm üyelere teessüflerimle :(

Öyle deme abi ya biz bile sürekli yorum yaptığımız halde listede olamıyoruz. Sizde gündelik telaşlarınız arasında bu ay pek yoksanız doğal olarak unutuluyorsunuz yoksa genelde unutlmaya imkan yok. Birde liste hazırlamak hakikaten güç en samimi dostlar bile unutuluyor.:gül:

xhidayet 07-05-2010 19:12

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764895)
Öyle deme abi ya biz bile sürekli yorum yaptığımız halde listede olamıyoruz. Sizde gündelik telaşlarınız arasında bu ay pek yoksanız doğal olarak unutuluyorsunuz yoksa genelde unutlmaya imkan yok. Birde liste hazırlamak hakikaten güç en samimi dostlar bile unutuluyor.:gül:

Yine de bir gönül kırıklığı oluştu..:şaşkın:

All times are GMT +3. The time now is 19:29.