Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Delilin NuR 08-29-2010 17:33

Alıntı:

bir agiz tadiyla ironi yaptirmiyorsunuz ha :) koskoca dediysek benden kilolu onu kastettik :)
Söylemedim farzedin o zaman ... :)

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792436)
Siz işin espirisini hala öğrenmediniz demi ya hu forumda koskoca konular devrildi bir tanesini de mi yakalayamadınız ;D

Yakalayamamışım demek, baksana rezil oldum ...:)
Artık bir kaç yıl yorum yaparmıyım bilemiyorum ... :)

El Emin 08-29-2010 17:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792445)
sansini zorluyorsun, farkinda misin :)

Ciddi misin abi öylemi yapmışım..:) Yeminle hiç farkında değilim :D Ne yapayım yalçın abiye olan hırsımı burada döküyorum bende :D

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792446)
Söylemedim farzedin o zaman ... :)

Yakalayamamışım demek, baksana rezil oldum ...:)
Artık bir kaç yıl yorum yaparmıyım bilemiyorum ... :)

:) Hesap adresimi vereyim msneden 100 TL nakit yollayın size işi anlatayım.;D

Mavera 08-29-2010 17:43

muhammet ya aclik basina vurdu yada hayat artik senin icin bir anlam ifade etmiyor :)

El Emin 08-29-2010 17:46

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792454)
muhammet ya aclik basina vurdu yada hayat artik senin icin bir anlam ifade etmiyor :)

:) İnsan Sarrafı :)
Abi 987654321 kilo parfümü 7 saat boyunca durmadan teneffüs etseydin sende böyle olurdun :D Üzerine birde susuzluk ;D

Hakan Özkan 08-29-2010 17:55

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792249)
bende diyorum sitede iki gündür haber eksikligi var demek ki ertugrul kardesimiz ortalarda yok..
ama abicim ertugrul gibi caliskan bir arkadasimiza bu kadar yaklasmaniz hele hele böyle cimri bir yorum yazmayla yaklasmak bile bence güzeldir..
ama bana kalsa sizi ukba abimle ayni listeye koyarim ki birbirinize panzehir olun :)

Bu kadar cimri olduğum halde Ertuğrulun peşinde olmak bile yeterli.:) ukba ile olmaktan sıkıldım artık bari listelerde olmayalım :utangaç:

Mavera 08-29-2010 17:58

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792458)
Bu kadar cimri olduğum halde Ertuğrulun peşinde olmak bile yeterli.:) ukba ile olmaktan sıkıldım artık bari listelerde olmayalım :utangaç:

orasini bilemeyecegim artik abicim :).. bildigim tek sey iki günün kaldigi ve oy farkinin cok az kaldigi böyle olunca Muhammet bile kendini bulunmaz hint kumasi saniyor haberin olsun ;D

Hakan Özkan 08-29-2010 17:58

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792432)
O zaman Yalçın Karaca+Ukba ramazan paketi yapalım ;D

Muhammed kardeş zekana hayranım. :karizmatik:

El Emin 08-29-2010 18:05

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792461)
orasini bilemeyecegim artik abicim :).. bildigim tek sey iki günün kaldigi ve oy farkinin cok az kaldigi böyle olunca Muhammet bile kendini bulunmaz hint kumasi saniyor haberin olsun ;D

:) Ne dedim ki abi :D

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792463)
Muhammed kardeş zekana hayranım. :karizmatik:

Kime çektim acaba?????????

Gönülden 08-29-2010 19:11

Hakan üsdat son dakika bu ne çıkış :) anket çok çekişmeli gidiyor Ertuğrul nerdesin :)
Evet oylarını kullanamyn tüm arkadaşlarımız oylarını kullansın inşallah...

Ukbâ 08-30-2010 11:49

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792511)
Hakan üsdat son dakika bu ne çıkış :) anket çok çekişmeli gidiyor Ertuğrul nerdesin :)
Evet oylarını kullanamyn tüm arkadaşlarımız oylarını kullansın inşallah...

Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.

Yönetim yeni liste için hazırlıklara başlasa iyi olur. Yeni üyelerin olacağı liste yarışmaya çok daha farklı hava katacak gibi. Hayırlısı artık.

All times are GMT +3. The time now is 03:26.