Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20593)

politikaci 04-16-2008 20:35

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?

Alıntı:

alibeyatanlar Nickli Üyeden Alıntı
inadına sol inadına baykal kemalizm istiyoruz

yaburası beyinsel engellilerin websitesi değil yanlış yazmışsın sen

BaDe_EsNa 04-16-2008 20:39

Alıntı:

alibeyatanlar Nickli Üyeden Alıntı
inadına sol inadına baykal kemalizm istiyoruz

madem inadına onları istiyorsun niye bu sitedesin onların sitesi yokmu kardeşim oraya git hayatta parazit olmaktan başka ne işe yarıyorsunuz ki zaten siz

parabol 04-16-2008 20:45

Bana chpyı savunanla solcuyla tarışıyrım ve kaale alırım..ama bana Baykal diyen bir adamla hayatta muhattap olmam çünkü donanımsız hiç bir siyasi bilgisi olmayan gündemi bile takip etmeyen salak bir adamdır benim gözümde....

Kemalist59 04-16-2008 21:14

Öncelikle politikacı kullanıcı adlı arkadaşımdan özür dilerim herkezin çnünde kesinlikle ben ona hitaben yazmadım ama bu dikkatsizliğim buna sebep olduysa özür dilemek görevimdir.O anda düşüncem şu idi Kanal Türke bakarken Politikacılar dedi bende kendi klendime dalga geçtim siyasi değiller dedim.O anda bu mesajıma yansıttım.Art niyetim yoktu.Tekrar buna sebep olduğum için özür dilerim.

politikaci 04-16-2008 21:19

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle politikacı kullanıcı adlı arkadaşımdan özür dilerim herkezin çnünde kesinlikle ben ona hitaben yazmadım ama bu dikkatsizliğim buna sebep olduysa özür dilemek görevimdir.O anda düşüncem şu idi Kanal Türke bakarken Politikacılar dedi bende kendi klendime dalga geçtim siyasi değiller dedim.O anda bu mesajıma yansıttım.Art niyetim yoktu.Tekrar buna sebep olduğum için özür dilerim.

Herkesin içinde söliyim bnence ora kesinlikle bana hitaben bir yorumda bulundunuz. nese iş işten gçmiş

LüGaT 04-16-2008 21:22

Kemalist Bey/Hanım'a tevazusundan ötürü teşekkürler. :-*

Kemalist59 04-16-2008 21:28

Tekrar özür dilerim isterseniz yöneticilere söyleyin benim iznim var mesajımı silebilirler...
Bey.....

isimsiz 04-19-2008 00:58

Alıntı:

kemalali Nickli Üyeden Alıntı
Yazılan mesaj Türkçeye hakaret sayılabileceğinden tarafımdan silinmiştir... ( Nusret )

bence en iyi siyasetci tayyip değil ama inanın bana baykaldan daha başarılı ve daha iyi siyasetci. sayın baykal kaç kere iktidar olmuştu bir hatırlatır mısınız? tam hatırlayamadımda :D :D hı ama en iyi politiacı işte o baykal iyi sallıyor.tabi çamıur atma konusunuda es geçmemek lazım onuda çok iyi yapıyor. :D

Benide_Kapatın 04-19-2008 01:14

cumhuriyetci mi gelmiş,

yazıların çok benziyo hoşgeldin tekrar.

cihan24rte 04-19-2008 13:27

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan
başka isimler yazanları merak ediyorum gercekten..mesut yılmazı bile sölemiş biri.alparslan türkeşi koymaları bile yanlış.

All times are GMT +3. The time now is 03:31.