![]() |
Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Alıntı:
Bence milli görüs böyle karektersiz insanlari temizlemeli bunlar Müslümaniz diye dolaniyorlar ama yalan, dolan, iftira, karalama ne varsa atiyorlar ne adina iki tane oy adina!... O yüzden de halk bu gibi gereksiz insanlar yüzünden sp yi cezalandiriyor!.. |
Gereksiz kisilerin, gereksiz mesajlari silinecektir..kisacasi "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan giceceksin" ;) ya bu forumda saygili yazilar yazacaksin yada yol alacaksin ;)
|
Alıntı:
Bakın bu konuda ki arkadeş bence milli görüşçü değil tam aksine CHP'li gibi tavırları var...(: |
Emre bu tiplerin argümanlari ayni benim gözümde böylelerin chp lilerde den farki yoktur cünkü böyle tiplerde ayni chp liler gibi cikarcilar, kiskanclar ve sadece demogoji yapiyorlar
|
ben ülkücüleri ve saadetçileri S E V E R İ M..onlara laf yok: )Bunu herkes bilir..:::::::)))
|
Alıntı:
bilmem mi muratcim :)..onlar seni sevmiyor ama nedense :) |
Alıntı:
neden acaba?Bak ne kadar üzüldüm.. Onlar benim eski dava arkadaşlarım... Tüh..Bir düşüneyim ne yaptım ben ya vah ki vah. |
Konu hakkinda yorum yapan pravakatörülerin gereksiz mesajlar silinecektir!..Banlanan 10 larca nickiyle terbiyesizlik yapanlarin "hodri meydan" demesi gibi komik bir durum olmaz..
Eger terbiyesizlik yapmasaydin, millete hakaret etmeseydin ilk actigin nickle devam ederdin ;) |
Alıntı:
|
Birileri bize isimizi ögretmesin 8).. emre arkadsimiz az bile demis..bu konuya yorum yapan arkadas gibi haset arkadaslar cirkeflestigi zaman ne diyeceklerini sasiriyorlar ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 18:58. |