Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26801)

Demokrat 05-15-2008 00:03

Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan Hoca gerçekten değerli bir şahsiyetti ama onun öğrencilerinin bu kadar ahlaksız olabileceğine inanamıyorum...

Adamların her hareketinde cıvıklık, ahlaksızlık ve saçmalık var...

Evet emre üzüldügüm noktada bu ben milli görüse her daim minnet borcluyum, burada bile onlarin camiisinden cikmiyorum ama böyle terbiyesiz, ahlaksiz, kisiliksiz insanlar yüzünden milli görüsün ismi lekeleniyor..
Bence milli görüs böyle karektersiz insanlari temizlemeli bunlar Müslümaniz diye dolaniyorlar ama yalan, dolan, iftira, karalama ne varsa atiyorlar ne adina iki tane oy adina!...
O yüzden de halk bu gibi gereksiz insanlar yüzünden sp yi cezalandiriyor!..

Demokrat 05-15-2008 00:05

Gereksiz kisilerin, gereksiz mesajlari silinecektir..kisacasi "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan giceceksin" ;) ya bu forumda saygili yazilar yazacaksin yada yol alacaksin ;)

ENGİNEER 05-15-2008 00:05

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Erbakan Hoca gerçekten değerli bir şahsiyetti ama onun öğrencilerinin bu kadar ahlaksız olabileceğine inanamıyorum...

Evet emre üzüldügüm noktada bu ben milli görüse her daim minnet borcluyum, burada bile onlarin camiisinden cikmiyorum ama böyle terbiyesiz, ahlaksiz, kisiliksiz insanlar yüzünden milli görüsün ismi lekeleniyor..
Bence milli görüs böyle karektersiz insanlari temizlemeli bunlar Müslümaniz diye dolaniyorlar ama yalan, dolan, iftira, karalama ne varsa atiyorlar ne adina iki tane oy adina!...
O yüzden de halk bu gibi gereksiz insanlar yüzünden sp yi cezalandiriyor!..

Ahmet abi ben burada camiye gittiğimde orada eski milli görüşçüler var çok iyi insanlar.Yani temiz kalpliler.Ama bu siteye gelenler ne kadar içi nefret dolu anlamıyorum...Acaba bunlar CHP'li felanda mahsustan mı böyle davranıyolar..Hani birbirimize düşürmek için...

Bakın bu konuda ki arkadeş bence milli görüşçü değil tam aksine CHP'li gibi tavırları var...(:

Demokrat 05-15-2008 00:08

Emre bu tiplerin argümanlari ayni benim gözümde böylelerin chp lilerde den farki yoktur cünkü böyle tiplerde ayni chp liler gibi cikarcilar, kiskanclar ve sadece demogoji yapiyorlar

murat kurt 05-15-2008 00:12

ben ülkücüleri ve saadetçileri S E V E R İ M..onlara laf yok: )Bunu herkes bilir..:::::::)))

Demokrat 05-15-2008 00:13

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
ben ülkücüleri ve saadetçileri S E V E R İ M..onlara laf yok: )Bunu herkes bilir..:::::::)))

bilmem mi muratcim :)..onlar seni sevmiyor ama nedense :)

murat kurt 05-15-2008 00:16

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

bilmem mi muratcim :)..onlar seni sevmiyor ama nedense :)

Aa bunu ilk senden duyuyorum,

neden acaba?Bak ne kadar üzüldüm..

Onlar benim eski dava arkadaşlarım...

Tüh..Bir düşüneyim ne yaptım ben ya vah ki vah.

Demokrat 05-15-2008 00:17

Konu hakkinda yorum yapan pravakatörülerin gereksiz mesajlar silinecektir!..Banlanan 10 larca nickiyle terbiyesizlik yapanlarin "hodri meydan" demesi gibi komik bir durum olmaz..
Eger terbiyesizlik yapmasaydin, millete hakaret etmeseydin ilk actigin nickle devam ederdin ;)

Ayşe_Berra 05-15-2008 00:18

Alıntı:

Bu yüzden hiç sevmiyorum sanırım milli görüşcüleri... hem kendilerini hem de dava dedikleri şeyi yerden yere vuruyor, basitleştiriyorlar...

Demokrat 05-15-2008 00:20

Birileri bize isimizi ögretmesin 8).. emre arkadsimiz az bile demis..bu konuya yorum yapan arkadas gibi haset arkadaslar cirkeflestigi zaman ne diyeceklerini sasiriyorlar ;)

All times are GMT +3. The time now is 18:58.