Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Kaç yaşındasınız ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2784)

romakudüs 01-22-2008 18:37

Kaç yaşındasınız ?

18

EpiVaTeS 01-22-2008 18:39

Kaç yaşındasınız ?

27

burze 01-22-2008 22:57

Kaç yaşındasınız ?

bugun benim dogum mgünüm 22 bittti sanırım

esma_ 01-23-2008 01:02

Kaç yaşındasınız ?

daha 18.................

sadeceali 01-23-2008 16:51

Kaç yaşındasınız ?

daha mı...memnun değilsin galiba...bide 40 olduğunu düşün.... :D

esma_ 01-23-2008 19:55

Kaç yaşındasınız ?

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
daha mı...memnun değilsin galiba...bide 40 olduğunu düşün.... :D

hocam çoluk çocuk muamelesi görüyoruz ya, sızlanmam ona........

sadeceali 01-24-2008 16:00

Kaç yaşındasınız ?

hmm anladım o zaman... :D

Üç mevsim 02-29-2008 20:32

Kaç yaşındasınız ?

22 Murat trabzon (ozgun_genc)

Vay bee.. 17 Murat Trabzon yazdığımı hatırlarım buralara (gerçi o zaman bu site yoktu, o yaşlarda daha çok sohbet odalarına takılıyorduk.

Hatırlamışken yazayım, hatta moderatör böyle bir ankette yapılabilir. (ilk girdiğiniz site hangisidir?)

İlk girdiğim site : siberalem.com
ilk rumuzum : Osmanlı Kılıcı
ilk girdiğim yaş : 17
ilk yaptığım şey : sohbet (siberalemde vardı o zamanlar gençler pek hatırlamaz :-))) )
ilk siyasi görüşüm : milli görüş - sonraları hafiften ülkü rüzgarları estiği de olmuştur, cahil başımızda, kavak yelleri misali.

Osmanlı Kılıcı'ndan ozgun_genc'e nasıl mı döndüm?
Çok, Ahmet Hakan okudum, ondan olabilir... Üzgünüm ama öyle :-(( :-))

Enfal 02-29-2008 21:55

Kaç yaşındasınız ?

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
22 Murat trabzon (ozgun_genc)

Vay bee.. 17 Murat Trabzon yazdığımı hatırlarım buralara (gerçi o zaman bu site yoktu, o yaşlarda daha çok sohbet odalarına takılıyorduk.

Hatırlamışken yazayım, hatta moderatör böyle bir ankette yapılabilir. (ilk girdiğiniz site hangisidir?)

İlk girdiğim site : siberalem.com
ilk rumuzum : Osmanlı Kılıcı
ilk girdiğim yaş : 17
ilk yaptığım şey : sohbet (siberalemde vardı o zamanlar gençler pek hatırlamaz :-))) )
ilk siyasi görüşüm : milli görüş - sonraları hafiften ülkü rüzgarları estiği de olmuştur, cahil başımızda, kavak yelleri misali.

Osmanlı Kılıcı'ndan ozgun_genc'e nasıl mı döndüm?
Çok, Ahmet Hakan okudum, ondan olabilir... Üzgünüm ama öyle :-(( :-))

Sevgili ozgun_genc! Bu anket forum üyelerinin yaş ortalamasını saptamaya yönelik yapılmış bir anket.Dolayısıyla senin internetle olan mazin,girdiğin ilk site, kullandığın rumuz beni hiç alakadar etmez. Hele hele hangi rumuzu neden kullandığın hiç ama hiç alakadar etmez.Evet tüm bunlar beni bu anket sayfasında hiç alakadar etmez. O yüzden belirtmek isterim ki yazdıkların çok yersiz (yaşın hariç) olmuş\oldu.
Sana bu konudaki tavsiyem şu:Belli ki heyecanına kurban gitmişsin ve sayfaya dikkat etmeden kendini tanıtmaya başlamışsın.Çocuksu bir heyecan! Lütfen kendini tanıtmak için üye köşesini seç. Zira bu çok yerinde olacaktır kanaatimce.
Ayrıca " İlk girdiğiniz site hangisidir.?" sorusunun anket olmasını istiyorsanız bunun da bir yeri var:Temenni&Dilek Bölümü.Lütfen bu dileğinizi oraya yazın.Ama bu o kadar da yersiz olmamış. Forum bölümlerini iyi takip etmelisiniz buradan çıkaracağınız sonuç bu.
Atalarımızın bir sözü vardır.Yiğidi öldür hakkını yeme. Benim atasözlerine itimadım sonsuzdur. Bu yüzden diyorum ki öneriniz ve paylaşımınız güzeldi.Fakat son derece yersizdi.
Amacım siyasi mazinize sinirlenip bu açığınızdan sizi sıkıştırmak filan değil. Lütfen yorumumu sağduyulu okuyun.Ve cevap verecekseniz de seviyeyi gözeterek bunu yapın.

Hüdaverdi 02-29-2008 21:56

Kaç yaşındasınız ?

20'ye 1 ay,11 gün var :D
19 diyim o zaman :p :)

All times are GMT +3. The time now is 08:41.