Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=32836)

Kafes 07-21-2008 15:40

Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi?

Alıntı:

Ak-Cengâver Nickli Üyeden Alıntı
Şimdilik horozum ve papağanım duruyor, babam yakında iki tane kuzu alacakmış, biri kardeşime biri de banaaa ;)

:D :D masAllah

babamin da kucukken kuzusu varmis sonra onu kurt yemis :( annesi kuzusunu hep banyoda yikarmis bembeyaz olurmus ^_^

politikaci 07-21-2008 15:41

pirana istiyorum annem almıyor >:(

isimsiz 07-21-2008 15:42

bende su kaplumbağası istiyorum annem almıyor :(. ama babamı ikna edeyim alacağım :)

Ak-Cengâver 07-21-2008 15:44

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Şimdilik horozum ve papağanım duruyor, babam yakında iki tane kuzu alacakmış, biri kardeşime biri de banaaa ;)

:D :D masAllah

babamin da kucukken kuzusu varmis sonra onu kurt yemis :( annesi kuzusunu hep banyoda yikarmis bembeyaz olurmus ^_^

Ama annemin onu kesinlikle banyoya sokmayacağını iyi biliyorum :( Babama kalsa bir odayı kuzucuklarımıza ev yapacak ama annem izin vermez ki. :(

Kafes 07-21-2008 15:45

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
pirana istiyorum annem almıyor >:(

pirana bence iyi bir tercih degil

insan yiyorlar, ve bile bile kendini yem etmekte pek mantikli olmasa gerek hem islama da uygun degil :)

politikaci 07-21-2008 15:45

ben bebekken kuşumuz varmış yüzümü yolmuş annemde o kuşu diş fırçasıyla dövmüş ertesi gün kuş ölmüş :D

Ak-Cengâver 07-21-2008 15:45

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bende su kaplumbağası istiyorum annem almıyor :(. ama babamı ikna edeyim alacağım :)

Ben babama söyleyeyim sana alsın ;D Benim babamdan yeterki hayvan iste, borçla da olsa alır :D

Ak-Cengâver 07-21-2008 15:47

Alıntı:

ben bebekken kuşumuz varmış yüzümü yolmuş annemde o kuşu diş fırçasıyla dövmüş ertesi gün kuş ölmüş :D

:oTühTüh yazık değilmi hayvancağıza. Benim de yüzümü yavru kedi tırmalamıştı küçükken ;D

politikaci 07-21-2008 15:47

Alıntı:

Alıntı:

:oTühTüh yazık değilmi hayvancağıza. Benim de yüzümü yavru kedi tırmalamıştı küçükken ;D

bana yazık değilmi ben bebekmişim sonuçta ;D

Hıfz-ı lisan 07-21-2008 15:49

Ben besledim üstüne basılıp mefta oldular.Su kağlumbağası beslerken dikkat edin ::) ???

All times are GMT +3. The time now is 23:05.