Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tiyatro Oynayanlar Buraya (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35129)

Kafes 08-10-2008 00:22

Tiyatro Oynayanlar Buraya

Lutfen ilk mesajdaki kurallari okuyun. Takildiginiz zaman o kurallara ve karakter listesine bakabilirsiniz.

cilik sana formu doldurmani soyledim fakat doldurmadin

biz buraya bos yere mesaj yazmiyoruz, biraz okuyup dikkat edersen cok kolay katilabilirsin

politikaci 08-10-2008 00:25

İlk mesajımı yazdım hayırlısıyla.. Neyse gelicem 20 dakika sonra.. playstationda abimle görrüceğim bi hesap varda :D

TRKN 08-10-2008 01:07

Alıntı:

Kafes Nickli Üyeden Alıntı
bu arada yeni konuyu actm OKyanus Akademisi

sen baskalarini bosver, herkes kendi istedigi zaman oynayabilir

sen istersen ilk mesajini atabilirsin

genelde mesajlar en az 5 cumleden olusmali, kendin biraz hikaye havasi katabilirsin

fakat diger karakterlerin ne yaptigini onceden belirtmek yasaktir

ornek: Neslihan kapidan iceri girdi ve karsisinda Cengizi gordu. Cengiz masaya bir seyler yaziyordu

bu yasak

Cengizin ne yaptigina Neslihan karar veremez. fakat neslihan kendi dunyasindan gecenleri yazabilir.

ornek: Neslihan kapidan iceri girdi ve uzakta gordugu bir masaya dogru yoneldi. Masanin ustunde cizili bir seyler dikkatini cekti. Kucuk bir ayicik resmi vardi ve yanina Nes yazilmisti

"Acaba kim yazmis olabilir ki bunu?" diye dusundu ve sonra iceride bulunan Cengize dondu

"Cengiz, bunu kimin yaptigini gordun mu? Malum burasi benim masam ve benden izinsiz yapilmis"

ya ama bişey dicem..şimdi biz bi sonrakinin yapacağı işi de söylesek yada örnekteki gibi bir sonraki karaktere müdahale etsek bence hayal gücümüzü daha zorlamamız ve o konuya uygun bişeyler bulmamız gerekicek..burdaki amaçta hayal gücünü geliştirmek ve hayal gücümüzün ne kadar geniş olduğunu göstermek değilmidir..yani paylaşmak..bence müdahale etmek daha mantıklı..sadece örnekteki gibi

Kafes 08-10-2008 01:11

Hayal gucunuz mudahele etmeden de cok guzel gelisebilir.

Mesela simdi sizin mesajinizi okudum, cok begendim ayni o tarz devam ederseniz memnun olurum.

Eger mudahele etmis olsaniz; karsi tarafin hayal gucunu tamamen kisitliyorsunuz

ornek: Neslihan, Cengizin pencereden baktigini gordu. Cengiz pek durgundu.

"Acaba nesi var" diye dusundu.

boyle dediginiz takdirde Cengiz karakterini canlandiran Deniz. Fenerinin hayal gucune mudahale ediyorsunuz. Belki o oyle bir sey yapmak istemiyor. Siz onceden onun hayal gucunu kisitliyorsunuz.

O zaman oturup hikaye yazmaniz daha mantikli olur heralde. :)

Bizim burada yapmaya calistigimiz her iki tarafa da esit haklari vererek hayal gucunu yuksekte tutarak kurallara uyarak rol oynamak.

TRKN 08-10-2008 01:19

peki öyle diyorsanız öyle olsun:)

Deniz.Feneri 08-10-2008 01:38

Cengiz ise o an sırayı kimin yazdığını söylemesi gerektiğini düşünüyordu Neslihan'a.
Belli ki yalan söylemek istemiyordu bu yüzden de düşünceliydi.
Cengiz ne kadar yazmadığını iddia etse de görmüştü Nesli onu sırayı yazarken.
Bir an içinden şunu düşündü "Nesli ye sırayı kimin yazdığını bulma konusunda yardımcı olabilirim"
en azından bir süre erteleyebilirdi suçunu :D

Kafes 08-10-2008 01:39

Deniz. Feneri saka niteliginde yazdin degil mi? :)

Cunku tiyatromuz burada oynanmiyor, ilk mesajdaki kurallari okuyup oradaki linke gidersen tiyatromuza ulasabilirsin. Ayrica bir not; tiyatroda smiley kullanmak yasak.

Deniz.Feneri 08-10-2008 01:44

anladım kusura bakmayın smiley da yok

Kafes 08-11-2008 00:48

Alıntı:

TRKN Nickli Üyeden Alıntı
bende bekliyorum büyük bir merakla..nasıl bişey olcak acaba..bu arada kafes nickli üyeyi imzama bakmasına davet ediyorum:):)

sevgili TRKN imzan icin bu linke bakabilirsin:

http://www.akpartiforum.com/index.ph...0196#msg540196

TRKN 08-13-2008 17:01

çok teşekkür ederim Ellerinize sağlık :-* :-*

All times are GMT +3. The time now is 14:48.